Beste barnevennlige hotell på Gran Canaria

Gran Canaria, en av Kanariøyene, er en fantastisk destinasjon for familieferier med sitt herlige klima, vakre strender og et utvalg av aktiviteter som passer for alle aldre. For å gjøre familieferien enda mer minneverdig, bør du vurdere å bo på et av beste barnevennlige hotellene. Her finner du en oversikt over noen av de beste barnevennlige hotellene på Gran Canaria som kommer til å sørge for den perfekte ferien for både deg og de små håpefulle.

Det er ikke uten grunn at Gran Canaria er et så populært reisemål. Denne spanske øya tiltrekker seg usenvis av besøkende hvert år og spesielt i perioden november til april. Flyreisen fra Gardermoen tar ca.5,5 time og velger du et tidlig fly får du litt ut av ankomstdagen også.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Gran Canaria

Lopesan Baobab Resort

Dette luksuriøse fem-stjerners hotellet ligger i Meloneras og er som hentet ut av en eventyrbok med sin imponerende afrikanske stil og vakre bassengområde som barna vil elske. Resorten har også en egen barneklubb og et lekeområde for de yngre gjestene. Her har du også muligheten for barnepass om du ønsker det.

Her kan du se nærmere på dette eksklusive hotellet i Meloneras

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

Dette familievennlige feriestedet i Puerto de Mogan er kjent for sitt fantastiske bassengområde med vannsklier og et eget barnebasseng. Barna kan også delta i morsomme aktiviteter i barneklubben og se på flotte show på kvelden.

Hotellet ligger 10 minutter fra stranden og kan i tillegg glede sine besøkene med fantastiske spa-fasiliteter, klatretårn, tennisbane og en løpebane. Hotellet har egen restaurant som serverer både frokost og buffet, samt en bassengbar.

Her kan du se nærmere på dette flotte hotellet i Puerto de Mogan

Cordial Mogan Playa

Dette vakre feriestedet i Puerto de Mogan har en avslappet atmosfære og et flott bassengområde omgitt av frodige hager. Resorten er bygget opp som en kanarisk landsby og er et eldorado for både store og små besøkende.

Ala Carte restauranten kan skilte med én stjerne i Michelin-guiden, og her er det klesskode så det gjelder å kle seg pent. Hotellet tilbyr også buffet i hvis du heller ønsker det.

Her kan du se nærmere på Cordial Mogan Playa

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Dette familievennlige hotellet har flott utsikt over Amadores-stranden og et herlig bassengområde med basseng for både voksne og barn. Hotellet har en fantastisk spa avdeling med en mengde med behandlinger.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel tilbyr også flere aktiviteter for både voksne og barn, som blant annet mini disco om kvelden og miniklubb.

Her kan du se nærmere på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Barcelo Margaritas

Dette flotte hotellet er et godt alternativ for lommeboken. Det ligger i Playa del Ingles og har en flott vannpark med vannsklier, barnebasseng og lekeområde. Hotellet ble renovert i 2022 og har fått seg en real oppgradering.

Golfbanene ligger 2 kilometer fra hotellet og du kan benytte deg av hotellets gratisbuss for å komme deg til og fra stranden. Barcelo Margaritas har egen restaurant og flotte familierom.

Her kan du se nærmere på Barcelo Margaritas

Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Dette flotte spa-hotellet i Amadores har to basseng hvor det ene har en fantastisk utsikt over havet. Bassengområdet er eksklusivt innredet med deilige daybeds, samt bar som servere forfriskninger hele daget.

Selv om dette er et eksklusivt spa-hotell har hotellet både et eget lekeområde og barnebasseng. Barn er hjertelig velkomne og blir garantert tatt godt i mot.

Her kan du se nærmere på Gloria Palace Royal Hotel & Spa Gran Canaria

Disse hotellene på Gran Canaria tilbyr flotte fasiliteter for barn med alt fra artige barneklubber og lekeområder til trygge barnebasseng.

Gran Canaria er et flott reisemål for både familier og par. Lei en bil og opplev øya på egen hånd, eller ta en spasertur lang stranden. Øya er full av butikker og restauranter og mange av hotellene sørger for skyss med buss for den som ikke ønsker å kjøre bil.

God tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...