Ålesund- Her kan du overnatte ved byens eldste hotell

Ålesund har en vakker beliggenhet ved sjøen og mellom fjellene på Sunnmøre, og er et populært reisemål for turister som ønsker å oppleve naturen og kulturen i området. Det er mye du både kan se og gjøre i Ålesund og området rundt, som fotturer, fiske, båtturer, samt besøke museer og kunstgallerier. Ålesund er en vakker by og tar i mot en mengde med turister hele året.

Et av de mest karakteristiske trekkene ved Ålesund er den vakre jugendstilarkitekturen. Etter brannen i 1904 ble byen gjenoppbygd i en enhetlig stil som er svært sjelden i Norge. Byens sentrum er et populært turistmål, med trange gater, fargerike bygninger og vakre detaljer i smijern og glass.

Her finner du også Sunnmørsalpene, en fjellkjede med flere topper på over 1500 meter. Sunnmørsaplene ligger like ved Ålesund og er et populært område for den som liker et aktivt friluftsliv. Det er flere turstier, hytter og skianlegg i området, som gjør det til et attraktivt reisemål for lokale og besøkende fra både inn-og utland.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Ålesund. 

Hotell 1904- Eldste hotell i Ålesund

Tar du turen til Ålesund bør du ta en kikk på byens eldste hotell, Hotell 1904. Som navnet sier så hotellet dagens lys så tidlig som i 1904 og har dermed vært et naturlig samlingssted i over 100 år. Hotellet er et vakkert boutique hotell i flott jugendstil og har flere verter som kan gi deg råd og tips om hva du bør oppleve mens du er i denne vakre byen.

Hotell 1904 ligger sentralt plassert i sentrum av Ålesund med kort vei til det meste som er å både se og oppleve. Med en kjapp spasertur fra hotellet finner du blant annet flere turstier til det kjente Akslafjellet som passer perfekt for deg som setter pris på å oppleve Norges vakre natur.

I hotellets bakgård

I bakgården finner du hotellets nydelig spisestue, Green  Garden. Den er plassert slik at du kan sitte både inne og ute, alt etter som hva du liker best. Her kan du også nyte en deilig kaffe fra hotellets espressobar.

Sov godt i nydelige omgivelser

Hele hotellet, med rommene, er eksklusivt og lekkert innredet med moderne møbler. Rommene har alt du kan drømme om av faciliteter, samt en seng du virkelig kommer til å sove godt i. Perfekt for deg som trenger å slappe av etter en lang dag med inntrykk og opplevelser.

Det moderne møter det historiske

Hotellet er kjent for sin stemningsfulle atmosfære og her får du oppleve et stort stykke historie. Det nye møter det gamle og alt det som er så typisk for jugendstilen er vell ivaretatt.

Kurs-og konferanse

Ved Hotell 1904 kan du også booke møterom hvis det er kurs-og konferanse som står på agendaen. Møtet holdes i hotellets vakre rom, Krystall, og det følger med både kaffe, te, frukt, småbakst og lunsj.

Hotell 1904 er mer enn kun et hotell. Med godt over 100 år som et eksklusivt hotell vil du garantert kjenne på et stort stykke norsk historie fra det øyeblikket du entrer hotellet. Her har både Kong Haakon og Keiser Willhelm satt sine ben, og i dag er hotellet en vakker storstue for både lokale og tilreisende.

Her kan du se nærmere på Hotell 1904 i Ålesund.

Gled deg til å oppleve både byen og dette flotte hotellet. Du kommer garantert til å ønske deg tilbake.

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...