Her finner du de luksuriøse strandhotellene på Bali

Bali er et populært og fantastisk reisemål hvor du finner uberørte strender, frodige rismarker, majestetiske fjell og vakre vulkaner. Her kan du oppleve alt fra romantiske solnedganger ved Kuta Beach til snorkling ved de pittoreske øyene rundt Bali. Øya huser tusenvis av templer som er både unikt og vakkert på hver sin måte. Du kan også overvære forestillinger som tradisjonell dans, musikk, og seremonier som gir et fascinerende innblikk i den lokale kulturen. Øya har også et pulserende natteliv, spesielt i byene Kuta og Seminyak som er verdt å få med seg. Her kan du nyte levende musikk, spise på flotte restauranter og oppleve en livlig atmosfære. Bali er også kjent for sine markeder og butikker som selger alt fra lokal kunst og håndverk til moderne klær og smykker.

Med en reise til Bali kan du velge mellom et imponerende utvalg av overnattingsmuligheter. Alt fra luksuriøse feriesteder til rimelige gjestehus. Den tradisjonelle balinesiske gjestfriheten, kjent som «Sugeng Rawuh», kommer garanter til å gjøre oppholdet til en varm og minneverdig opplevelse du sent vil glemme.

The St. Regis Bali Resort

St. Regis er et fem-stjerners hotell, kjent for sitt tidløse og elegante preg. Denne resorten i Nusa Dua gir deg et førsteklasses opphold med romslige suiter, luksuriøse spisesteder, og privat strand. The St. Regis Bali Resort på Bali har et fantastisk spa og et luksuriøst basseng, i tillegg til restaurant og concierge tjeneste.

Her kan du se nærmere på St. Regis Bali Resort

Bulgari Resort Bali

Med sin dramatiske plassering på klippene i Uluwatu, 150 meter over havet, tilbyr Bulgari Resort en helt fantastisk utsikt over Det indiske hav. Dette eksklusive feriestedet er innredet i tradisjonell balinesisk stil med villaer som har egne basseng, et treningssenter og et spa. Resorten har også et eget dykke- og vannsportsenter, samt to restauranter som serverer italienske og internasjonale retter.

Her kan du se nærmere på Bulgari Resort

COMO Uma Canggu

COMO Uma Canggu er moderne fem-stjerners feriestedet beliggende rett ved stranden i Canggu. Hotellet sørger for en avslappet atmosfære med luksuriøs innkvartering og er  kjent for sitt prisbelønte spa, surfingmuligheter og deilige retter ved hotellets egne restaurant. Her har du panoramautsikt mot havet, samt kortvei til en mengde med attrksjoner og opplevelser.

Her kan du se nærmere på COMO Uma Canggu Resort

Lembongan Beach Club & Resort

Lembongan Beach Club & Resort er et fem-stjerners resort beliggende rett ved stranden Jungut Batu Beach. I dette tropiske paradiset kan du nyte late dager ved bassenget, prøve vannsportaktiviteter eller oppleve livet under vann. Resorten har kort avstand til både restauranter og barer. Rommene er romslige og innbydende med utsikt over havet.

Her kan du se nærmere på Lembongan Beach Club & Resort.

Potato Head Suites & Studios

Beliggende rett ved stranden finner du dette luksuriøse hotellet, Potato Head Suites & Studios. Med romslige og moderne rom har du det beste utgangspunktet for et fantastisk opphold. Her har du tilgang til hotellets restaurant, du kan leie sykler, kose deg ved bassenget eller nyte en cocktail i baren. På denne resorten får du alt du du trenger og enda litt til.

Her kan du se nærmere på Potato Head Suites & Studios

Gled deg til å oppleve Bali og alt den har å by på. Dette er det perfekte reisemål for både familier og par. Reis gjerne i den perioden hvor det er kaldt i Norge, så får du sol og opplevelser som sørger for at vinteren i Norge ikke blir så lang.

Her finner du de beste prisen på flyreise til Bali.

God tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...