Dublin- Det beste av Irland

Dublin er hovedstaden i Irland og er kjent for å være en av Europas mest sjarmerende storbyer. Byen byr på en rekke spennende kulturelle innslag og unike historiske attraksjoner, men også utallige hyggelige puber. Man kan dele Dublin fra nord til sør i hovedgatene O’Connell Street og Grafton Street. I sør finner du de fleste unike attraksjonene, utelivet og shoppingområdene, mens du i nord finner mer av det tradisjonelle Dublin.

Dublin har flere hoteller å by på og vil du ha en helt spesiell opplevelse bør du ta en kikk på  et av de sjarmerende Towhousene, eller du kan bo luksuriøst og eksklusivt ved et gammelt slott. Med en tur til Dublin så vil du virkelig få muligheten til å ta inn over deg et stykke med enorm historie og en magisk kultur.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Irland og Dublin. 

Overnatting i et av Dublins beste områder

Er det noe Dublin er kjent for så er det sine innholdsrike og sjarmerende pubber. Dette unike townhouset finner du i sentrum ved Merrion Square og har gangavstand til flere av Dublins unike severdigheter og attraksjoner. Selv om hotellet hører til O`Neills Victorian Pub er dette hotellet speseilet populært for barnefamilier.

Merrion Square er en vei på sørsiden av Dublin, og er et av de bedre reisemålene i Dublin for deg som reiser med barn, eller som setter pris på en kulturell opplevelse. Her ligger den store, kjente parken i hagetorget hvor barn kan løpe rundt å leke i, i tillegg til sentrale lekeplasser.

Du finner også flere forskjellige populære attraksjoner ved Merrion Square, som nasjonalbiblioteket, Natural History Museum og National Gallery. Drar du til Merrion Square vil du kunne velge mellom grønne parker og museer og gallerier, og det vil være vanskelig å ikke finne noe å gjøre her.

Opplev luksus og eleganse med overnatting på et slott

Er du på utkikk etter et luksuriøst og romantisk hotell som er perfekt for kjærestepar, er Clontarf Castle Hotellet du bør velge. Dette er et historisk hotell som ligger i et slott fra 1100-tallet. Her kan du kose deg foran peisen med en drink, og ha en avslappende kveld alene eller med den du er glad i.

Hotellet ligger kun 10 minutter fra sentrum i Dublin og du kan besøke både St. Stephen’s Green, som er Dublins mest populære park, og Irlands eldste universitet, Trinity College. Er du sulten kan du vurdere å prøve de ulike spisestedene The Kitchen, Pasta Fresca eller The Church som befinner seg i en gammel kirke. Her kan de aller fleste få et deilig måltid samtidig som man får oppleve litt av Dublins historie.

En tur til Dublin vil gi deg muligheten til å utforske storbyens kultur og historie. Samtidig kan du også nyte synet av byens kulturelle mursteinsbygninger og koselige puber. Du kan velge blant rimelige, turistvennlige og familievennlige hoteller, eller noe i det mer luksuriøse sjiktet. Denne byen er en sjarmerende storby og har en mengde med unike severdigheter du kan glede deg over.

Vil du se på flere unike hoteller i Dublin bør du ta en kikk her. Husk at Irland er et fantastisk land å besøke. Her kan du oppleve spektakulær natur, koselige byer og en lang historie som du virkelig bør sette deg inn i, og Dublin er et attraktivt reisemål for turister fra hele verden.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Dublin.

Her finner du alt av fantastiske opplevelser i Dublin. Ta en kikk og gled deg til din neste tur.

God tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...