Prøv disse flotte hotellene på Tenerife

Tenerife er en unik perle beliggende ved Atlanterhavet og er den største av Kanariøyene. Her finnes en mengde med aktiviteter og opplevelser, sol, strand og varme, samt nydelig mat. På Tenerife er det et behagelig klima hele året, og du kommer garantert til å ønske deg tilbake. Her finner du solfylte strender, majestetiske fjelltopper og et livlig og pulserende natteliv for deg som liker sene kvelder. Tenerif er pakket med sol, varme og unike opplevelser og her kan du utforske den storslåtte vulkanen Teide og dens omkringliggende nasjonalparken som står på UNESCOs-verdensarvsliste. Opplev det livlige nattelivet, kos deg på de vakre strendende og gled deg med litt shopping i den populære turistbyen Playa de las Américas.

Besøk hovedstaden for kultur, kunst og gastronomiske opplevelser, spesielt under det årlige karnevalet. Ta gjerne med familien til den verdensberømte dyreparken Loro Parque, som huser et mangfoldig utvalg av dyr og spennende forestillinger.

Her bor du best på Tenerife

Tenerife har flere flotte hoteller som er verdt å ta en kikk på. Med et godt hotell når du skal på ferie sørger du for at du får en ekstra minnerik opplevelse. Enten du reiser med familien eller med venner finnes det mange hoteller som garantert kommer til å svare både til ønskene og forventningene.

Bahía del Duque

Dette fem-stjerners luksushotellet ligger perfekt plassert ved stranden Playa del Duque på Tenerife. Her bor du eksklusivt og vakkert omringet av frodige hager med utsikt mot havet. Hotellet har flere basseng og førsteklasses restauranter og er virkelig et hotell som oser av luksus. Perfekt for alle som vil unne seg litt ekstra i ferien.

Her kan du se nærmere på Bahía del Duque

Royal Hideaway Corales Beach

Royal Hideaway Corales Beach er et luksuriøst fem-stjerners hotell beliggende i La Caleta på Tenerife. Hotellet er kun for voksne, perfekt for deg som ønsker en ekstra avslappende ferie. Her har du vakker utsikt over havet, tilgang til en vellsmakende gourmetrestaurant, spa og direkte adgang til den eksklusive Corales-stranden.

Her kan du se nærmere på Royal Hideaway Corales Beach

Iberostar Heritage Grand Mencey

Iberostar Selection Anthelia er et 5-stjerners hotell som ligger plassert i et fredelig boligområde, bare 50 meter fra García Sanabria-parken. Her finner du to basseng, flere restauranter og hotellrom med utsikt på sjøen. Du kan også nyte en deilig stund i hotellets spa-avdeling, eller ta en treningsøkt i treningssenteret.

Her kan du se nærmere på Iberostar Selection Anthelia

The Ritz-Carlton, Abama

Dette 5-stjerners hotellet ligger i Guía de Isora, og har en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og naboøya La Gomera. The Ritz-Carlton, Abama ligger på toppen av et fjell på sørvestkysten av Tenerife i et rolig område med kort vei til stranden. Hotellets eget tog tar deg ned til stranden hver dag. Alle rommene har utsikt over havet, Teide-fjellet eller den vakre hagen.

Hotellet har et bredt utvalg av fasiliteter. Du kan slappe av ved et av de syv utendørsbassengene, besøke det prisbelønnede spaet, spille golf på hotellets 18-hulls golfbane, eller spille tennis om du ønsker det. Hotellet har også flere restauranter og barer, hvor du kan nyte deilig mat og drikke. Reiser du med barn kan du glede deg over at hotellet også har en barneklubb.

Her kan du se nærmere på The Ritz-Carlton, Abama på Tenerif

Verdt å vite

Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på øya Tenerife og er den største av Kanariøyene.  Det er en livlig og moderne by med en rik historie og kultur. Byen ligger på nordøstkysten av øya og har en vakker havn, som i flere århundrer har vært et viktig handelssentrum.

Du kan reise til Tenerife hele året, men øya er spesielt populær blant nordmenn i vintersesongen, fra november til april. Flyreisen fra Gardermoen til Tenerife tar ca. 6 timer når du flyr direkte.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Tenerife

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...