Skal du til Bergen? Da bør du bo på et av disse hotellene

Bergen er en fantastisk by og er en svært populær destinasjon for tilreisende fra både inn og utland. Dette er byen med et yrene folkeliv, trendy butikker og koselige gater med nærhet til magiske naturopplevelser. Bergen er derfor byen som mange reiser tilbake til igjen og igjen. Fra Bergen sentrum er det korte avstander til ulike opplevelser som både en tur med Fløybanen og en tur opp Ulrikken. Begge er to svært populære attraksjoner som tiltrekker seg mengder med turister hvert eneste år.

Er du en av dem som setter pris på et rikt kulturliv sammen med en god atmosfære og spennende naturopplevelser så er Bergen byen for deg. Byen er også kjent for å ha et et stort og rikt studentmiljø. Hit kommer et stort antall med studenter hvert eneste år og det er ikke uten grunn at mange velger å reise tilbake etter endt studium.

Planlegger du en luksuriøs helg i Bergen bør du ta en kikk her.

Clarion Hotell Bergen

Clarion Hotell Bergen, Havnekontoret, er et av Bergens flotteste og mest ærverdige Hotell. Plassert rett ved den populære bryggen, med kort avstand til de fleste severdigheter og attraksjoner har dette overnattingsstedet den perfekte beliggenheten.

Denne nydelige bygningen, som ligger i det Hanseatiske havneområdet, har en innbydende barokkfasade som er beholdt fra sine eldre dager. Hotellet er vakkert innredet og flere av dem har en fantastisk utsikt over havna. 

Hotellet kan også by på spa i velværesenteret, en egen lounge og en takterrasse som er perfekt på sommeren.

Hei kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom

Thon Hotel Rosenkrantz

Dette flotte hotellet ligger innerst i Vågen og har kort vei til det meste av hva Bergen har å by på. Hotellet har hele fire stjerner og holder til i en av Bergens beste adresser.

Hotellet har beholdt sin originalitet og sjarm med en fasade I tegelstein som sammen med de andre bygningene i gaten utgjør er en del av Bergens flotteste område.

Rommene er stilfullt innredet hvor hvert av rommene er helt unike. For å få den beste opplevelsen gjør du lurt i å velge et superior rom som har en god størrelse med alt du har behov for av fasiliteter.

Hotellet har også en egen restaurant som serverer deilig mat med lokale råvarer. I tillegg har Hotell Rosenkrantz en bar og en lounge. Her kan du kan starte og avslutte dagen i hyggelige omgivelser. Dette hotellet har perfekt beliggenhet og er et av områdets bygninger som rommer en hel del historie.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille om.

Opus XVI

Dette hotellet er ranket med fire stjerner og det er ikke uten grunn. Opus blir ansett som et av Bergens flotteste hotell og er for mange et naturlig valg når de skal overnatte i denne hyggelige og populære byen.

Hotellet ligger noen få minutter fra bryggen og rundt fem minutter fra Fløybanen. Alle rommene er eksklusivt og luksuriøst innredet. Her kan du kan glede deg over romslige rom med behagelige senger som gjør at du får hvilt ekstra godt ut etter en innholdsrik dag.

Hotellet har også en fantastisk restaurant som serverer retter med et innovativt utseende, men med velkjente smaker. Her finner du også både en bar og en lounge i tillegg til treningssenter og møterom for de som har behov for det. Hotell Opus er for mange bedrifter et naturlig valg, men også for deg som setter pris på det lille ekstra når du er ute på reise.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom

Gled deg til mange fantastiske opplevelser i Bergen og omegn. Vil du se nærmere på hva Norge har å by på av opplevelser finner du alt du trenger å vite her.

God tur!

Relaterte artikler

Her får du Norges beste hotellfrokost

Dagens viktigste måltid er for mange nettopp frokosten og når vi overnatter på hotell er selveste frokostbuffeten det mange av oss ser frem til....

De beste hotellene i eksklusive Marbella

Marbella er en av Spanias mest glamorøse og populære feriedestinasjoner. Denne luksuriøse byen, som ligger ved Costa del Sols vakre kystlinje, tiltrekker seg besøkende...

Norske fyr du bør besøke

Fyr har en lang og viktig historie i Norge. I tidligere tider ble skipene navigert ved hjelp av stjerner og andre landemerker, men på...