Eksklusiv overnatting i hjertet av København

Er det én by som er perfekt som en helgedestninasjon så er det Købehavn. Dette er byen som har en mengde med opplevelser å by på. København er kjent for å ha det aller nyeste innen mote og fashion og du kan bruke flere dager i alle de fantastiske butikkene samtidig som du besøker de flotte kafeene og restaurantene. Byen er også kjent for København Tivoli som er et eldorado å besøke for både store og små. Tivoliet har åpent hele året og er verdt et besøk uansett når du tar turen.

Tidlig på 1900-tallet ble det bygget flere badeanstalter rundt om i København by. Dette fordi mange leiligheter ikke hadde egne bad. Flere av badeanstaltene eksisterer den dag i dag, men er gjort om til luksuriøse spa anlegg. Vi har funnet et hotell i København som virkelig bærer med seg fortidens historie med glans og er absolutt verdt et besøk.

Her finner du flere tips til overnatting i København

Ascot Hotell i København

Ascot er et firestjerners hotell som ligger perfekt plassert midt i København. Fra hotellet har du gangavstand til alt du ønsker å oppleve mens du er på besøk i det som betegnes som Nordens koseligste hovedstad.

København 2

I en sjarmerende bygning som har eksistert siden 1800-tallet finner du dette unike og eksklusive hotellet. Plassert midt i hjertet av København har du gangavstand til alt fra rådhusplassen til tivoliet. Hotellet ligger midt i en verden av smaker med restauranter og barer i umiddelbar nærhet.

Hotellets beliggenhet har en rik historie og er bygget i og omkring en av Københavns gamle og elegante badeanstalter. Den unike arkitekturen gir hotellet en helt spesiell atmosfære som du virkelig kommer til å elske.

København 1

Med elegant og innbydende innredning kan hotellet skilte med flere koselige sitteplasser hvor du kan slappe av etter en lang dag. Hver detalj er nøye gjennomtenkt og sørger for den aller beste opplevelsen.

København 4

I bevaringen av bygget som hotellet ligger i har det vært fokus på å ta vare på de gamle detaljene fra den tiden hotellet var en del av en Københavns mange badeanstalter. Hvert rom er helt unikt og du kommer til å føle at du tar et stort steg inn i Danmarks historie. Sengene er behagelige og rommene er luksuriøst innredet.

København 3

Det er tatt høyde for at luksus og avaganse skal stå i høysetet på hele hotellet. På badet kan du ta deg en avslappende bad når kroppen trenger hvile. Rommene har friske blomster hver dag og sørger for at du føler deg mer enn velkommen.

København 5

Hotellet har ingen egen restaurant, men til gjengjeld så har de gode avtaler med flere av Københavns fremste spisesteder. De utvalgte restaurantene ligger kun et steinkast unna hotellet og de er vell verdt et besøk.

Vil du se nærmere på dette hotellet og bestille rom så bør du ta en kikk her.

En tur til København tar kun et par timer med fly fra Gardermoen og passer perfekt som en helgetur sammen med noen du er glad i. København kan skilte med alt fra kultur til shopping og sjampanje. Hele København er godt bevart og kjent for sine kulinariske kunstner og sjarmerende omgivelser.

Her finner du de prisene på overnatting i København.

God tur!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...