Hotell Sunny Beach Bulgaria

Sunny Beach er en perle langs den bulgarske kysten av Svartehavet og er kjent for sine gylne strender og livlige atmosfære. Her finner du et bredt utvalg av underholdningstilbud, samt restauranter, kafeer og strender. Stranden strekker seg over flere kilometer og tilbyr gyllen sand og krystallklart vann. Her er også mange av hotellene plassert langs strandpromenaden, noe som gir enkel tilgang til sjøen og til at som skjer i området. Sunny Beach har et pulserende natteliv med et stort antall klubber, barer, og diskoteker som holder åpent til tidlig morgen. For deg som foretrekker en mer avslappet atmosfære, finnes det også mange restauranter som serverer lokale og internasjonale retter.

I tillegg til sol og bad tilbys det også et utvalg av vannsport aktiviteter på stranden som blant annet jetski, parasailing og dykking. Perfekt for deg som har behov for å gjøre litt annet enn kun å ligge i solen. Vil du utforske litt av området rundt kan du leie bil og utforske historiske steder og ulike vingårder.

Barceló Royal Beach

Dette femstjerners hotellet ligger midt i Sunny Beach, bare noen få skritt fra den livlige promenaden og stranden. Hotellet tilbyr luksuriøse rom og suiter, flere bassengområder, spa, treningsstudio og et bredt utvalg av restauranter og barer.

Hotellet har også oppvarmet innendørsbasseng og tilbyr all-inclusive, noe som er svært praktisk. Det ligger et kjøpesenter på stedet med helle 99 butikker, som også er verdt et besøk.

Her kan du se nærmere på Barceló Royal Beach Hotel

DIT Majestic Beach Resort

Dette firestjerners feriestedet ligger plassert med kort avstand til stranden og tilbyr romslige og komfortable rom. Hotellet har flere basseng, et barnebasseng, spa, flere restauranter og barer, samt et variert underholdningstilbud.

Her finner du også to tennisbaner, en fotball/basketbane og et treningssenter for deg som gjerne vil bevege litt på deg, også mens du er på ferie. Hotellet tilbyr all-inclusive og har flere restauranter hvor du kan nyte deilige måltider.

Her kan du se nærmere på DIT Majestic Beach Resort

Best Western PLUS Premium Inn

Best Western PLUS Premium Inn er et firestjerners hotell med romslige og stilfulle rom plassert kun 100 meter fra sentrum av Sunny Beach. Her finner du flere basseng og en vannpark til glede for store og små.

Hotellet har en restaurant med en kontinental meny, samt frokost, middag og ala carte til lunsj. Dette Best Western hotellet er handicap vennlig, har roomservice og tillater husdyr.

Her kan du se nærmere på Best Western PLUS Premium Inn

Cantilena Complex

Cantilena Complex er et trestjerners all-inclusive hotell som er plassert 800 meter fra stranden. Rommene er utformet som små leieligheter med et sitteområde og eget kjøkken. Hotellet har eget basseng med solsenger, restaurant og romslige familierom. Hotellet har gode anmeldelser og blir anbefalt av mange som har tatt turen hit.

Her kan du se nærmere på Cantilena Complex

Sunny Beach er kjent for å være et relativt prisgunstig reisemål sammenlignet med andre europeiske feriesteder, noe som gjør det til et ekstra populært reisemål for mange.

Tips: Skal du reise tidlig på morgningen fra Gardermoen flyplass? Da lønner det seg å overnatte i nærheten slik at du er mest mulig uthvilt når du ankommer Bulgaria. Sjekk hotell Gardermoen for alle overnattingsmuligheter.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Bulgaria

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...