Hit reiser du på jentetur

Ingenting er som en jentetur sammen med de du trives best med. Som oftest dreier en perfekt jentetur seg om shopping, sol, mat og drikke og kanskje litt egenpleie om det skulle ønskes. Det er godt å ta noen dager med avbrekk i hverdagen og vi har funnet noen flotte steder som passer perfekt til jenteturen. Man har gjerne ulike preferanser når man skal på ferie. Her kan du velge mellom turer som ikke tømmer lommeboken eller du kan sørge for noen unike naturopplevelser.

Det er lett at hverdagen tar overhånd og da passer det perfekt med en tur hvor du kan senke skuldrene og bare nyte livet. Alt fra nydelig mat til fantastisk shopping kommer garantert til å sørge for minner du kan leve på i lang tid.

Gdansk

Er du ute etter en tur hvor du får mye for pengene bør du ta med deg jentene til Gdansk i Polen. Gdansk er en liten by helt i nord i Polen, og du og venninnegjengen kan komme dere hit via en rimelig flytur som er unnagjort på bare en drøy time.

I sentrum av Gdansk kan du få et hotellrom fra rundt 500 kr og oppover per person per natt. Det er også god tilgang på leiligheter slik at alle jentene kan bo sammen, disse koster omtrent det samme. Gdansk er et populært reisemål for reisende i alle aldre og byen har nok å by på for de fleste.

Shoppingmulighetene i Gdansk er mange. Gamlebyen består for det meste av suvenirbutikker, men tar du en kjapp taxitur ut av byen, finner du blant annet Galeria Baltycka. Dette er et stort og lekkert kjøpesenter med over 200 butikker og du kan finne både polske merkebutikker og mer internasjonale butikker. Her kan du og vennegjengen shoppe dagen lang, ta en matbit på en av restaurantene senteret har å tilby eller sørge for en luksuriøs middag når kvelden siger på.

Her finner du de beste prisene på hotell i Gdansk. 

Hellas

Er du opptatt av varme, solrike dager og bading er de greske øyene i Hellas perfekt for deg. Hellas har mellom 600 og 1200 øyer, og mange av disse er populære blant turister.

Rhodos, Kreta og Skiathos er blant noen av de greske øyne som er populære reisemål. Dere kan også velge å holde dere til fastlandet og besøke hovedstaden, Athen. Her kan du og jentegjengen velge mellom de unike feriestedene landet har å by på, og dere kan velge mellom å bo på hotell eller i leiligheter. Dette koster alt fra 500kr og oppover så her er det nok velge mellom.

Å sitte på en liten restaurant med venninnegjengen mens dere ser utover det nydelige blå havet i Hellas, med en god middag servert på bordet, er noe du og dine nærmeste ikke vil gå glipp av!

Her finner du de beste prisene på hotell i Hellas.

Reykjavik

Er du ute etter unike naturopplevelser som du og jentegjengen vil huske for resten av livet, er Reykjavik stedet. Reykjavik er hovedstaden på Island, og er verdens nordligste hovedstad.

Byen byr på en rekke naturopplevelser, noe som kan være vanskelig å finne i de fleste andre europeiske hovedstedene. Et bad i den blå lagunen er obligatorisk om du tar turen til hit.

På Island kan du oppleve nordlys, dra på snøscooterkjøring på isbreen og utforske de unike strendene og fossefallene. Mange av disse attraksjonene kan faktisk gjøres på bare en dag og det finnes mange ulike aktører som tilbyr slike dagsturer.

I Reykjavik koster et hotellrom fra 1000-2000 kr per natt, og det er mye å velge mellom i hovedstaden, både sentralt, og mer utenfor byen. Husk at Island er et relativt kostbart land, men turen blir garantert uforglemmelig.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Reykjavik.

Gled deg til en tur sammen med jentene hvor opplevelser og koselige stunder står øverst på agendaen.

God tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...