Her finner du de flotteste hotellene i Moss

Moss, en kjent kystby i Østfold som ligger kun 6 mil fra Oslo har blitt mer og mer populær med årene. Denne byen er tidligere kjent som en industriby og sysselsatte i sin tid flere hundre mossinger på cellulose fabrikken som lå i sentrum. Fabrikken ble nedlagt i 2012 etter å ha vært i drift siden 1883, og byen har etter den tid vært gjennom en omfattende utvikling. Moss har flere flotte hoteller både for dagsbesøkende og som samlingssted for både kurs, konferanse og bryllup.

Moss har et sjarmerende sentrum med butikker, kafeer og restauranter. Gågaten er et flott sted for shopping og for å oppleve byens restauranter og kulturliv. Møllebyen og området rundt den nedlagte cellulose fabrikken har blitt et av områdets mest populære steder for både konserter, uteliv og bespisning, og er et naturlig samlingspunkt spesielt på sommeren.

Moss er også kjent for alle sine flotte strender, samt områder som Jeløy og Larkollen. Jeløya er kjent for sin vakre natur med skoger, strender, turstier og Galleri F15. Ta gjerne en spasertur eller sykkeltur for å utforske den fantastiske kystlinjen.

Hotell Refsnes Gods

For en luksuriøs opplevelse bør du ta en ekstra kikk på dette hotellet som ligger like utenfor Moss sentrum, på Jeløya. Hotellet har vakre hager og en fantastisk utsikt over Oslofjorden. Rommene er elegant innredet, og du kan nyte gourmetmåltider i hotellets restaurant. Refsnes Gods har også en vinkjeller som er viden kjent som er verdt å ta en kikk på.

Her kan du se nærmere på Refsnes Gods og bestille rom

Hotell Riviera

Hotell Rivera er et nydelig fire-stjerners hotell som så dagens lys i 2023 og er plassert rett ved stranden i Moss. Her finner du en hage, en restaurant og en bar, samt en fantastisk spa-og velværeavdeling som tilbyr deilige behandlinger. Hotellet er perfekt for både konferanser og romantiske overnattinger.

Her kan du se nærmere på Hotell Riviera og bestille rom

Støtvig Hotell

Moss har også Østfolds flotteste badehotell, Støtvig hotell, som er verdt å ta en kikk på. Hotellet ligger rett i vannkanten, har egen restaurant, bar, kino, bowlingbane og basseng. Badeanlegget har åpent for barn på søndager og i skoleferien.

Her kan du se nærmere på Støtvig Hotell og bestille rom

Hotell Jeløy Radio

Hotell Jeløy Radio har en nydelig beliggenhet med utsikt over Oslofjorden. Hotellene er stilfullt innredet og de fleste har utsikt over havet. Hotellet har en strandlinje på hele 2 kilometer og passer perfekt for varme og late dager. Hotell Jeløy Radio benyttes ofte til kurs, konferanse, bryllup og konfirmasjoner og det er ikke uten grunn. Her får du alt du trenger og mer til.

Her kan du se nærmere på Hotell Jeløy Radio og bestille rom

Moss Hotell og Apartements

Trenger du et budsjettvennlig alternativ i Moss med kort avstand til både jernbanen og andre viktige byer så er Moss Hotell og Apartments et godt alternativ. Dette hotellet har egen parkering og ligger plassert midt i sentrum av byen. Tar du en tur gjennom gågaten vil du finne flere restauranter og barer i det nyutviklede området rundt Møllebyen.

Her kan du se nærmere på Moss Hotell og bestille rom

Moss har flere flotte hotell å by på, samtidig som det ligger 1 1/2 timer fra flyplassen på Gardermoen. Hit går det flybusser gjennom hele døgnet, i tillegg til at det går jevnt med busser og tog også til Oslo for den som vil utforske storbyen.

Her finner du de beste prisene på flyreiser

God tur!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...