Bo i en ekte kran midt i Amsterdam

Midt i Amsterdam finner dette ikoniske hotellet som er bygget i en gammel kran. Feralda blir ansett som Nederlands mest romantiske og inspirerende hotell. Kran-hotellet har vært under renovering de siste ti årene og har endt opp som et prisbelønnet ikon med fremragende arkitektur. Her finner du tre luksuriøse fem-stjerners suiter plassert på toppen av kranen, Free Spirit, Secret og Mystique. Både kran-hotellet og området er svært populært blant verdens stjerner samt de rike og berømte.

Du skal ikke være spesielt redd for høyder for å overnatte på et av disse rommene. På toppen av kranen kan du nyte enda mer av utsikten og til og med nyte litt deilig SPA. I tillegg har hotellet egen concierge, internett, fri bar, boblebad, frokost på rommet og verdens mest spektakulære utsikt.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Amsterdam.

Verdens mest innovativ hotell

For noen så er kanskje Faralda Crane Hotell Amsterdams best bevarte hemmelighet. En natt her vil definitivt være et av livets beste opplevelser. Dette hotellet er blitt et verdenskjent landemerke, et monument om du vil, og ligger midt i industriområde på havnen i Amsterdam. Den tidligere havna er i dag et livlig område med flere luksuriøse restauranter og trendy cafeer.

Har du nerver til det kan du ta en tur helt ut på tuppen av kranen og få verdens beste utsikt over Amsterdam. Vil du utfordre skjebnen litt ekstra kan du hoppe i strikk fra toppen og ned mot havnebassenget.

Kranen blir stadig brukt til å underholde publikum med konserter fra verdenskjente DJ´er og andre artister. Kranen er også et populært tilskudd i blant annet musikkvideoer.

På innsiden av hotellet

For å komme deg til en av suitene blir du ført opp ved hjelp av en egen heis. Hver suite er romslig og går over to etasjer og er utstyrt med alt du trenger. Hvert rom er innredet etter alle kunstens regler når det kommer til luksus og high-end living.

På toppen av kranen kan du nyte både SPA og se solnedgangen fra boblebadet. Alt i unike omgivelser mens du ser på det hektiske båtlivet på elven. Når du oppholder deg i kranen vil du alltid kjenne bevegelse siden kranen alltid vil bevege seg i vinden.

Opplevelse for livet

Crane

Er du en av dem som kommer til Amsterdam i enten privatfly eller i helikopter så kan du glede deg over at hotellet er behjelpelig med å planlegge ankomsten.

Amsterdam er en av verdens mest besøkte byer og er pakket med unike opplevelser. Kun noen hundre meter fra hotellet finner du verdens største graffiti museum som absolutt er verdt et besøk. Vil du ha flere tips til opplevelser i Amsterdam bør du ta en kikk her.

Crane Hotel Faralda i Amsterdam er uten tvil et av verdens mest unike hotell som vil gi deg en helt spesiell opplevelse. Dette spesielle hotellet er i privat eie og for å kunne oppleve dette må du regne med å betale godt for deg.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Amsterdam.

Opplev Amsterdam fra høyden i helt unike omgivelser ulikt noe anne du har gjort før. Dette er hotellet du aldri kommer til å glemme.

Her kan du se alle hotell og overnattinger i Amsterdam og bestille rom til din neste storbyopplevelse.

God tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...