Dette hotellet vil alle bo på i Dubai

Det utrolige syv-stjerners hotellet i Dubai er et av verdens dyreste og mest eksklusive hotell du kan oppleve. Hotellet er bygget på en egen øy som er laget spesielt for hotellet og tok hele to år å lage. Selve hotellet så dagens lys i 1999 etter en byggeprosess på tre år. Når planleggingen av hotellet startet så var det ment å hete Chicago Beach Resort. Når alt var klart fikk derimot hotellet navnet Burj Al Arab Hotell og er en populær destinasjon for mange av Dubais tilreisende.

Frem til oktober 2020 var hotellet forbeholdt betalende overnattingsgjester, men nå kan du oppleve innsiden av hotellet for 100 dollar. Du vil få en fantastisk rund-tur og få muligheten til å se hotellets juvel, Rojal Suite. Vil du leve som en kongelig kan du oppleve alt som The Rojal Suite har å tilby, til den nette sum av 25.000 dollar pr. døgn.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Dubai.

Verdens mest ikoniske hotell

Dubai 2

Når du ankommer hotellet blir du møtt med friskt rosevann og et varmt håndkle. Slik blir du fresh og klar til en skikkelig omvisning, eller du får en frisk start på et luksuriøst opphold. Hotellet vil garantert overraske deg med alle sine detaljer og fantastiske service.

I det du entrer hotellet og skal finne veien til suiten din vil du se verdens største atrium som er et helt fantastisk syn. Meter på meter fra gulv til tak med eksepsjonell arkitektur som dette hotellet er viden kjent for.

Her finner du alt du trenger å vite om dette flotte hotellet. 

Hotellets kronjuvel, Rojal Suite

Du finner veien til suiten ved hjelp av heisen som tar noen skarve sekunder fra lobbyen og til toppen. Hotellets mest berømte suite, Rojal Suite, kommer med egen butler som behandler deg som en superstjerne fra du kommer til du drar.

Suiten er i to etasjer og forbinder de to etasjene med en massiv marmortrapp med ekte gull detaljer. Med gullplater i taket og i utsmykningene beveger du deg i 24 karat gull fra gulv til tak. Selv tvén er spesiallaget i ekte gull.

Rommet er originalt fra den dagen hotellet åpnet og er pakket med både historie og fantastiske detaljer. Dagligstuen er på størrelse med hele Dubai og kan skilte med et utall antall sistteplasser hvor du og dine kan slappe av etter en lang dag.

Suiten har to fantastiske soverom, king and queen. Med senger som kan bevege seg og panoramautsikt er disse rommene virkelig noe du sjelden har opplevd maken til.

Suiten har selvsagt eget spiserom med plass til 12 personer. Rommet har lysekroner og draperte gardiner og en hel del flere unike detaljer som gjør opplevelsen ekstra spesiell.

Det mest interessante rommet er likevel Experience Suiten. Rommet er pakket med historiske elementer om hvordan hotellet så dagens lys, celebre gjester som har bodd der og hvordan hotellet ble bygget. Her finner du også den første tegningen fra starten av planleggingen, fra da hotellet skulle hete Chicago Beach Resort.

Vil du se nærmere på dette hotellet? Da bør du ta en kikk her. 

Unike effekter og celebre gjester

Dubai 1

Skulle du velge å ankomme hotellet med helikopter så kan du glede deg over at her finnes en egen landingsplass for alle som velger et litt uortodoks fremkomstmiddel. Hotellet er kjent for å huse celebre gjester og stjerner og nå kan du være en av dem.

 

Tar du deg en runde rundt på hotellet vil du også finne ikoniske gjenstander fra flere kjendiser som Tiger Woods og Roger Federer´s.

Dette er uten tvil et av verdens mest omtalte og populære hotell og du kommer til å sitte igjen med minner du aldri kommer til å glemme.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Dubai.

Lykke til og god tur !

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...