Budsjettvennlige hotell i Bangkok

Bangkok, hovedstaden i Thailand, er kjent for sitt pulserende tempo, deilige mat og en blanding av moderne og tradisjonell atmosfære. Mange velger å oppleve Bangkok som en del av en reise til Thailand hvor flere destinasjoner ofte står på agendaen. Bangkok er en hektisk by med liv og røre på hvert gatehjørne og passer perfekt å oppleve enten på vei til eller fra andre flotte destinasjoner i Thailand. Selv om du velger å oppleve Bangkok med et kortere besøk er det flere attraksjoner du bør sørge for å få med deg. Ta en tur med elvebåtene, besøk markedene og få med deg et av de flotte templene, her finnes noe for enhver smak.

Heldigvis trenger du ikke tømme lommeboken for å oppleve denne pulserende byen. Det finnes flere budsjettvennlige hotell som sørger for at oppholdet ditt i Bangkok blir både komfortabelt og rimelig. Å reise på budsjett betyr ikke alltid at du må bo hverken kummerlig, eller langt fra populære områder og attraksjoner. Bangkok har en mengde med hoteller å velge mellom i mange prisklasser

Nouvo City Hotel

Dette hotellet ligger i hjertet av gamlebyen i Bangkok, kun en kort spasertur unna populære turistattraksjoner som Grand Palace og Wat Pho-tempelet. Hotellet tilbyr komfortable rom, et utendørsbasseng og en takterrasse med flott utsikt over byen.

Her kan du se nærmere på Nouvo City Hotel

Ibis Bangkok Sathorn

Dette moderne hotellet gir deg valuta for pengene. Med rene og enkle rom, en vennlig atmosfære og en flott beliggenhet nær offentlig transport, er det et utmerket valg for reisende på budsjett.

Her kan du se nærmere på Ibis Bangkok Sathorn

Hua Chang Heritage Hotel

Dette boutique hotellet er et flott eksempel på rimelig luksus i Bangkok. Med sin vakre innredning, et evighetsbasseng og en beliggenhet i nærheten av Siam Square og MBK Center, er dette et flott utgangspunkt for shopping og opplevelser.

Her kan du se nærmere på Hua Chang Heritage Hotel

U Sabai Hotel Bangkok

Selv om dette er et svært rimelig hotell tilbyr de både en hage, en terrasse og frokost hver dag, samt rom med alt du har behov for. Alle rommene er også utstyrt med klimaanlegg slik at du ikke blir plaget av varmen når du skal sove. Hotellet ligger i et rolig område med flere restauranter innenfor gangavstand.

Her kan du se nærmere på U Sabai Hotell

Opplev Bangkok

Er det én ting Thailand er kjent for så er det det fantastiske kjøkkenet. Overalt i Thailand dukker det opp små fortaus restauranter på ettermiddagen. De lokale resturantene serverer smakfull og budsjettvennlige retter som virkelig er verdt å prøve. Prøv lokale retter som pad thai og mango sticky rice for en autentisk opplevelse.

Mange av Bangkoks attraksjoner, som templer og markeder, tilbyr gratis inngang eller svært rimelige billettpriser. Her kan du ta inn over deg den unike atmosfæren og kjøpe med deg rimelige suvenirer fra markedene. Night marked er spesielt populære og åpner når solen har gått ned.

Det finner flere måter å oppleve Bangkok på. Prøv både Skytrain, undergrunnen og elvebåter. Det er rimelige måter å komme seg rundt i byen på, samtidig som du får en flott opplevelse. Unngå å bruke kostbare drosjer når du kan.

Gled deg til å oppleve Bangkok og alt den har å by på. Dette er en pulserende by med høy aktivitet hele dagen.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Bangkok

God tur!

Relaterte artikler

Her finner du de beste opplevelsene i Wien

Wien er hovedstaden i Østerrike og har en mengde med attraksjoner å by på. Byen er full av kultur og unik arkitektur, samt flotte...

Her finner du de flotteste hotellene i Moss

Moss, en kjent kystby i Østfold som ligger kun 6 mil fra Oslo har blitt mer og mer populær med årene. Denne byen er...

Beste barnevennlige hotell på Gran Canaria

Gran Canaria, en av Kanariøyene, er en fantastisk destinasjon for familieferier med sitt herlige klima, vakre strender og et utvalg av aktiviteter som passer...