Dette er Norges beste hoteller

Norge er pakket med fantastiske hotell som kan by deg på det lille ekstra. Vi har tatt en kikk på noen hoteller som kan skilte med celebert besøk i en årrekke og som for mange er det naturlige valg enten de skal gi seg selv et avbrekk i hverdagen eller unne seg litt ekstra når jobben kaller. Hotell med nærhet til alt du trenger og ansatte som gjør alt de kan for at nettop ditt opphold skal være av det aller beste.

Artikkelen er hentet fra reise og feriesiden Luksusferie.no

Når du velger hotell bør du velge et hotell som vet å sette pris på deg og gi deg noe utover det du forventer, noe mer enn kun en seng å sove i. Maten bør være spektakulær og rommet bør gi deg et ønske om å komme tilbake igjen og igjen.

Grand Hotell, Oslo

Grand_Hotel_Exterior_Facade_Summer_June_3rd_2020_Kyle_Meyr_HR0017

Grand Hotell er ansett som Norges mest kjente hotell og åpnet dørene i 1874, godt plassert midt i sentrum. Hotellet har i årevis vært et naturlig valg for alt fra verdensledere til internasjonale kjendiser.

Grand_Hotel_Deluxe_room_2

Gran hotel har hele 274 rom, med fantastiske 54 suiter, hvor alle rommene er innredet i vakker design. Grand Hotell har en takterassebar med formidabel utsikt over hele Oslo, én restaurant, én lobbybar, spa og eget fitnessrom. Parkering er heller ingen problem da hotellet har egen parkering.

grand-hotel

Resturanten er et syn for guder med god atmosfære og flott innredning. Restauranten serverer internasjonale retter av høy kvalitet.

The Thief, Oslo

the thief

The Thief ligger plassert på Tjuvholmen, en liten øy i Oslo. Hotellet fremstår som luksuriøst og blir betraktet som Oslo´s mest moderne hotell. Dette er et typisk designhotell hvor det har blitt brukt mye tid og energi på å gi alle en opplevelse utenom det vanlige.

thief takterasse

Hotellet har en populær takterasse med utsikt over Oslofjorden. Hotellet har også  svømmebasseng, treningsrom og egen SPA-avdeling.
Resturant the thief

I restauranten kan du få servert retter inspirert av det internasjonale kjøkken, med bruk av lokale råvarer og kokker med integritet for faget.

Clarion collection hotell, Bergen

clarion hotell bergen

Skal du til Bergen er dette hotellet du burde ta en nærmere kikk på. Sentralt plassert med alt du kan ønske deg. Hotellet huser kjendiser fra inn og utland og vet å gi deg det lille ekstra.

clarion hotell lobby

Hele hotellet er vakkert dekorert med designmøbler som skaper en god atmosfære. Hotellet har gjennomgående fantastisk stil du kommer til å glede deg over.

veidung suiten bergen

Velger du den kjente Veidungsuiten får du med balkong på soverommet med utsikt ut over innseilingen til Bergen og bryggen. Her kan du glede deg over en majestetisk peis dekket med italiensk marmor, og en vakker taklampe i ekte Krystall som vil ta pusten fra deg. Til en verdi av intet mindre enn hele 120 000 kr.

Eilert Smith Hotell, stavanger

Eilert smith hotell

Eilert Smith hotell er å finne midt i Stavanger sentrum godt plassert mellom gamle trehus og bygninger av nyere dato.

eilert-smith-hotel rom

Dette hotellet har kun 12 rom, men til gjenjeld er det 12 fantastiske rom. Alle rommene er unik utformet med høy komfort med klassiske designmøbler og senger du vil ta med deg hjem.

Eilert Smith

I første etasje av hotellet finner du restauranten RE-NAA. Den eneste Gourmetrestauranten i Norge som kan skilte med to stjerner i Michelinguiden. Et besøk her vil by deg på opplevelser du aldri kommer til å glemme.

Clarion hotell The Edge, Tromsø

the edge tromsø

Tromsø, også kalt Nordens Paris, har et helt eget miljø og fantastisk natur å skilte med. Dette er den delen av Norge som fullstendig kommer til å bergta deg.

Helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum finner du Clarion Hotel The Edge. Inspirert av nordlyset med sin innovative arkitektur som speiler seg i vannflaten. Ønsker du å oppleve nordlyset og midnattsolen er dette hotellet du bør velge.

Hotellet har Tromsø sin eneste skybar med en utsikt du aldri har sett maken til. Det du ikke får med deg herifra er nesten ikke verdt å se.

clarion-hotel-the-edge restaurant

I Hotellet sin egen restaurant kan du glede deg over matkonsepter som er utviklet av den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, som tidligere har vært bosatt i New York. Nordens paradis møter Manhattan og New York, en matreise du ikke bør gå glipp av.

he edge-hotel-tromso

Gjør deg selv en tjeneste å gi deg noen opplevelser du sent vi glemme. Dette er hotellene som bør stå på alle sin «to do list» før våre dager er talte.

Relaterte artikler

Prepaid