Her finner du Trondheims flotteste hotell- Brittania

Brittania Hotell i Trondheim er et sagnomsust hotell og det er virkelig ikke uten grunn. Hotellet har hatt sin egen tv-serie og skårer høyeste poengsum i de fleste kåringer. Hver gjest som tar turen hit har stort sett bare lovord å komme med og det er ingen tvil om at hotellet fortjener det renoméet det har opparbeidet seg. Hotellet byr på alt fra unike og eksklusive weekend-pakker til både julefering og nyttårsfeiring.

Trondheim er en spennende by å besøke og er perfekt for en langhelg med shopping og opplevelser på agendaen. Det går faste flyruter fra de fleste store flyplassene i Norge og flyturen er unnagjort på et lite øyeblikk.

Her kan du se nærmere på Brittania Hotell og bestille rom. 

I hjertet av Trondheim

Brittania Hotell så dagens lys i 1870 og ligger midt i hjertet av Trondheim med gangavstand til byens butikker og restauranter. Selveste Nidarosdommen ligger kun fem hundre meter fra inngangsdøren til hotellet.

Dette hotellet inneholder alt du trenger for noen deilige og eksklusive dager med lave skuldre. Her kommer du aldri til å mangle noe og uansett hvor du beveger deg er hotellet som skapt for deg som setter pris litt ekstra luksus i hverdagen.

Hotellet kan skilte med flere restauranter, en vinbar, en caviarbar, brasserie og grill så du er garantert å aldri gå hverken sulten eller tørst.

Spa og velvære

På Brittania kan du også slappe av etter alle dagens strabaser i hotellets fantastiske spa som byr på alt fra unike behandlinger til badstue, isbad og en dukkert i det oppvarmede bassenget. Spaet er vakkert innredet og sørger for å stimulere alle sansene i det som fremstår som en unik oase.

Her finner du også et godt utrustet treningsrom for deg som trenger å brenne av litt stress og øke endorfinene i kroppen.

Brittanias spisesteder

Hotellet har intet mindre enn fire restauranter hvorav Speilsalen kan smykke seg med én stjerne i Michelin guiden. Her er alt lagt til rette for mer enn kun en eksklusiv overnatting, men også kulinariske opplevelser og vinsmaking fra hotellets egen vinkjeller. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og du kommer til å elske hvert øyeblikk.

Restaurant Speilsalen

Med 12 til 16 serveringer er du garantert en matreise av en annen verden. Sammen med nøye utviklede retter med bruk av de aller beste råvarene får du også det perfekte følget i glasset med en nøye sammensatt vinmeny med vin fra hotellets fantastiske vinkjeller.

Vil du være med på en ekte champagne-lunsj bør du sørge for å bestille bord fredag eller lørdag fra 12.30. Her serveres det en fire-retters sjømat meny og noen deilige bobler, bedre kan det ikke bli og er en perfekt start på en langhelg i Trondhjem.

Caviarbar

Vil du virkelig kjenne på luksuslivet må du få med deg den kulinariske opplevelsen i Norges eneste caviarbar. Her kan du starte kvelden med en innføring i caviarens univers samtidig som det vanker noen deilige smaksprøver.

Palmehaven

Palmehaven er én av de fire restaurantene på Brittania og blir ansett som en egen institusjon i Trondhjem. Dette er husets storstue som serverer frokost, selskapsmenyer og en unik afternoon tea. Det går gjetord om Brittanias frokost som serveres med lokale råvarer og en fantastisk finesse du sent vil glemme.

Brittania Bar

Her finner du hotellets sofistikerte og elegante cocktailbar. Du kan nyte en av de gamle klassiske drinkene eller noen av hotellets smakfulle signatur cocktails. Dette er det perfekte stedet å både starte og avslutte kvelden og omgivelsene sørger for en ekstra spesiell opplevelse.

Brasserie Brittania

Dette er et urbant og elegant brasseri som er inspirert av de aller beste brasseriene i selveste Paris og Lyon. Her er det en uformell atmosfære og passer perfekt for deg som ikke alltid føler behov for å spasere rundt i dressen. Trivelig stemning hele dagen og hit kan du komme akkurat når det passer deg.

Jonathan Grill

Her får du servert maten med spesial importerte japanske bordgriller. Du griller maten din selv og kan nyte ulike kjøtt-typer samt fisk, skalldyr og grønnsaker. Vil du ha maten din servert ferdig tilberedt kan du bestille fra Steakhouse menyen.

Egen gård

Trondheims mest populære og eksklusive hotell har også sin helt egen gård som ligger ved Jonsvatnet. Her dyrkes grønnsaker, frukt, blomster og urter som brukes i alt fra hotellets frokost til de gastronomiske opplevelsene som hotellet er så kjent for. Kokkene ved Brittania er stadig på gården for å følge med og delta aktivt i all produksjonen.

Hotellrom og suiter

Alle rommene er luksuriøst innredet i den klassiske stilen som hotellet er så kjent for, men har også de moderne bekvemmelighetene som vi ønsker oss når vi skal på hotell. Brittania har flere ulike rom-kategorier så her finnes noe for alle. Her er rom for både familier med og barn, superior rom med dobbeltseng og rom fra 1897 som ligger i den historiske fløyen.

Vil du virkelig slå på stortrommen så har du Tårnsuiten som er Brittanias mest eksklusive suite. Den er på hele 220 kvadratmeter og er plassert i tårnet på hotellets fasade som springer helt tilbake til 1897.

Husk at hotellet har romservice hele døgnet. Du kan få servert frokosten rett på hotellrommet samt noen av hotellets retter fra restaurantene.

Jul- og nyttår

jul 1

Vil du ha en helt unik jul-og nyttårs opplevelse så bør du virkelig ta turen hit. Hvis du feirer jul på Brittania vil du få en helt fantastisk julefeiring. Her er alt lagt til rette for både store og små hvor barna virkelig er i fokus.

Her får du servert ekte julemat samt en liten julegave og egne aktiviteter for små julereisende.I nyttårspakken får du en fem retters gallamiddag og hyggelig underholdning.

Gled deg til å oppleve Brittania Hotell i Tronheim.

Her kan du se mer av hotellet og bestille rom

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...