Her finner du de beste hotellene i Wien

Wien, Østerrikes historiske og kulturelle hovedstad, er et fantastisk sted for kunst, musikk og arkitektur. Med sin rike historie, praktfulle slott, og musikalske arv, tiltrekker Wien seg besøkende fra hele verden. Fra de forlokkende tonene av Mozart og Beethoven til den forfinede atmosfæren på kafeene, oser Wien av kultur og klasse, ulikt noe annet sted i verden. Her kan du gå på eksklusiv konsert med Vivaldis fire årstider, du kan ta turen opp i alpene eller utforske byens vakre butikker og gater. Wien passer perfekt for en helgetur og med den korte flyturen fra Gardermoen får du mye ut av dagene dine i denne unike byen.

Wien har en mengde med flotte og luksuriøse hotell å velge mellom. Med en blanding av det moderne og det historiske gir hotellene deg en ekstra spesiell opplevelse. Mange av hotellene ligger i historiske bygg og byr på mer enn kun en seng. Her får du en stor del av Wiens historie med på kjøpet.

Hotel Sacher Wien

Dette tradisjonsrike fem-stjerners hotellet, Hotel Sacher, ligger plassert midt i Wien og er som en ekte perle å regne. Hotellet er ikonisk med en lang historie ligger ved siden av Statsoperaen. Med sine overdådige rom og elegante atmosfære er verdensberømt Sacher Hotell en opplevelse du sent vil glemme.

Her kan du se nærmere på Hotel Sacher

The Ritz-Carlton

The Ritz er verdenskjent for sine luksuriøse hotell og dette fem-stjerners hotellet plassert i et tidligere palass fra det 19. århundre er intet unntak. Hotellet byr på blendende eleganse og moderne bekvemmeligheter. Med sitt unike spa, sin utsøkte Michelin-stjerne restaurant og fantastiske rom vil The Ritz-Carlton gi deg alt du ser etter ved et førsteklasses hotell.

Her kan du se nærmere på The Ritz Carlton

Park Hyatt Wien

Park Hyatt ligger plassert et historisk bygg som tidligere var Wiens bankbygg. Datert tilbake til 1900-tallet er dette hotellet et symbol på tidløs luksus. Med sin imponerende spa-avdeling og elegant rom i luksuriøst design sørger Park Hyatt for en eksklusiv atmosfære og avslappet luksus.

Her kan du se nærmere på Park Hyatt Hotell

Palais Hansen Kempinski

Dette ikoniske fem-stjerners hotellet ligger plassert nær Wiens mest kjente severdigheter med kort avstand til det meste. Hotellet representerer en blanding av historie og moderne komfort. Med sin unike arkitektur, gourmetrestauranter og førsteklasses service sørger Palais Hansen Kempinski for at reisen din til Wien blir helt unik.

Her kan du se nærmere på Palais Hansen Kempinski Hotell

Hotel Imperial, a Luxury Collection Hotel

Hotel Imperial er en hyllest til Wien’s keiserlige arv. Med sin overdådige innredning, fortreffelige service og en beliggenhet ved Ringstraße, får du virkelig opplevelsen av å bo som en kongelig. Hotellet ligger i hjertet av Wien og har rom med dekor som tar deg med på en reise tilbake i tid. Dette hotellet sørger for at du får mer ut av en reise til Wien. Her er også hotellet en del av opplevelsen.

Her kan du se nærmere på Hotel Imperial, a Luxury Collection Hotel

Gled deg til å oppleve Wien i Østerrike som beviser at dette landet er så mye mer enn kun alpene. En storby ferie hit kommer til å gi deg energi og inspirasjon til dager som kan føles litt tunge.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Wien

God tur!

Relaterte artikler

Prøv disse flotte hotellene på Tenerife

Tenerife er en unik perle beliggende ved Atlanterhavet og er den største av Kanariøyene. Her finnes en mengde med aktiviteter og opplevelser, sol, strand...

Flotte hoteller i Alicante

Alicante er en perle på Costa Blanca i Spania og lokker til seg turister og besøkende med solskinn nesten hele året. Alicante har faktisk...

Opplevelser i Roma

Roma, den vakre hovedstaden i Italia, er en by med en fantastisk historie og en mengde med opplevelser. Her kan du utforske monumenter og...