Opplev Paris og ikoniske Moulin Rouge

Paris er en av de mest kjente byene i verden og det er ikke uten grunn. Her finner du eksklusiv shopping, kulturelle skatter, historiske monumenter, vakre parker og et pulserende natteliv. Ikke alle byer er så luksuriøse som Paris og det finnes en hel del å oppleve foruten shopping. Paris er selvfølgelig også verdenskjent for sitt fantastiske kjøkken og når du først tar turen bør du sørge for å få en kulinarisk opplevelse sammen med et forrykende show på Moulin Rouge.

Moulin Rouge er en verdensberømt kabaret hvor får du servert en fantastisk forestilling med både mat og drikke i helt spektakulære omgivelser. Her opptrer mer enn 80 talentfulle artister og de bærer over 1000 håndlagde kostymer i i strass, fjær og paljetter. Kabareten er en ikonisk fransk opplevelse med champagne og glitter med servering av fransk tradisjonell mat i verdensklasse.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Paris.

Moulin Rouge i Paris

Moulin Rouge åpnet i Belle Epoque i 1889 som en fantastisk feiring av slutten på borgerkrigen og har vært i drift siden med et lite unntak når andre verdens krig gjorde sitt inntog. Her får du oppleve en spektakulær verden ulikt noe annet du har sett.

Kabaret Féerie

Kabareten Féerie består av fire scener som er delt inn i Den sovende hagen, Ombord på et sjørøverskip i Indonesia, I Paris med sirkustroppen og en Potpuri fra Paris på 1900-tallet og frem til i dag. Hver scene er helt magisk og du kan velge mellom en forestilling med eller uten servering. Moulin Rouge er et magisk univers du virkelig kommer til å elske.

Her kan du se nærmere på forestillingen med middagsservering og bestille billetter.

Den sovende hagen

I første scene møter vi den talentfulle troppen i hagen til Moulin Rouge og her i fra stiger  engasjementet og man sitter som fjetret til det som åpenbarer seg på scenen. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene med kostymer og kulisser som virkelig er helt fantastiske.

Pirater i Indonesia

I andre scene er det en pirat som har ankret opp skipet sitt i Indonesia. Her er både vakre kvinner, pirater, skatter og ikke minst kjærlighet.

Sirkuset entrer byen

Sirkuset entrer byen med alt som hører med av klovner, akrobater og siamesiske søstre. Denne unike scenen avsluttes med en stor parade fra Moulin Rouge.

En hyllest til Paris

Den siste delen av forestillingen er en hyllest til kvinnene i Paris fra 1900-tallet og frem til i dag. Høydepunktet er selvfølgelig den mest kjente dansen i verden, can can, som danses av talentfulle kvinner.

Kabareten du ikke vil gå glipp av

Forestillingen blir utført av noen av verdens beste artister. Her blandes både styrke, dans og fysikk hvor det hele ender opp som et forrykende show.

I den Kjente røde møllen får du oppleve kreativitet både på kjøkkenet og på scenen i kjent fransk stil. Det ligger mye jobb bak en forestilling som dette og den er verdt hver krone.

Her kan du bestille billetter til kabareten med champagne.

Litt om Moulin Rouge

Her har selv Edit Piaf stått på scenen og Elvis Presley har vært der som gjest. Den røde møllen og kabareten får lide under andre verdenskrig og det skal hele seks år før den igjen gjenvinner sin fordums prakt. Heldigvis for dette er virkelig et show som verden ikke bør gå glipp av.

Etter krigen ble dette ikoniske etablissementet kjøpt opp av Georges France i 1951. Fra året etter klatrer Moulin Rouge igjen til topps og får sakte, men sikkert, tilbake sin legendariske plass på som byens beste underholding.

Billettene til Moulin Rouge blir raskt utsolgt så det lønner seg å bestille i god tid. Du kan velge mellom billetter til kabareten med eller uten servering.

Her kan du bestille billetter til Moulin Rouge.

Gled det til å oppleve Moulin Rouge og Paris, denne turen kommer du aldri til å glemme!

 

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...