Familiehotell Alcudia Mallorca

Mallorca i Spania er uten tvil et av nordmenns mest populære reisemål, og det er ikke vanskelig å forstå. Denne vakre øya er perfekt for både deg som setter pris på luksuriøs overnatting for voksne og for deg som skal reise med barn. Alcudia har alt du drømmer om når du skal på ferie. Flott sandstrand på flere kilometer, Gamlebyen med all sin sjarm, samt handlegater og flotte hotell og resorts. Perfekt for deg som reiser med små globetrottere. Vi har tatt en kikk på de mest populære familiehotellene som garantert kommer til å sørge for at ferien til Alcudia på Mallorca virkelig kommer til å stå til forventingene.

Flyreisen til Mallorca tar rundt fire timer fra Gardermoen. Flyet landet i Palma og der ifra blir du fraktet med buss til Alcudia. Bussturen tar et par timer fra start til slutt, litt avhengig av hvilket hotell du skal bo på.

Zafiro Palace Alcudia

Dette femstjerners familiehotellet tilbyr et imponerende utvalg av fasiliteter som blant annet flere bassengområder, lekeplasser og barneklubber, samt underholdning for både voksne og barn.

Hotellet har flere restauranter, barer, treningssenter og et spa. Her finner du også et område som er forbeholdt kun voksne.

Her kan du se nærmere på Zafiro Palace Alcudia

HSM Lago Park

Dette leilighetshotellet ligger i nærheten av Alcudias fantastiske strand og tilbyr romslige leiligheter som passer perfekt for familier, samt et barnebasseng og et lekeområde. Leilighetene kommer i ulike størrelser og de fleste kommer med balkong.

Hotellet har både restaurant og bar, samt underholdning for store og små hver dag. Her kan barna delta på diskotek eller hygge seg i spillhallen.

Her kan du se nærmere på HSM Lago Park

Viva Sunrise

Viva Sunrise er et familievennlig hotell som ligger i Puerto Alcudia, kun 400 meter fra stranden. Dette hotellet er et leilighetshotell hvor alle leilighetene har både egen kjøkkenkrok og balkong, uavhengig av størrelse.

Hotellet har basseng med separate områder for voksne og barn. Ved baren finner du en bar som serverer cocktail og småretter, og er du middagssulten finner du to restauranter som serverer enten ala carte eller buffet.

Her kan du se nærmere på Viva Sunrise

Sofia Alcudia Beach

Sofia Alcudia Beach er et nydelig firestjerners hotell som ligger 100 meter fra stranden i Port d´Alcudia. Her finner du en vakker hage, et utendørsbasseng, restaurant og bar. Hotellet har romslige rom med alt av fasiliteter og tilbyr romservice og døgnåpen resepsjon.

Sofia Alcudia Beach har både spa-og velværesenter med boblebad for deg som gjerne vil ha et øyeblikk for deg selv i naturskjønne omgivelser.

Her kan du se nærmere på Sofia Alcudia Beach

Bordoy Alcudia Port Suites

Bordoy Alcudia Port Suites er et femstjerners hotell som ligger 30 meter fra historiske sentrum av Alcudia med kort avstand til havnen. Hotellet har flotte og eksklusive rom og suiter innredet i nordisk stil.

Her finner du en terrasse ved bassenget med solsenger og alt du kan ønske deg, samt både restauranter og barer. Bordoy Alcudia Port Suites har også treningsrom, spa med badstue, tyrkisk bad og boblebad.

Her kan du se nærmere på Bordoy Alcudia Port Suites

Gled deg til å oppleve Alcudia, enten du reiser med eller uten barn, kommer du garantert til å trives. Det er ikke uten grunn at så mange reiser tilbake igjen og igjen.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Mallorca. 

Forrige artikkel
Neste artikkel

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...