Overnatting og opplevelser i Lillehammer

Lillehammer er en sjarmerende by som er kjent for sin vakre natur, koselige beliggenhet og muligheten for en mengde med opplevelser og aktiviteter. Lillehammer tiltrekker seg besøkende hele året, men når snøen melder sin ankomst forvandles Lillehammer til et vinterparadis for både store og små. Byen har en en hel del flotte å hoteller å by på, i tillegg til muligheten for spennende overnatting i Hunderfossen Familiepark som ligger en liten biltur unna Lillehammer. Denne flotte byen er kjent for sin varme atmosfære med både fantastiske restauranter og spennende butikker.

Med Hafjell og Kvitfjell like i nærheten er Lillehammer en drømmedestinasjon for mange skientusiaster. Disse alpinanleggene har utallige løyper for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne skiløpere. Det er også flotte langrennsløyper for dem som foretrekker det. Nyt en dag i bakkene og opplev den herlige følelsen av å suse nedover fjellsidene.

Opplevelser i Lillehammer

Lillehammer var vertskap for de olympiske vinterlekene i 1994, og du kan fortsatt oppleve OL-ånden. Besøk Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane og få sjansen til å prøve bobrafting eller bobkjøring enten det er sommer eller vinter. Dette er en adrenalinfylt opplevelse du sent vil glemme.

Hunderfossen Familiepark er et fantastisk sted for moro året rundt.  På sommeren kan du oppleve spennende berg- og dalbaner, vakre hageanlegg og et eventyrslott.

På vinteren forvandles parken til et vinterlandskap med isbarer, skulpturer og vakre hageanlegg. Unn deg en varm kopp kakao mens du utforsker dette eventyrlige området. Parken har også is- og snøaktiviteter som aking og skøyting for både barn og voksne.

Områdene rundt Mjøsa, Norges største innsjø, tilbyr flotte muligheter for skiturer i vakkert landskap. Nyt stillheten i skogen mens du krysser de mange preparerte løypene. Etter skituren kan du varme deg foran en koselig peis på et av områdets sjarmerende kafeer.

Overnatting i Lillehammer

Lillehammer har flere hotell i ulike prisklasser som sørger for at du har et godt utvalg av hoteller å velge mellom. Byen er også kjent for å sine fantastiske julefeiringer for dem som ønsker å oppleve julen et annet sted enn hjemme.

Scandic Lillehammer Hotel

Dette fire-stjerners hotellet tilbyr komfortable rom og fantastisk utsikt over Mjøsa. Hotellet har også en avslappende spa-avdeling med både innendørs-og utendørs svømmebasseng. Hotellet ligger 900 meter fra jernbanestasjonen og har to restauranter hvor du kan nyte et bedre måltid etter en lang dag. Lillehammer Hotell er også et populært alternativ for både julefering på fjellet og konferanser.

Her kan du se nærmere på Scandic Lillehammer Hotell

First Hotel Breiseth

First Hotell Breiseth ligger i et av de ærverdige byggene midt i hjertet av Lillehammer, kun noen få minutter fra gågaten og fra stasjonen. Hotellet har flotte rom og serverer kontinental frokost hver dag. Her kan du også slappet av ved peisen etter en lang dag i en av de to flotte dagligstuene, og nyte en kopp gratis kaffe.

Her kan du se nærmere på First Hotel Breiseth 

Clarion Collection Hotel Hammer

Clarion Hotell Hammer ligger i Storgata i Lillehammer sentrum og kan skilte med både egen uteservering på sommeren, romslige rom, bar og treningssenter. Her serveres et gratis kveldsmåltid i løpet av oppholdet, samt noen godsaker etter middagen. Hotellet er koselig og innbydende og byr på kontinental frokost.

Her kan du se nærmere på Clarion Collection Hotell Hammer

Scandic Victoria

Scandic Victoria Hotell ligger midt i gågaten i Lillehammer med kort avstand til både butikker og restauranter. Hotellet har moderne rom med alt du trenger av fasiliteter, og tillater kjæledyr på enkelte av sine rom. Jernbanestasjonen ligger 10 minutter til fots fra hotellet.

Her kan du se nærmere på Scandic Victoria Hotell

Lillehammer Stasjonen hotell

Dette hotellet har en praktisk beliggenhet hvor bussene til Hafjell og Kvitfjell går rett på utsiden av døren, i tillegg til at flere attraksjoner ligger kun noen få hundre meter fra døren. Hotellet har enkle og koselige rom både med og uten bad, alt etter hva som passer best for deg.

Her kan du se nærmere på Stasjonen Hotell

Lillehammer Turistsenter Budget Hotel

Lillehammer Budget hotell har moderne rom hvor alle har eget bad og en liten kjøkkenkrok. Hotellet har egen Tv-stue og lekeplass og ligger kun noen få hundre meter fra flere butikker og restauranter. Hotellet ligger rett ved stranden og på sommeren kan du kjøpe frokost ved hotellet, samt spise i den sesongdrevne restauranten.

Her kan du se nærmere på Lillehammer Budget Hotell

Gled deg til å oppleve Lillehammer og det den har å by på. Reiser du med bil kan du også oppleve de mange flotte områdene som ligger rundt.

God Tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...