Her finner du de beste hotellene i Stockholm

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er kjent for sine unike restauranter, uteliv, shopping og bygninger med historisk arkitektur. Byen ligger på øyene Södermalm, Gamla Stan og Djurgården, og er omgitt av vann. Denne unike beliggenheten gir byen en vakker og unik atmosfære. Stockholm er et populært reisemål for tilreisende fra hele verden og byen byr på kulinariske opplevelser, flotte hotell og ulike attraksjoner.

Gamla Stan er byens historiske sentrum og er kjent for sine smale, brosteinsbelagte gater og vakre gotiske bygninger. Her finner du også det Kongelige Slott, som er det svenske kongehusets hovedresidens, samt Riddarholmskyrkan, en av Sveriges eldste kirker.

Overnatting i Stockholm

Stockholm har flere overnattingsmuligheter og er kjent for å ha mange vakre hotell med flott beliggenhet og muligheten til å nyte kulinariske måltider. Byen er enkel å utforske til fots så velg gjerne et hotell som er sentrumsnært. Vi har tatt en kikk på noen av de beste hotellene du kan velge mellom når du reiser hit for en dag eller to.

Grand Hotel Stockholm

Dette er et historisk luksushotell som ligger i hjertet av Gamla Stan. Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved sjøen, vakkert interiør og utmerket service. Grand Hotel har egen velværeavdeling, samt et prisbelønnet kjøkken men én stjerne i Michelinguiden.

Hotel Diplomat

Dette er et luksushotell som ligger i en vakker Art Nouveau-bygning fra 1911. Hotellet har en flott beliggenhet ved Strandvägen, og har en utmerket restaurant og spa. Hotell Diplomat er moderne innredet av den kjente arkitekten Per Øberg som har sørget for en helt spesiell atmosfære. Her finner du også en utmerket cocktailbar hvor du kan slappe av etter en lang dag.

Hotel Rival

Dette er et trendy hotell i art-deco stil fra 1930-tallet og ligger i Södermalm-distriktet. Hotellet er kjent for sin musikalske historie og har en flott restaurant og bar. Hotel Rival ligger kun en 10-minutters spasertur fra Gamla Stan og andre hyggelige severdigheter.

Ett Hem

Dette er et luksuriøst fem-stjerners hotell som er plassert  i en vakker villa i Stockholm. Hotellet har en personlig atmosfære med en vakker og skjult hage, perfekt for lange sommerkvelder. Ett Hem har også vakre rom, en restaurant samt en bar.

Gled deg til å få et avbrekk i hverdagen med noen gode dager i Stockholm. Du kommer deg til denne svenske storbyen både ved hjelp av fly, bil, buss og tog. Planlegg reisen slik den passer best for deg.

Her finner du flere overnattingsmuligheter i Stockholm.

Opplevelser

Stockholm har flere interessante musser slik som Vasa-museet, som huser det berømte vikingskipet Vasa, og ABBA-museet, som hyller den svenske popgruppen. Byen har også et bredt utvalg av konserter og teaterforestillinger, samt et livlig uteliv med et stort utvalg av restauranter og kaféer.

Her finner du alt du kan oppleve i Stockholm.

Stockholm er en vakker og livlig by som har noe å tilby for alle. Hit reiser mange på weekendturer og passer som shoppingtur med jentene eller en kjæreste tur, her er bare å glede seg til et avbrekk i hverdagen.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Stockholm. 

God tur!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...