Slik bor du ved Norges eldste hotell- Walaker Hotell

Norge er uten tvil et vakkert land å feriere i og trenden tilsier at det også i år vil bli travelt i høysesongen ved mange av landets overnattingssteder. Er du en av dem som har planer om å oppleve Norge i år så bør ta turen innom Walaker Hotell. Med hele ni generasjoner bak seg står fortsatt dette ærverdige hotellet klart til å ta deg i mot. Hotellet ligger i Solvorn i Sogn og Fjordane og har vært i drift i over tre hundre år-nesten fire hundre, og kan by på et stort stykke Norsk historie i naturskjønne omgivelser.

Walaker Hotell så dagens lys så tidlig som i 1640 og er fortsatt et ettertraktet hotell den dag i dag. Hotellet ligger i sjarmerende omgivelser omringet av en vakker hage med utsikt over Lustrafjorden og de magiske fjellene.

Her kan du se nærmere på Norges eldste hotell.

Walaker Hotell- Norges eldste hotell

Walaker hotell fremstår den dag i dag i all sin prakt og har gledet tilreisende i mange hundre år. Det henger et historisk sus over hotellet som du sent vil glemme enten du er ute eller inne. Hagen tar deg i mot med åpne armer hvor blomster og trær er ivaretatt og stelt etter alle kunstens regler. Vakrere og mer innbydende blir det nesten ikke.

Walaker Hotell tilbyr også en rekke aktiviteter og opplevelser som fotturer, sykling og båtturer på Sognefjorden. Hotellet er i tillegg kjent for sitt fantastiske kjøkken med en restaurant som serverer lokale og sesongbaserte retter.

Sjarmerende og velholdt

Hotellet har blitt renovert en rekke ganger, men mange av de vakre detaljene fra den gangen hotellet var nytt er fortsatt inntakt. Hotellet har en unik og autentisk atmosfære som reflekterer hotellets lange historie og kulturelle arv.

Alle rommene på Walaker Hotell er helt unike og oser av historie og sjarm. Her finner du vakre og antikke møbler som virkelig tar deg tilbake i tid. Hvert rom har egne bad med enten badekar eller dusj og er like imponerende som resten av rommet.

Fantastisk kjøkken

Det serveres en fristende frokost i restauranten hver morgen som består av lokale produkter som er laget med en kjærlig hånd. Her kan du nyte frokosten med verdens vakreste utsikt eller du kan nyte en kopp kaffe i den vakre hagen.

Restauranten ved Walaker Hotell er intet unntak når det kommer til atmosfære og unike opplevelser. Her får du servert en fire-retters middag med ferske og lokale råvarer som virkelig kommer til å gi deg noen helt fantastiske smaksopplevelser.

Opplevelser og gleder

Med en tur til Walaker Hotell kan du glede deg over muligheten til å oppleve Norges vakre natur. Hotellet leier ut sykler for den som vil oppleve nærområdet på egen hånd.

Hotellet er også et flott utgangspunkt for den som vil oppleve Jostedalsbreen. Tar du turen hit bør du sørge for å benytte anledningen til å padle kajakk, fiske eller dra på båttur.

Walaker Hotell har vært et populært reisemål i mange år for turister fra inn-og utland. Dette blir en overnatting og en opplevelse du sent vil glemme. Et hotell med så mye sjarm er vanskelig å finne noe annet sted.

Her kan du se nærmere på Walaker Hotell.

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...