Uforglemmelige eventyr og overnatting på Svalbard

Svalbard er en norsk øygruppe i Arktis og er kjent for sin magiske skjønnhet og mulighetene for uforglemmelige eventyr. Med sine fantastiske isbreer, majestetiske fjorder og rike dyreliv er dette en destinasjon som appellerer til eventyrlystne fra hele verden. Svalbard står på listen til mange som elsker å reise, og det er ikke uten grunn. Dette er en fantastisk desitnasjon som virkelig er verdt å oppelve.  Snøen har for vane å forsvinne i mai og når den forsvinner kan du glede deg over de vakre og fargerike blomstene som dukker opp langs fjellsidene. Fra 20.april til 23.august kan du oppleve midnattsolen i Longyearbyen. Dette er virkelig stedet hvor solen aldri går ned.

Du kommer deg til Svalbard ved hjelp av fly og flere flyselskap flyr fra både Oslo og Tromsø. Husk at det kreves pass når du skal til Svalbard. Du kan også benytte nasjonalt ID-kort. Savalbard bruker norske kroner som valuta og du kan betale med kort de fleste steder.

Opplevelser på Svalbard

Det finnes en mengde med unike oppelvelser som du bør få med deg når du tar turen til Svalbard. Utforsk de majestetiske isbreene ved å delta på isbreklatring. Guidede turer tar deg med til hjerte av isbreen, der kan du prøve deg på isklatring under kyndig veiledning.

En av de mest ikoniske aktivitetene er selvagt hundekjøring. La et kobbel av ivrige polarhunder ta deg med på en uforglemmelig tur gjennom det arktiske landskapet.

Utforsk Longyearbyen, Svalbards største bosetning, og lær om områdets fascinerende polarhistorie på Svalbard Museum. Besøk også den forlatte russiske gruvebyen Pyramiden for et dyptgående historisk dykk.

Svalbard er et av de beste stedene i verden for å se nordlyset. Planlegg ditt besøk i vintermånedene for å få sjansen til å beundre dette fantastiske naturfenomenet.

Overnatting på Svalbard

En reise til Svalbard kommer garanter til å føles som en eventyrlig reise ulikt noe annet du har opplevd. Naturen er spektakulær, innbyggerne vennelige og da passer det perfekt med et koselig hotell mens du utforsker denne unike plassen.

Svalbard Hotell – The Vault

Dette unike hotellet er lokalisert i et tidligere bankhvelv i Longyearbyen. Rommene er koselige og komfortable hvor noen har utsikt mot sjøen. Her finner du en koselig bar og det serveres en kontinental frokost hver dag. Personalet snakker engelsk og norsk, og kan hjelpe deg med transport til flyplassen om du ønsker det.

Her kan du se nærmere på Svalbard Hotell

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

Dette hotellet ligger i gangavstand fra sentrum av Longyearbyen og tilbyr fantastisk utsikt over Isfjorden. Hotellet er et flott utgangspunkt for dine arktiske eventyr. Her kan du nyte en bedre middag i hotellets restaurant mens du bergtas av den magiske utsikten over fjorden. Hotellet har også en egen bar som serverer internasjone drinker, og hver morgen kan du starte dagen med en smakfull frokost.

Her kan du se nærmere på Radisson Blue Polar Hotell på Svalbard

Basecamp Hotel

Basecamp Hotel er et lite hotell som er plassert midt i sentrum av Longyearbyen. Hotellet er kjent for sin sjarmerende og rustikke arktiske atmosfære. Rommene er individuelt innredet, og du får umiddelbart følelsen av å ha kommet hjem. Hotellet ligger 15 minutter fra flyplassen og flybussen stopper rett på utisden av døren.

Her kan du se nærmere på Basecamp Hotell

Svalbard Lodge

Dette unike overnattingstilbudet gir deg muligheten til å utforske den uberørte naturen i ditt eget tempo. Her finnes en egen restaurant på stedet og du kan nyte den fantsiske fjellutsikten mens du venter på at dagen skal starte. Svalbard Lodge ligger i sentrum av Longyearbyen med kort avstand til det meste.

Her kan du se nærmere på Svalbard Lodge

Uavhenig av hva du ønsker å oppleve på Svalbard, enten det er isbreklatring, hundesledekjøring eller polarhistorie, vil dette stedet sørge for en opplevelse du sent vil glemme.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Svalbard

God tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...