Ut å reise? Disse hotellene ligger nærmest Gardermoen

Det er lite som er så deilig som å vite at det ligger en ferie og venter på deg. Det som derimot ikke er fullt så deilig er når flyet du skal reise med har tidlig veldig avgang. Det beste du kan gjøre for å få den beste avreisen når du reiser fra Gardermoen er å bestille hotell i nærheten av Gardermoen flyplass. Alt du behøver å gjøre på avreisedagen er å stå opp, spise frokost og traske avsted til flyplassen. Vi har funnet 8 hotell som ligger nærmest Gardermoen flyplass.

Når du velger å overnatte på en hotell som ligger nærme Gardermoen bør du velge et hotell som har langtidsparkering på området og skyttelbuss til og fra flyplassen. Det vil gjøre alt veldig mye enklere for deg. Enda enklere er det kanskje å la bilen stå mens du benytter deg av flybussen eller flytoget til Gardermoen

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport

Radisson Hotel er et av de hotellene som ligger nærmest Gardermoen med kun tre minutter fra hotelldøren til avgangshallen. Rommene er lydisolerte med et moderne skandinavisk design. Hotellet har også et eget treningsrom hvis du trenger å få ut litt steam før avreise. Det serveres frokost fra 05.00 og hotellet har egen restaurant og bar hvis du vil spise og slappe av kvelden før den store dagen.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom. 

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Ved å bo på Radisson Blu på Gardermoen kommer du nesten ikke nærmere avgangshallen. Hotellet er faktisk bundet sammen med flyplassen ved hjelp av en gangbro. Alle rommene på hotellet er lydisolert slik at du ikke blir forstyrret mer enn nødvendig av fly som letter og lander. Hotellet har eget treningsrom, restaurant og parkeringsplass. Dersom du skal gå minst mulig, slippe buss til og fra flyplassen og generelt sett oppleve minst mulig stress på avreisedagen er dette hotellet du vi bo på når du reiser fra Gardermoen

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom.

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Park in by Radisson ligger 6 minutter med bil fra Oslo lufthavn. Her får du lydisolerte rom, mulighet for bespisning i restauranten, parkering for bilen og skyss med buss ( mot et tillegg) til flyplassen. Ved å overnatte nærme Gardermoen kan du starte ferien i fred og ro uten stress og mas.

Her kan du se nærmere på Park in Radisson Hotel.

Comfort Hotel RunWay Gardermoen

Comfort Hotel RunWay er klassifisert som et miljøvennlig hotell og ligger 6 minutter fra flyplassen på Gardermoen. Hotellet tilbyr skyss med buss fra tidlig morgen til sene kvelden. Du kan også parkere bilen din på omårdet så slipper du å stresse med parkering og bilen din står trygt mens du er på ferie. Comfort Hotel RunWay er et moderne hotell og har utsikt over Gardermoen flyplass.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport Gardermoen

Clarion Hotell & Congress Oslo Airport er Norges største kurs-og konferansehotell og tilbyr flotte rom, en prisbelønnet restaurant og alt du trenger for en behagelig start på ferien. Hotellet ligger 6 minutter fra flyplassen og tilbyr busstransport to til fire ganger i timer, tyve timer i døgnet. Du kan også parkere bilen din på området og la den stå til du kommer hjem fra reisen. Dette er et av de bedre hotellene i nærheten av Oslo Lufthavn

Her kan du lese mer om dette hotellet og bestille rom.

Best Western Plus Oslo Airport

Best Western Plus ligger fem minutter fra flyplassen og serverer en innholdsrik frokost fra klokken 04.00 hver dag. Det går flytransport direkte fra hotellet og du kan parkere bilen din på omårdet innendørs eller utendørs. Best Western har delikate rom og restaurant på stedet. Flybussen stopper nesten rett ved inngangen hvis du velger å ta turen uten bil.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom.

Thon Hotel Oslo Airport

Thon Hotel Oslo Airport ligger en 10- minutters kjøretur fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Hotellet har egen parkering, men ingen transporttjneste til flyplassen. Hotellet er eksklusivt innredet og kan by på eget Brasseri som tilbyr smakfulle retter. Rommene er romslige og sengene behagelige og sørger for en god natt søvn før du skal ut å reise.

Her finner du flere overnattingsmuligheter på Gardermoen.

Gardermoen flyplass – Ting å tenke på før reisen

Ved å ta en overnatting før du har avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen sørger du for å gjøre det enklere for deg selv, spesielt hvis du har et stykke å reise.

Husk at hotell i nærheten av Oslo lufthavn ofte kan være fullbooket i hektiske perioder. For eksempel kan det være smart og være tildlig ute dersom du skal fly fra Gardermoen i fellesferien eller rundt juletider. Da er det ofte mange som bestiller hotellovernatting rundt Gardermoen og prisene er derfor høyere enn vanlig om du bestiller i siste liten.

Et annet smart valg er at du og ditt reisefølge bruker god tid på hotellfrokosten. Oslo lufthavn har relativt høye priser så det er mye penger å spare om du kommer god og mett inn til avgangshallen på Gardermoen.

Hotellene rundt Gardermoen lufthavn

Til syvende og sist er hotellene rundt Gardermoen/ Oslo lufthavn som alle andre hoteller i Norge. Standarden på hotellene går fra budsjett hostell til flotte suiter med alle fasiliteter et fantastisk hotell skal ha. Prisene på hotellrom rundt Gardermoen går opp i høysesong og ned i lavsesong. Bestiller du i god tid vil det med all sannsynlighet være penger å spare også.

Her finner du alle hotellene og overnattingsmuligheter på Gardermoen.

Avslutningsvis minner vi om noen enkle råd for å unngå stress og problemer på flyreien. Vær ute i god tid. Sikkerhetskontrollen kan ofte ta lenger tid enn forventet og du ønsker ikke å løpe til gaten på Gardermoen med frykt for å ikke komme med flyet. Begrens kjøp av drikke og mat når du er inne på Oslo lufthavn. Her er som nevnt prisene meget stive. I tillegg er det greit å sjekke at du har kontroll på alle reisedokumentene. Ha disse klare og lett tilgjengelige.

Ha en god og lite stressende reise!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...