Så mye koster en overnatting på et av verdens dyreste hotell

Verden er fylt med unike og flotte hoteller, men noen hoteller er mer luksuriøse enn andre, som dette tidligere palasset Raj Palace. I hjertet av Jaipur i det nordlige India ligger dette fantastiske hotellet som ble bygget i 1727. Palasset fikk navnet sitt etter Thakur Rai Sing og i 1996 bestemte Prinsesse Jayendra Kumari at palasset skulle gjøres om til et luksushotell. Du kan fortsett se flere originale detaljer fra den gangen palasset ble bygget. Hotellet er uten tvil et av de mest ekstravagante hotellene i verden. Her er det ikke spart på noe og du får virkelige følelsen av å entre et palass.

Når du ankommer hotellet får du en velkomst som er en kongelig verdig. Med blomster, nydelig musikk og en deilig drink blir du ønsket velkommen i hotellets hage. Hotellet i seg selv er uimotståelig vakkert, men det som gjør dette hotellet ekstra spesielt er den unike suiten som flere ganger er kåret til verdens flotteste og største suite.

Suiten Shahi Mahal

Hotellts dyreste suite, Shahi Mahal suite, er viden kjent blant pengesterke reisende og suiten har huset mer enn én celeber gjest opp gjennom. Suiten er nesten syv ganger større enn et gjennomsnittlige hus i Norge og har en privat hage på over 2 mål!

Suiten strekker seg over hele fire etasjer og har selvsagt heis til hver etasje. Som det seg hør og bør kommer suiten med egen butler som er tilgjengelig hele døgnet. Butleren har også sin egen inngang slik at dere slipper å møte hverandre i døren.

Suiten er en av de største suitene i hele verden og måler 1500 kvadratmeter. Her finner du fasiliteter som fire soverom, eget spa, barer, samt et bibliotek. Er du kunstinteressert kan du glede deg over et helt eget museum. En suite på 1500 kvadratmeter har selvsagt også et boblebad og et svømmebasseng som er strategisk plassert på taket og sørger for panoramautsikt over den vakre byen.

Hotellet har 50 luksuriøse rom og suiter hvor alle rommene har beholdt flere originale detaljer fra den gangen det ble bygget som et palass.

Museum

Flere rom i palasset har blitt gjort om til små museum som alle gjestene kan nyte godt av. Du kan ta turen innom The Maharajah´s Pavilion, The Durbar Mahal-rommet som ble brukt som rettsal, The Swarna Mahal og The Historical Room er alle fylt med unike detaljer og originale antikviteter som blir som små museum inne i hotellet.

Kongelig for en natt

Historiene om mystiske og glamorøse Maharjas har alltid fanget interessen til en hel verden. Mye av det vi forbinder med Rojale familier av Rajashan kan du se historiske konturer av ved hotellet, samt at du kan oppleve noe av den glamorøse livsstilen selv. En suite ved dette hotellet er ikke som en vanlig suite. Her følger det med en mengde med historiske opplevelser i tillegg.

En natt ved Shahi Mahal suiten koster den nette sum av 365 000 kroner og er verdt hver krone skal vi tro dem som har hatt gleden av å oppleve mesterverket i det gamle palasset. Hotellet og suiten tilbyr noen helt unike opplevelser som gjør oppholdet til noe du sent vil glemme.

India er virkelig et land som du bør sørge for å besøke. Den unike kulturen og det vakre landet vil sørge for en opplevelse av en annen verden.

Vil du se nærmere på dette hotellet og bestille rom bør du ta en kikk her. 

India er virkelig et eksotisk sted å reise og her finner du en mengde av opplevelser du bør ta en nærmere kikk på.

Lykke til med reisen og nyt hvert kongelige øyeblikk.

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...