De beste hotellene i eksklusive Marbella

Marbella er en av Spanias mest glamorøse og populære feriedestinasjoner. Denne luksuriøse byen, som ligger ved Costa del Sols vakre kystlinje, tiltrekker seg besøkende fra hele verden med sitt fantastiske klima, de vakre strendene og det pulserende nattelivet. For å gjøre oppholdet ditt i Marbella enda mer minneverdig, har vi satt sammen en liste over de fem beste hotellene i området. Uansett om du er ute etter luksus, avslapning eller en blanding av begge deler, er det noe her for enhver smak.

Marbella er kjent for sitt flotte havneområde Puerto Banus, sine eksklusive hotell, fantastiske golf muligheter og ikke minst, klimaet. Hit kan du reise hele året, men det er mest turister fra mai til september.

Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa

Marbella Club Hotel er en ikonisk eiendom som har vært et favorittsted blant kjendiser og jetsettere i flere tiår. Dette femstjerners feriestedet tilbyr en perfekt blanding av eleganse og avslapning.

Hotellet har direkte adgang til stranden og kan skilte med hele fem restauranter som alle serverer fantastiske måltider. Marbella Club tilbyr også gratis transpor ttil en av Spanias beste golfbaner.

Med sine luksuriøse rom, private villaer og fantastiske hager, gir Marbella Club Hotel deg en unik opplevelse. Her er både voksne og barn velkomne og det er nok av opplevelser for de små.

Her kan du se nærmere på dette hotellet.

Puente Romano Marbella

Puente Romano er et prestisjetungt feriested som har en fantastisk beliggenhet mellom Marbella og kjente Puerto Banus.

Med sine elegante rom, utmerkede restauranter og fantastiske spa-fasiliteter, er dette feriestedet ideelt for de som ønsker en førsteklasses opplevelse.

Puente Romano er også kjent for sin fantastiske strandklubb, som tilbyr luksuriøse solsenger, cocktailbarer og en levende atmosfære.

Her kan du se nærmere på dette hotellet. 

Finca Cortesin Hotel Golf & Spa

Hvis du er ute etter eksepsjonell luksus og privatliv, er Finca Cortesin Hotel Golf & Spa det perfekte valget for deg. Dette eksklusive feriestedet ligger utenfor Marbella, og tilbyr overdådige suiter og private villaer med fantastisk utsikt over Middelhavet.

Hotellet har også en fantastisk golfbane hvor den anerkjent turneringen Volvo World Match Play Championship har blitt arrangert flere ganger. Hoteller har også et prisbelønnet spa og flere gourmetrestauranter.

Her kan du se nærmere på dette hotellet.

Hotel Don Pepe Gran Meliá

Hotel Don Pepe Gran Meliá er et femstjerners hotell som virkelig vet å sett standarden for luksus og eleganse i Marbella. Beliggende ved strandpromenaden, tilbyr dette ikoniske hotellet flotte rom med balkong som gir fantastisk havutsikt.

Med sine utmerkede spisemuligheter, elegante bassengområder og nærhet til Marbellas gamleby, er Hotel Don Pepe Gran Meliá et flott valg for en uforglemmelig ferieopplevelse.

Her kan du se nærmere på dette hotellet.

Villa Padierna Palace Hotel

Villa Padierna Palace Hotel er et fantastisk feriested som skiller seg ut med sin elegante arkitektur og vakre omgivelser. Dette fem stjerners hotellet, som ligger 10 minutter fra anerkjente Poerto Banus, tilbyr overdådige suiter som er innredet med luksuriøse detaljer og moderne bekvemmeligheter.

Alle rommene har private hager og noen har også egne basseng. Her kommer du garantert til å trives. Alt ligger til rette for en fantastisk ferie hvor eleganse og bekvemmelighet står på agendaen.

Hotellet er designet som et palass og kan glede alle golfentusiaster med hele 3 unike 18-hulls golfbaner. Hotellet har også flere utmerkede restauranter og et fantastisk spa på hele 2000 kvadrat.

Her kan du se nærmere på dette hotellet.

Uavhengig av hvilket av disse fantastiske hotellene du velger, er du sikret en uforglemmelig opplevelse i Marbella. Denne pulserende byen har så mye å tilby. Fra sol og bading på de vakre strendene, til muligheten til å utforske det historiske sentrum og nyte det pulserende nattelivet.

Om du er en luksuselsker, en golfentusiast eller bare vil slappe av og nyte det gode liv, vil Marbella og disse hotellene garantert overgå dine forventninger.

Husk å planlegge og bestille oppholdet ditt i god tid, spesielt i høysesongen når Marbella tiltrekker seg et stort antall besøkende. Med det beste hotellet som base, kan du utforske alt dette fantastiske reisemålet har å tilby og skape minner som varer livet ut.

Nyt ditt opphold i Marbella og opplev luksusen på sitt beste!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...