Disse hotellene bør du bo på i Sydney

Sydney, kjent som Australias mest kjente og folkerike by, er en pulserende metropol du kommer til å elske fra første øyeblikk. Det er ikke uten grunn at alle tilreisende ønsker seg tilbake igjen og igjen. Her kan du nyte solen på den populære og kjente stranden Bondi Beach, utforske den arkitektoniske perlen Sydney Opera House og ta en spasertur ved Sydney Harbour Bridge. Som en oase plassert midt i byen finner du Royal Botanic Garden som virkelig er verdt et besøk. Perfekt for en avslappende spasertur eller pinkinikk. Andre attraksjoner du bør få med deg er blant annet The Rocks som er et historisk nabolag med brosteinsgater, kunstgallerier og håndverksbutikker.

Området Darling Harbour er et livlig område med et godt utvalg av museer, akvarier, restauranter og underholdningstilbud. Sydney er også et mekka for matelskere med et bredt utvalg av fersk sjømat og matboder som tilbyr delikatesser fra hele verden. Sydney har også et godt utvalg av hoteller hvor du kan slappe av og nyte ferien din.

Hyatt Regency Sydney

Hyatt Regency Sydney Hotel er et fem-stjerners hotell som ligger plassert rett ved Darling Harbour og er nylige renovert. Her kan du nyte en cocktail i sky-baren mens du nyter utsikten, eller prøve noen av de fantastiske rettene i hotellets restaurant. Hyatt Recency har 876 rom med eksklusiv innredning og du kommer garantert til å trives.

Her kan du se nærmere på Hyatt Regency Sydney Hotel

Park Hyatt Sydney

Beliggende ved havnen med fantastisk utsikt over Sydney Harbour Bridge og Opera House tilbyr dette fem-stjerners hotellet luksuriøse rom og førsteklasses service. Hvert av de 155 rommene tilbyr moderne luksus og fantastisk beliggenhet. Her kan du leie butler som sørger for alt du trenger, samt tilbringe deilige timer i solen på det eksklusive soldekket.

Her kan du se nærmere på Park Hyatt Hotel

The Langham

Med sin elegante beliggenhet ved vannet i The Rocks-området tilbyr dette hotellet en blanding av overdådighet og klassisk eleganse. Dette fem-stjerners hotellet har utsikt over den vakre og pulserende byen eller over havnen.

Alle rommene er luksuriøst innredet med flere detaljer i Mahogni. Hotellet tilbyr førsteklasses service og et fantastisk basseng, i tillegg til en bar som serverer verdenskjente cocktails og en restaurant hvor du kan nyte kulinariske retter tilberedt av de beste råvarer.

Her kan du se nærmere på The Lagnham Hotel

QT Sydney

Dette elegante og sofistikerte fem-stjerners designhotellet ligger plassert i hjertet av Sydney. Her finner du en kombinasjon av det moderne og historiske. Dette unike hotellet har en leken og livlig atmosfære med en fantastisk beliggenhet med to-minutters gange fra Hyde Park og Pitt Street Mall. Her bor du i eksklusive omgivelser med service i verdensklasse.

Her kan du se nærmere på QT Sydney Hotel

Bondi Beach

Dette hotellet ligger rett ved en av Sydneys mest ikoniske strender, Bondi Beach. Her kan du slappe av på den gyldne sanden, prøv deg på surfing eller gå langs den vakre strandpromenaden. Hotellet har rom med enkel standard, men med flott utsikt over stranden. Bondi Beach Hotell har også egen restaurant og bar for den som ønsker rolige dager ved hotellet.

Her kan du se nærmere på Bondi Beach Hotell

Gled deg til å oppleve Sydney og alt den har å by på. Denne pulserende byen som tiltrekker seg besøkende fra hele verden kommer garantert til å leve opp til dine forventninger.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Sydney.

God tur!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...