Flotte hoteller i Alicante

Alicante er en perle på Costa Blanca i Spania og lokker til seg turister og besøkende med solskinn nesten hele året. Alicante har faktisk det beste været i Spania. Her finner du vakre strender, unike opplevelser, flotte hotell og et fantastisk kjøkken. Her kan du ha late dager på stranden, gå på shopping, leie bil og kjøre nedover kysten, samt ta en kikk på det vakre slottet Santa Bárbera og ta en rusletur langs promenaden.

Alicante er en by med mye liv og aktivet og passer for deg som liker å oppleve litt samtidig som du kan ligge på stranden å nyte solen og Middelhavet. Flyreisen tar rundt 3,5 time fra Gardermoen til Alicante flyplass.

Opplevelser i Alicante

Tar du turen til Alicante kan du utforske de brosteinsbelagte gatene i gamlebyen, Barrio de la Santa Cruz. Du kan oppleve det sjarmerende torget, se de fargerike husene, og ta en kikk i de lokale håndverksbutikkene.

Nyt solen på Explanada de España, en vakker strandpromenade. Den er kjent for sitt unike gulvmønster laget av millioner av fliser. Her finner du restauranter og en deilig atmosfære som er verdt å oppleve.

For deg som er kulturinteresserte er Alicante Arkeologiske Museum et must å besøke. Det huser fascinerende utstillinger fra regionens fortid og du kommer garantert til å bli imponert.

De beste hotellene i Alicante

Alicante har en mengde med flotte hoteller hvor du kan slappe av og senke skuldrene før du spaserer ned til stranden, eller ta en kopp kaffe på en av de koselige kafeene. Velg blant de beste hotellene for å gjøre oppholdet ditt enda mer spesielt.

Meliá Alicante

Meliá Alicante er et firestjerners hotell med en førsteklasses beliggenhet ved Postiguet-stranden. Hotellet har svømmebasseng og egen restaurant, samt personlig The Level-service på noen av rommene. Flere av rommene har egen balkong og flere med fantastisk  havutsikt. Hotellet har moderne fasiliteter og en deilig avslappende atmosfære.

Her kan du se nærmere på Meliá og bestille rom

Eurostars Centrum

Eurostars Centrum er et stilfullt firestjerners hotell som kombinerer moderne design med komfort. Dette hotellet ligger i sentrum av Alicante og er ideelt for deg som ønsker en sentral beliggenhet og førsteklasses fasiliteter. Her får du frokost på terrassen og deilige Middelhavsretter i restauranten, samt en en kafébar.

Her kan du se nærmere på Eurostars Centrum og bestille rom

AC Hotel Alicante by Marriott

AC Hotel er et firestjerners hotell, kjent for sitt moderne og minimalistiske design. Med beliggenhet nær havnen, tilbyr det komfortable rom og en avslappende atmosfære. Her kan du slappe av ved bassenget på takterrassen, ta en treningsøkt i treningsrommet eller nye en deilig stund i det tyrkiske badet. Hotellet har også to spisesteder og flott utsikt mot havet.

Her kan du se nærmere på AC Hotell og bestille rom

Eurostars Pórtico

Eurostars Portico er et femstjerners hotell med utmerket beliggenhet i sentrum av Alicante. Hotellet har romslige rom, utendørsbasseng og en hyggelig hage. Eurostars ligger rett i nærheten av Postiguet Beach hvor du kan ta et deilig bad og slappe av. Hotellet serverer buffet i restauranten og har en koselig terrasse.

Her kan du se nærmere på Eurostars Portico og bestille rom

Denne byen kombinerer solfylte strender, kulturrike opplevelser, og førsteklasses overnattingssteder. Uavhengig av om du ser etter et livlig uteliv, avslapning ved sjøen eller  du vil nyte deilige gastronomiske retter, vil Alicante gi deg en minnerik ferie.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Alicante

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...