Her finner du de beste hotellene i Tromsø

Tromsø, også omtalt som Nordens Paris, er en yndet destinasjon for tilreisende fra hele verden. Her kan du oppleve nordlyset, midnattsolen, dra på safari og boltre deg i snø og andre unike aktiviteter. På kaia i Tromsø finner du den gamle og vell bevarte trehusbebyggelsen og flere av hotellene ligger plassert nettopp her. Nord-Norge er kjent for å ha kaldere temperaturer enn mange andre steder i Norge, men tross det, så er det faktisk her du finner noen av Norges vakreste strender.

Reiser du til Tromsø på sommerstid bør du ta turen til blant annet Sommarøy som ligger én time fra Tromsø sentrum. Her kan du både overnatte, spise og ikke minst, bade. Det er lite som er så forfriskende som et bad i det krystallklare vannet nordpå.

Vi har funnet ulike hotell som passer perfekt når du skal besøke Nordens Paris. Her kan du bo noen få dager, eller i en lengre periode, alt etter som hva som passer best inn i dine planer.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Tromsø.

Scandic Ishavshotell

Her bor du rett ved kaia i Tromsø og kan nyte en fantastisk utsikt til den magiske naturen som Tromsø er så kjent for. Hotellet har egen restaurant som serverer fersk sjømat og kan skilte med prisen for fylkets beste frokost for syvende året på rad. Barn er også hjertelig velkommen til hotellet og alle under 12 år bor faktisk gratis.

Ishavshotellet har perfekt beliggenhet med kun 6 kilometer fra flyplassen og skarve 50 meter fra Hurtigruten og Polarmuseeet.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom.

Thon Hotell Polar

Dette hotellet er både nytt og moderne og passer perfekt for deg som skal oppleve Tromsø eller delta på kurs-og konferanse. Hotellet har kort beliggenhet til det mest og ligger rett ved busstoppet fra flyplassen.

Thon Hotell Tromsø har romslige rom, egen restaurant og bar, samt treningsrom og konferanse/møterom. Her bor du sentralt i moderne omgivelser med alt du trenger av fasiliteter.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom.

Radisson Blu Hotel Tromsø

Radisson Blu Hotell finner du ved havna i Tromso med korte avstander til det meste. Hotellet har utsikt over byen og fra rommet kan du se de majestetiske fjellene som rager rundt byen. Er du virkelig heldig kan du se nordlyset fra glassbroen inne på hotellet, som i seg selv er en helt unik opplevelse.

Radisson har flere restauranter samt en bar, rorbu, hvor du kan nyte retter tilberedt av lokale råvarer og øl som er produsert ved verdens nordligste bryggeri.

Her kan du se nærmere på Radisson Blu og bestille rom.

Ami Hotell

Trenger du et enklere alternativ så et dette hotellet perfekt for deg. Ami Hotell ligger fem minutter til fots fra Huritgrutekaia og byr på enkle og koselige rom. Du kan velge mellom privat eller felles bad.

Ami Hotell har også et eget felles kjøkken for den som ønsker å tilberede enkel mat på hotellet. Her finnes også tilgangen til både snacks og drikke fra automater. I tillegg kan du benytte deg av vaskerommet med vaskemaskin og tørketrommel.

Hotellet er er perfekt for alt fra barnefamilier til par og enslige. Her finner du alt du trenger til en god pris, alt mens du opplever det beste som Tromsø har å tilby.

Her kan du se nærmere på Ami Hotell og bestille rom.

Gled deg til å oppleve Tromsø som kanskje er å regne som en av Norges vakreste destinasjoner. Det går rutefly til Tromsø fra alle de største flyplassene og du kan glede deg til inn-flyvningen for den er virkelig helt spesiell.

Her finner du de beste prisene på fly til Tromsø.

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...