Her får du Norges beste hotellfrokost

Dagens viktigste måltid er for mange nettopp frokosten og når vi overnatter på hotell er selveste frokostbuffeten det mange av oss ser frem til. Hvert år, med unntak av pandemiårene, så kåres hotelle som byr på den beste frokosten. Konkurransen holdes av Twinings Best Breakfast Award og ble gjennomført i slutten av 2022. For Norge sin del er det mange av de samme hotellene som stikker av med seieren år etter år og denne runden var intet unntak.

Her kniver kjente og eksklusive hotell helt i toppen om å være den som leverer best service, har det største utvalget og de beste råvarene. Twinings Best Breakfast Award har vært med på å sette standarden for hvordan frokosten på et hotell både skal se ut og smake.

Scandic Nidelven

Scandic Nidelven gikk igjen av med seieren for Norges beste hotellfrokost. Juryens begrunnelse var at hotellet evner å håndtere store mengder med gjester uten at det går på bekostning av kvaliteten. Her tilbys det et bredt utvalg, samtidig som hotellet har fokus på både kvalitet, service og bærekraft.

Scancic Nidelven har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost hele 14 ganger og er ingen lettvekter i denne kategorien. Hotellet ligger plassert hjertet av Trondheim, kun noen få meter fra vakre og kjente Nidelven.

Her kan du se nærmere på Scandic Nidelven.

Britannia Hotell

På Hotell Britannia får du virkelig den luksuriøse frokostopplevelsen som er helt i tråd med enkelte av kriteriene i kåringen. Med sine unike lokaler og sin eleganse har hotellet vært med på å sette standarden for helt ny opplevelse når det kommer til hotellfrokost.

Hotellet sørger for at hver gjest får oppmerksomhet og frokostbuffeen tilbyr retter som er tilberedt av de beste råvarene. Du kan velge frokost fra buffeen og fra en nøye sammensatt meny.

Britannia Hotel så dagens lys allerede i 1870 og ligger strategisk plassert i et fantastisk bygg kun fem minutter fra sentralstasjonen i byen. Her er det finesse og klasse uansett hvor du beveger deg og alle detaljene er virkelig et syn du sent vil glemme.

Her kan du se nærmere på Britannia Hotell

Thon Hotel Rosenkrantz

Hos Thon Hotel Rosenkrantz får du en innbydende frokost i intime og koselige lokaler. Frokosten har høy kvalitet med et svært godt tilbud slik at det finnes noe for alle og enhver. Her tilbys et kombinasjon av tradisjonelle frokost varianter, samt varme og kalde retter. Servicen bemerkes også som i øverste klasse.

Thon Hotel Rosenkrantz ligger perfekt plassert midt i Oslo rundt 1 kilometer fra Aker Brygge. Hotellet har både en restaurant, en bar og en salong, i tillegg til koselige og innbydende rom.

Her kan du se nærmere på Thon Hotell Rosenkrantz.

For mange av oss er frokosten like viktig for totalopplevelsen av et hotellopphold som både beliggenhet og standard på rommene. Disse tre hotellene har virkelig gjort seg bemerket både i Norge og i det store utland.

De byr på førsteklasses service i alle ledd, samtidig som de bruker råvarer av ypperste kvalitet. Uansett hvilke frokostfavoritter du har kan du være helt sikker på at her får du en fantastisk start på dagen.

God tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...