Ferie i Egypt? Her finner du de beste hotellene i Sharm el Sheikh

Egypt og Sharm el Sheikh er et populært reisemål for turister fra hele verden. Nordmenn elsker å reise hit spesielt i vinterhalvåret fra november til april. Sharm el Sheik byr på deilige dager på stranden, snorkling i verdensklasse, shopping på lokale markeder og fantastisk mat. En av de store fordelene med en ferie til Egypt er de flotte hotellene som passer perfekt for hele familien, samt at i Egypt får du mye for pengene. I Egypt skinner solen hele året, og med en ferie hit er du nesten garantert noen solrike dager. Langt vekk fra snø og kulde i Norge.

Egypt og Sharm el Sheikh ligger ved Rødehavet og har noe av det vakreste livet under vann du kan tenke deg. Det er ikke uten grunn at dette landet er ekstremt populært for alle som elsker å dykke eller snorkle. Er du en av dem som liker deg best over vann bør du sørge for å være med på en båttur med lunsj og avslapning på soldekket.

Stella Di Mare Beach Hotel & Spa

Stella Di Mare er luksuriøst fem-stjerners hotell som ligger på en privat strand ved Naama Bay. Her finner du tre gourmet restauranter, muligheten for dykkeundervisning med profesjonelle dykkere og et eget vellværesenter. Hotellet har også eget basseng omgitt av en vakker og tropisk hage.

Her kan du se nærmere på Stella Di Mare Beach Hotel & Spa

The Grand Hotel Sharm El Sheikh

The Grand Hotel Sharm el Sheikh er et vakkert hotell med moderne fasiliteter. Her finner du et stort svømmebasseng, spa, flere restauranter og en bar. Hotellet ligger 1,5 kilometer fra den populære stranden Sharm El Maya Bay Beach. The Grand Hotel har også et eget område for barna.

Her kan du se nærmere på The Grand Hotel Sharm el Sheikh

Jaz Mirabel Beach Resort

Jaz Mirabel Beach Resort er et flott og familievennlig feriested med et omfattende utvalg av fasiliteter som vannsport, barneklubb, flere bassenger og underholdning. Hotellet har også flere restauranter, basseng og en vakker terrasse i hyggelige omgivelser. Jaz Mirabel ligger 1,4 kilometer fra Royal Albatros Moderna Beach.

Her kan du se nærmere på Jaz Mirabel Beach Resort

Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort

Renaissance Sharm el Sheikh Golden View er et fem-stjerners luksusresort med fantastisk beliggenhet ved sjøen. Hotellet har flere restauranter, fire barer, svømmebasseng og eget dykkesenter som sørger for at du kan oppleve Rødehavet under vann. Renaissance har vakre, velutstyrte og eksklusive rom, hvor mange også har utsikt over havet.

Her kan du se nærmere på Renaissance Sharm el Sheikh Golden View

Xperience Sea Breeze Resort

Xperience Sea Breeze Resort er et fem-stjerners luksushotell som ligger rett ved en privat strand og har hele ni svømmebasseng. Hotellet har også eget velværesenter, flere restauranter, takterrasse og barer. Alle rommene har egen balkong og utsikt over øya Tiran.

Her kan du se nærmere på Xperience Sea Breeze Resort

Coral Sea Aqua Club Resort

Coral Sea Aqua Club Resort er et familievennlig fire-stjerners hotell med vannsklier, bassenger, aktiviteter for barna og all-inclusive-pakker. Her finnes treningssenter, restaurant og noen av rommene har utsikt mot bassenget. Hotellet ligger 2,5 kilometer fra den populære stranden Naama Bay.

Her kan du se nærmere på Coral Sea Aqua Club Resort

Egypt er en spennende destinasjon å reise til å flyreisen tar rundt 5 timer og 40 minutter fra Gardermoen til flyplassen Sharm el Sheikh. For videre transport fra flyplassen i Sharm til hotellet kan du ta enten buss eller taxi.

Her finner du de beste prisene på fly til Sharm el Sheikh.

Tips: Skal du reise tidlig fra Gardermoen flyplass kan det for mange lønne seg å ta en overnatting på et hotell i nærheten av Gardermoen.

Her finner du de beste hotellene i nærheten av flyplassen på Gardermoen. 

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...