Ut å reise? Disse hotellene ligger nærmest Gardermoen

Det er lite som er så deilig som å vite at det ligger en ferie og venter på deg. Det som derimot ikke er fult så deilig er når flyet du skal reise med har tidlig avgang. Det beste du kan gjøre for å få den beste avreisen når du reiser fra Gardermoen er å overnatte på et hotell. Alt du behøver å gjøre på avreisedagen er å stå opp, spise frokost og traske avsted til flyplassen. Vi har funnet 8 hotell som ligger nærmest Gardermoen flyplass.

Når du velger å overnatte på en hotell som ligger nærme Gardermoen bør du velge et hotell som har langtidsparkering på området og skyttelbuss til og fra flyplassen. Det vil gjøre alt veldig mye enklere for deg.

Her finner du de beste prisene på flyreise.

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport

Radisson Hotel er et av de hotellene som ligger nærmest Gardermoen med kun tre minutter fra hotelldøren til avgangshallen. Rommene er lydisolerte med et moderne skandinavisk design. Hotellet har også et eget treningsrom hvis du trenger å få ut litt steam før avreise. Det serveres frokost fra 05.00 og hotellet har egen restaurant og bar hvis du vil spise og slappe av kvelden før den store dagen.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom. 

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Ved å bo på Radisson Blu på Gardermoen kommer du nesten ikke nærmere avgangshallen. Hotellet er faktisk bundet sammen med flyplassen ved hjelp av en gangbro. Alle rommene på hotellet er lydisolert slik at du ikke blir forstyrret mer enn nødvendig av fly som letter og lander. Hotellet har eget treningsrom, restaurant og parkeringsplass.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom.

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Park in by Radisson ligger 6 minutter med bil fra Oslo lufthavn. Her får du lydisolerte rom, mulighet for bespisning i restauranten, parkering for bilen og skyss med buss ( mot et tillegg) til flyplassen. Ved å overnatte nærme Gardermoen kan du starte ferien i fred og ro uten stress og mas.

Her kan du se nærmere på Park in Radisson Hotel.

Comfort Hotel RunWay

Comfort Hotel RunWay er klassifisert som et miljøvennlig hotell og ligger 6 minutter fra flyplassen på Gardermoen. Hotellet tilbyr skyss med buss fra tidlig morgen til sene kvelden. Du kan også parkere bilen din på omårdet så slipper du å stresse med parkering og bilen din står trygt mens du er på ferie. Comfort Hotel RunWay er et moderne hotell og har utsikt over flyplassen.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Clarion Hotell & Congress Oslo Airport er Norges største kurs-og konferansehotell og tilbyr flotte rom, en prisbelønnet restaurant og alt du trenger for en behagelig start på ferien. Hotellet ligger 6 minutter fra flyplassen og tilbyr busstransport to til fire ganger i timer, tyve timer i døgnet. Du kan også parkere bilen din på området og la den stå til du kommer hjem fra reisen.

Her kan du lese mer om dette hotellet og bestille rom.

Best Western Plus Oslo Airport

Best Western Plus ligger fem minutter fra flyplassen og serverer en innholdsrik frokost fra klokken 04.00 hver dag. Det går flytransport direkte fra hotellet og du kan parkere bilen din på omårdet innendørs eller utendørs. Best Western har delikate rom og restaurant på stedet. Flybussen stopper nesten rett ved inngangen hvis du velger å ta turen uten bil.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom.

Thon Hotel Oslo Airport

Thon Hotel Oslo Airport ligger en 10- minutters kjøretur fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Hotellet har egen parkering, men ingen transporttjneste til flyplassen. Hotellet er eksklusivt innredet og kan by på eget Brasseri som tilbyr smakfulle retter. Rommene er romslige og sengene behagelige og sørger for en god natt søvn før du skal ut å reise.

Her finner du flere overnattingsmuligheter på Gardermoen.

Ved å ta en overnatting før du har avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen sørger du for å gjøre det enklere for deg selv, spesielt hvis du har et stykke å reise.

God tur!

Her finner du de beste prisene på flyreise.

Relaterte artikler

Her finner du de beste opplevelsene i Wien

Wien er hovedstaden i Østerrike og har en mengde med attraksjoner å by på. Byen er full av kultur og unik arkitektur, samt flotte...

Her finner du de flotteste hotellene i Moss

Moss, en kjent kystby i Østfold som ligger kun 6 mil fra Oslo har blitt mer og mer populær med årene. Denne byen er...

Beste barnevennlige hotell på Gran Canaria

Gran Canaria, en av Kanariøyene, er en fantastisk destinasjon for familieferier med sitt herlige klima, vakre strender og et utvalg av aktiviteter som passer...