Dette bør du oppleve i Bangkok

Bangkok, hovedstaden i Thailand, er en pulserende by som kombinerer historie, kultur, moderne arkitektur med en livlig atmosfære. Her finner du noen av de mest imponerende templene i verden, luksuriøse shoppingsentre og livlige nattmarkeder. Thailand er også kjent for sitt smakfulle kjøkken med både pop-up restauranter som dukker opp på hvert gatehjørnet, matboder og ulike restauranter. Her kan du nyte deilige måltider og eksotiske frukter til gode priser.

Bangkok har imponerende bygninger og skyskrapere som gir deg fantastisk utsikt over byen. I tillegg til et pulserende natteliv finner du også en mengde med opplevelser og attraksjoner som er verdt å ta en kikk på. Byen er også full av hotell i alle prisklasser som sørger for at du kan bo akkurat der det passer deg.

Damnoen Saduak marked og Maeklong jernbanemarked

Med en dagstur kan du oppleve de to ikoniske markedene, Maeklong Railway marked som ligger på et jernbanespor og det flytende markedet som ligger på kanalene på Damnien Saduak.

Turen starter på jernbanemarkedet som ligger tett på togsporet til Maeklonglinjen. Her kan du ta innover deg alle inntrykkene mens guiden forteller om hvordan markedet drives. Få med deg hvordan markedet «pakker» sammen hver gang et tog skal passere.

Turen går deretter videre til det flytende markedet. Hit kommer du ved hjelp av en padlebåt og er en fantastisk opplevelse. Du har god tid til å oppleve begge markedene og du kommer garantert til å bli mektig imponert.

Her kan du se nærmere på utflukten til de populære markedene i Bangkok

Opplev Bangkok til fots

Templene er en stor del av Bangkok og Thailand og med denne turen får du oppleve det som virkelig er verdt å se. Omvisning foregår til fots og starter med en tur til det kjente Smaragd-buddha tempelet. På veien vil du passere et av de mest berømte og historiske markedene, amulett markedet.

Opplev det ikoniske Storplasset som var det offentlige bostedet til kongen av Thailand. Storpalasset brukes i dag til offentlige arrangementer med blant annet kongelige sermonier.

Turen går deretter videre til Wat Pho, tempelet til den hvilende Buddha og Wat Arun som er et Bangkoks mest kjente landemerker. Tempelets tårn rager hele 70 meter over bakken og er dekorert med små biter av farget glass.

Her kan du se nærmere på alt du kan oppleve med omvisning i Bangkok til fots

Backstreets Food Tour med smaksprøver

Thailand er viden kjent for sitt imponerende kjøkken og her kan du være med på en kulinarisk opplevelse i bakgatene i gamle Bangkok. I små grupper blir du tatt med på en reise rundt i smugene i Bangkoks Chinatown.

Turen rundt i disse gatene er en opplevelse i seg selv som virkelig er verdt å oppleve. Her tar du del i det autentiske Thailand og du kommer garantert til å elske hvert minutt.

her kan du se nærmere på hva denne matreisen har å by på

Muay Thai-boksing på Rajadamnern Stadium

Foruten både mat og templer er thai-boksing noe du virkelig bør få med deg når du reiser til Bangkok. Trenger du litt action og spenning mens du er på tur i Bangkok så er dette opplevelsen for deg.

Her kan du fordype deg i den tradisjonelle kampsporten på den historiske Rajadamnern Stadium som ble etablert i 1945. Den er pakket med historie og kommer til å gi deg en opplevelse du sent vil glemme.

Her kan du se nærmere på denne opplevelsen i Bangkok

Gled deg til å oppleve det ekte og autentiske Thailand med et besøk i storbyen Bangkok.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Bangkok

God tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...