Her bor du som en Hollywoodstjerne i Miami Beach

Miami Beach er virkelig stedet hvor du ser og blir sett og er et av verdens mest kjente og luksuriøse steder å feriere. Her finnes eksklusive hotell i hopetall, men Faena Hotell er virkelig verdt et besøk. Dette fantastiske hotellet er designet av ingen ringere enn filmskaperen Baz Luhrmann og konen hans Cathrine Martin. Her er det ikke spart på noe og har du en drøm om å leve som en Hollywoodstjerne så må du sørge for å oppleve dette hotellet.

En tur til Miami står på manges ønskeliste og det er ikke grunn. Dette er hovedsetet for flere filmer og serier og kan skilte med en eksklusivitet i verdens klasse. Miami har en mengde med opplevelser å by på som du ikke bør gå glipp av og her finner du oversikten.

Et av verdens mest eksklusive hotell

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av BLUSH Editions (@blush.world)

Faena Hotell Miami Beach er et ekstremt flott 5-stjerners hotell og kan skilte med flere kåringer i anerkjente Forbes flere år på rad. Hotellet ligger plassert rett ved havet og sørger for en utsikt du sent vil glemme. Her kan du nyte en bedre cocktail på terrassen i de aller flotteste omgivelsene, eller du kan nyte dagene på den private stranden som hører til hotellet.

Hotellets signaturfarger er rødt, hvitt og gull og går som en rød tråd gjennom hele hotellet og selv presskannen er i rødt. Ved ankomst blir du tatt i mot i lobbyen som i seg selv er verdt å se. Her ruver enorme og unike kunstverk som virkelig vil imponere deg.

Kunst fra Damian Hirst

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Atif Kazmi (@atifkzmi)

Tar du turen ut i restaurant området blir du møtt av intet mindre enn et enormt Mamut-skjelett i gull laget av selveste Damian Hirst. Mamuten er kjøpt av det historiske museet og står i en egen monter slik at alle kan få glede av å se på det som engang var et imponerende dyr.

Art-Deco på sitt beste

Alle hotellets områder er nydelig innredet og du føler nesten at du reiser tilbake i tid. Med runde former og store utstillinger i gull blir du intet mindre enn bergtatt. I restauranten finner du sittegrupper i runde og behagelige former. Laget for at du skal sitte lenge og nyte alle de kulinariske rettene som kjøkkenet disker opp.

Om du ønsker en privat middag kan du bestille bord ved La Cava. Her sitter du skjermet fra resten av restauranten og kan nyte en bedre middag med egne servitører og topp service.

Spa og velvære

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Travel Agent Central (@travelagentcentral)

Ingen eksklusive hotell er fullendt uten et luksuriøst spa og dette hotellet er selvsagt intet unntak. Her kan du få de mest populære behandlingene og du kommer garantert til å føle deg som en gudinne.

Luksuriøse rom og suiter

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av A&D Travel (@adtravel_al)

Alle rommene ved hotellet er innredet i luksuriøs Art-Deo stil og tar pusten fra de fleste. Badet er laget i ekte Carrara-marmor og oser av luksus og avaganse. Vil du virkelig unne deg selv det lille ekstra bør du sørge for å bestille en suite som inneholder alt fra private oppholdsrom og egen butler.

Vil du ha en liten rundt-tur på hotellet bør du ta en kikk her. Du kommer garantert til å bli fristet til å ta turen.

Når du reiser til Miami må du virkelig sørge for å få deg alt det som denne luksuriøse byen har å by på. Miami er full av stjerner og kjendiser og er du heldig kan det hende du møter en på din vei. Sørg for å oppleve litt ekstravagant shopping det ikke finnes maken til noe annet sted i veien.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Miami.

Gled deg til en ekstravagant natt i stjernenes by!

 

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...