Her finner du de beste hotellene i Roma

Roma, som kanskje er en av verdens mest romantiske byer bærer på århundrer av historie, fantastisk kunst og unik kultur, og er et yndet reisemål for turister fra hele verden. Hit kan du reise med familien, kjæresten eller gode venner for både en langhelg eller flere dager. Roma har mange flotte hoteller å velge mellom og når du først tar turen til kjærlighetens by bør du unne deg en overnatting eller to på et av disse vakre og unike hotellene.

Foruten shopping i verdensklasse er Roma pakket med severdigheter og attraksjoner som er verdt å se. Både Tritonfontenen og Peterskirken er noen av de mest populære severdighetene som tiltrekker seg besøkende fra alle verdenshjørner.

Roma Luxus Hotel

Ett minutt fra handlegaten Via Nazionale finner du dette flotte fem-stjerners hotellet, Roma Luxus. Her får du stilfulle rom med luksuriøs innredning, en bar og en eksklusiv á la carte restaurant. Hotellet ligger i Monti området noen få hundre meter fra Forum Romanum og Piazza Venezia. Roma Luxus byr på en innholdsrik frokost hver morgen slik at du er sikret en god start på dagen.

Her kan du se nærmere på Roma Luxus Hotel

Sina Bernini Bristol, Autograph Collection

Sina Bernini Bristol er et fem-stjerners hotell som ligger rett ved det kjente torget med Tritonfontenen. Hotellet har egen takterrasse med utsikt over den historiske delen av sentrum og gå avstand til Piazza Barberini.

Hotellet så dagens lys i 1874 og er fortsatt et vakkert skue den dag i dag. Hver rom er individuelt innredet hvor flere av dem har balkong og utsikt over torget. Hotellet har egen restaurant som server både deilig middelhasretter og internasjonale retter, samt en cocktail bar.

Her kan du se nærmere på Sina Bernini Bristol

Hotel Caravita

Hotel Caravita finner du kun noen få meter fra Tritonfontenen, midt i hjertet av Roma, og en fem-minutters spasertur fra det kjente coloseumet. Her kan du nyte en cocktail i baren, eller spise en bedre middag i hotellets restaurant mens du nyter utsikten over byen. Hotellet har også en egen spa- og velværeavdeling som er verdt et besøk.

Her kan du se nærmere på Hotel Caravita

Bio Hotel Raphael – Relais & Châteaux

Hotel Raphael er et fem-stjerners hotell som ligger rett ved Piazza Navona som tilbyr luksuriøse rom med eksklusive marmorbad. Noen av rommene er faktisk tegnet av den kjente arkitekten Richard Meier og kan skilte med eget hjemmekinoanlegg. Hotellet har takterrasse med panoramautiskt over både Peterskirken og Pantheon, samt egen restaurant. Hotel Raphael ligger i gå avstand til det meste av attraksjoner og opplevelser.

Her kan du se nærmere på Bio Hotel Raphael 

Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel

På en ås i Montemario finner du dette luksuriøse fem-stjerners hotellet Rome Cavalieri. Hotellet er omgitt av en vakker hage og har utsikt over Roma og Vatikanstaten. Her finner du også et enormt spa-og velværesenter på hele 2500 kvadratmeter.

Rommene på Rome Cavalieri er romslige og luksuriøst innredet og de fleste av dem har egen balkong. Hotellet har to restauranter og fire barer hvor takrestauranten kan skilte med hele tre stjerner i den anerkjente Michelin-guiden. Det er også muligheter for servering ved bassenget om du ønsker det.

Her kan du se nærmere på Rome Cavalieri

God tur til Roma!

Her finner du de beste prisene på flyreise til Roma

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...