The Well- Nakenbading i Norges flotteste badehus

Femten minutter på utsiden av Oslo, mot Kollbotn, finner du Nordens største spa- The Well. Her er det 18 års aldersgrense og 16 år for den som kommer i følge med foreldrene. Er det én ting dette spaet er kjent for så er det fokuset på naturlig nakenhet. Det er kanskje ikke det som står høyest på listen for mange nordmenn, men skal vi tro de som har besøkt anlegget faller det seg faktisk nesten overraskende naturlig.

Du kan, hvis du ønsker, bruke badetøy, men av hygieniske årsaker er det ikke tillatt med badetøy i badstuer og dampbad, bortsett fra på tirsdager. Det er den dagen i uken hvor det er påbudt med badetøy også når du er i saunaen og i dampbadet. Husk at du kun kan bruke badetøy som er kjøpt i spaet.

The Well

Hotellet ligger i en fredelig og vakker skogkledd åsside, og tilbyr en rekke fasiliteter og aktiviteter som er tilrettelagt for gjester fra fjern og nær. Hit kan du reise for et dagsbesøk i hotellets spa, og du kan unne deg en overnatting eller to på hotellet.

Du må være naken i enkelte deler av spa området alle dager unntagen tirsdag. Å være naken er vanlig praksis i mange europeiske og skandinaviske spa- og sauna-kulturer. Det vil sørge for en optimal og avslappende spa-opplevelse.

Er du en av dem som føler det litt uvant og rart å være naken sammen med andre mennesker så kan du trøste deg med at det som regel går raskt over. Du er ikke alene om å være naken i spaet og hele opplevelsen vil raskt føles helt naturlig.

Det er imidlertid også områder hvor man kan velge å beholde badetøyet på, som for eksempel i bassengene og i avslapningsområdene. Det er opp til deg  å velge hva du føler deg komfortable med.

Spa og velvære

The Well tilbyr et bredt utvalg av velvære- og spa-behandlinger, samt overnatting og servering. Hotellet er kjent for sitt store spa-område med ulike badstuer, dampbad, svømmebassenger, tyrkisk bad og avslapningsområder. I området for avslappning er det en egen Silence Zone hvor du kan nyte stillheten og slappe av i fred og ro.

Det finnes basseng både ute og inne, hele syv stykker til sammen. Reiser du hit på sommerstid kan du slappe av i deilige solstoler rundt utebasssenget i fantastiske omgivelser.

Aktiviteter og overnatting

I tillegg til spa-området har hotellet også en rekke andre fasiliteter som treningsstudio, yoga- og pilates-saler, samt flere ulike aktiviteter som tilbys. Hotellet har også en rekke ulike rom og suiter å velge mellom.

Rommene er eksklusivt innredet og du kommer til å stortrives uansett hvilket rom du velger. Suitene er store og innbydende og du har tilgang til roomservice store deler av døgnet.

Restauranten

Hotellets restaurant tilbyr et bredt utvalg av sunne og smakfulle retter, med fokus på lokale og sesongbaserte ingredienser. Det finnes også en bar hvor du kan nyte et utvalg av drinker og snacks. Enten du overnatter, eller velger en dag med spa, kan du glede deg til å nyte kulinariske retter og deilig drikke.

Her kan du se nærmere på The Well. 

Hit kan du reise med vennegjengen, eller sammen med en du er glad i, for et deilig avbrekk i hverdagen. For å komme deg til The Well kan du kjøre bil eller ta toget. Bor du et stykke unna kan du ta flyet til Gardermoen og tog til Oslo sentrum, deretter videre til Kollbotn.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Oslo. 

God tur!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...