Overnatting i Tønsberg- Norges eldste by

Tønsberg er en flott by som ligger mellom Horten og Sandefjord og er blant annet kjent for sitt magiske uteliv og koselige bryggeområde. Tønsberg er en by som bærer på en rik historie og er faktisk den eldste byen i Norge. Denne sjarmerende byen, som ligger ved bredden av Oslofjorden, har en hel del å by på med alt fra historiske severdigheter til vakre naturområder. Her finner du også flere museer som Slottsfjellsmuseet og Tønsberg Maritime Museum som er verdt å ta en kikk på. Her får du innsikt i byens lange historie innen både sjøfart og båtbygging. Norges eldste by har også et rikt kulturliv og har gjort seg kjent ved hjelp av den årlige og populære Slottsfjell festivalen som tiltrekker seg besøkende fra hele Norge. Er du glad i godt drikke og smakfulle middager bør du ta turen til bryggeområdet. Her ligger restaurantene tett i tett og du kommer ikke til å bli skuffet.

Tønsberg ble grunnlagt i vikingtiden og var en viktig by. Noen av de mest bemerkelsesverdige historiske stedene som du bør se er Tønsberg Slott, som stammer fra 1200-tallet, og Oseberghaugen, en gravhaug som avdekket et vikingskip.

Her bør du overnatte

Byen tilbyr et godt utvalg av flotte hoteller og overnattingsmuligheter. Flere av dem har praktisk beliggenhet i nærheten av byens hovedattraksjoner med kort avstand til alt fra shopping områder til restauranter og uteliv.

Quality Hotel Tønsberg – Luksus ved fjorden

Quality Hotel Tønsberg er et moderne hotell som ligger langs vannkanten og gir deg tilgang til både fjorden og byens fasiliteter. Hotellet tilbyr komfortable rom, et velværesenter og en takterrasse med panoramautsikt. Dette er et flott alternativ for deg som ønsker litt ekstra luksus når du først har tatt turen til Norges eldste by.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Quality Hotel Tønsberg

Thon Hotel Tønsberg Brygge – Moderne og god beliggenhet

Thon Hotel Tønsberg Brygge ligger sentralt plassert ved bryggeområdet og tilbyr komfortable rom og en hyggelig atmosfære. Hotellet er omgitt av restauranter og kafeer,  som gjør det enkelt å utforske byen og det fantastiske kjøkkenet. Ta gjerne en spasertur på bryggen når kvelden er over, for en ekstra koselig avslutning.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Thon Hotel Tønsberg

Hotell Klubben- Budjsettvennlig og sentralt

For deg som er på jakt etter et budsjettvennlig alternativ, kan Hotell Klubben være et godt alternativ. Hotellet ligger nær bryggen og byens hovedattraksjoner. Selv om det er prisgunstig, tilbyr det komfortable rom og en hyggelig atmosfære. Hotellet er nyoppusset i et delikat design og har store, gode og komfortable rom som du garantert kommer til å trives i.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Hotell Klubben i Tønsberg.

Tønsberg ligger kun noen få minutter med bil fra Torp Flyplass i Sandefjord. Hit kan du reise med fly fra både inn og utland. Trenger du skyss videre går det buss fra Foksrød til mange av de nærliggende byene.

Her finner du de beste prisene på flyreise.

Tønsberg har dype historiske røtter og et moderne preg. Denne unike blandingen gjør den til et spennende reisemål for deg som ønsker å oppleve mer enn kun hotellet når du er i Tønsberg.

Lykke til og god tur!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...