10 hotell i Norge hvor hunden din også kan være med

Å overnatte på hotell er for mange en spennende og deilig opplevelse. Enten det er for en kort eller lengre periode kan en hotellovernatting være et etterlengtet avbrekk i hverdagen. Det er mange som har med hunden sin på reise og da kan det være greit å finne et hotell hvor hunden din har lov til å være med. Det er lite som føles så leit som å la dette nydelige familiemedlemmet være hjemme mens resten av familien er ute på eventyr.

Norge er et flott land å feriere i og det sies at vårt langstrakte land også i år blir en feriefavoritt. Vi har tatt en kikk på 10 hotell i Norge som tar i mot både deg og hunden din med åpne armer.

Thon Hotel Oslo Airport

Skal du videre med fly på din reise er dette hotellet perfekt for deg. Dette hotellet ligger 10 minutter fra flyplassen på Gardermoen og tillater opptil to hunder per rom. Her kan hunden din få et avbrekk på reisen og alt ligger til rette for at alle får et hyggelig opphold.

Her kan du se nærmere på Thon Hotel Oslo Airport. 

Scandic Parken Hotel i Ålesund

Dette hotellet ligger i hjertet av Ålesund kun 50 meter fra Byparken. Hit kan hunden din være med når du skal utforske denne vakre byen. Det finnes mange fine turmuligheter i området rundt hotellet som du kan utforske når din bestevenn trenger å strekke på bena. Rommene på Scandic Parken har flott utsikt over Ålesund og de mange vakre øyene.

Her kan du se nærmere på Scandic Parken Hotell i Ålesund.

Clarion Collection Hotel Amanda

Clarion Hotell Amanda i Haugesund ligger rett ved sjøen kun noen få minutter fra ferjeleiet. Hit har du lov til å ta med hunden din og du kan velge mellom alt fra familierom til enkelt rom. Hotellet ligger i nærheten av både butikker, restauranter og caféer.

Her kan du se nærmere på Clarion Hotell i Haugesund.

Clarion Collection Hotel Aurora i Tromsø

Dette hotellet ligger midt i sentrum av Tromsø med utsikt over havnen. Hotellet har både treningsrom og et boblebad, samt gratis servering av vafler og kaffe på ettermiddagen. Hunden din er hjertelig velkommen og sammen kan dere utforske det Tromsø har å by på som blant annet fjellturer i vakker natur.

Her kan du se nærmere på Clarion Hotell Aurora i Tromsø.

Thon Hotel Vettre i Asker

Dette flotte hotellet ligger i naturskjønne omgivelser utenfor Oslo og tillater hunder på noen av sine rom. Hotellet har en vakker hage og sykkelutleie slik at både du og hunden din kan ta en tur i de fine turområdene rett utenfor hotellet. Hotellet har også et basseng og egen restaurant.

Her kan du se nærmere på Thon Hotell Vettre. 

First Hotel Millennium i Oslo

Dette hotellet ligger sentralt i Oslo, kun 200 meter fra Steen og strøm og Karl Johans gate. Hotellet tar i mot både deg og hunden din når du skal ha noen dager i storbyen. I Oslo finnes det flere muligheter for turer i både parker og i ulike grøntområder.

Her kan du se nærmere på First Hotell i Oslo.

Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger

Dette hotellet ligger sentralt i Stavanger, 250 meter fra Gamlebyen. Hunden din er velkommen og dere kan utforske denne flotte oljebyen sammen. Ta gjerne en tur nede ved havnen og en spasertur gjennom sentrum.

Her kan du se nærmere på Radisson Blu i Stavanger. 

Quality Hotel Panorama i Trondheim

Dette hotellet ligger i utkanten av Trondheim rett ved et kjøpesenter, syv kilometer fra sentrum. Hotellet tillater hunder på noen av sine rom og har både restaurant og bar når du vil spise og slappe av. Quality hotell ligger rett ved E6 og er naturlig stoppested for deg som er på gjennomreise i Norge.

Her kan du se nærmere Quality Hotell Panorama i Trondheim.

Scandic Vulkan i Oslo

Dette hotellet ligger i det trendy området, Grünerløkke  i Oslo, rett ved Akerselva. Scandic  tillater hunder på flere av sine rom og det finnes mange fine turmuligheter i nærheten som Akerselva og Grünerløkka. Hotellet har en Italiensk restaurant og du kan leie sykkel om du ønsker det.

Her kan du se nærmere på Scandic Vulkan Hotell i Oslo.

Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen

Dette hotellet ligger i hjertet av Bergen 100 meter fra det kjente brygge området. Hunden din er hjertelig velkommen og det finnes en mengde med flotte turmuligheter i nærheten som både Fløyen, Bryggen og Torgallmenningen.

Her kan du se nærmere på Thon Hotell Rosenkrantz i Bergen.

Gled deg til å reise på tur med hunden din i Norge. Hotellene vil ta godt i mot dere begge  og sammen kan dere oppleve Norges flotte byer og vakre natur.

God tur!

Du kan reise med fly sammen med hunden din og her finner du de beste prisene på flyreise. 

 

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...