Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner som er verdt å få med seg slik som Ayia Napa kloster. Klosteret dateres tilbake til 1500-tallet og er omgitt av vakre hager med et lite museum som viser religiøse gjenstander og historiske artefakter. Hvis du ønsker å unnslippe byens kjas og mas, kan du ta en tur på de naturskjønne stiene rundt Ayia Napa. Cape Greco nasjonalpark er et flott sted for fotturer og terrengsykling, med vakre klipper og formasjoner, samt vakre bukter.

Ayia Napa og Kypros har også et velsmakende kjøkken og byen byr på et bredt utvalg av spisesteder som serverer både lokale og internasjonale retter. Ayia Napa er så mye mer enn fest og moro og det er ikke uten grunn at mange reiser tilbake igjen og igjen. Her finner du noen av de flotteste hotellene i Ayia Napa.

NissiBlu Beach Resort

Dette 5-stjerners luksushotellet ligger ved den berømte Nissi-stranden og tilbyr enestående utsikt over det krystallklare Middelhavet. Hotellet har elegante rom og suiter og flere basseng. NissiBlu har også en spa- og velværeavdeling, samt en rekke restauranter og barer. Dette hotellet er det ultimate valget for deg som ønsker å nyte luksus og avslapning.

Her kan du se nærmere på NissiBlu Beach Resort

Alion Beach Hotel

Beliggende ved en privat strand, er Alion Beach Hotel kjent for sin unike beliggenhet og førsteklasses fasiliteter. Hotellet tilbyr romslige og elegante rom, et utendørsbasseng med panoramautsikt over havet, et spa-senter, flere restauranter og en vennlig og imøtekommende stab. Med sin avslappende atmosfære og nærhet til Ayia Napas hovedattraksjoner, er Alion Beach Hotel et ideelt valg for par og familier.

Her kan du se nærmere på Alion Beach Hotel

Adams Beach Hotel

Dette familievennlige feriestedet har noe for alle. Med moderne rom, flott beliggenhet ved stranden, Nissi Bay, flere bassenger, vannsklier, barneklubb og et bredt utvalg av spisesteder, er Adams Beach Hotel et ideelt valg for deg som ønsker en morsom og minneverdig ferie. Hotellet tilbyr også spa-fasiliteter for deg som ønsker å slappe av og nyte en stille stund.

Her kan du se nærmere på Adams Beach Hotel

Grecian Sands Hotel

Dette 4-stjerners strandhotellet er ideelt for deg som ønsker en avslappende ferie med direkte tilgang til de vakre strendene i Ayia Napa. Grecian Sands Hotel tilbyr komfortable rom og suiter, flere bassenger, et velutstyrt treningsstudio, spa- og velværesenter, samt flere spisesteder som serverer deilige retter fra det internasjonale kjøkkenet. Hotellet er også beleilig plassert i nærheten av Ayia Napas populære attraksjoner og shoppingområder.

Her kan du se nærmere på Grecian Sands Hotel

Pavlo Napa Beach Hotel

Dette familievennlige hotellet har en flott beliggenhet ved en av Ayia Napas vakre sandstrender. Med romslige rom, et stort bassengområde, barneklubb, underholdningstilbud og et bredt utvalg av spisesteder, er Pavlo Napa Beach Hotel et ideelt valg for deg som ønsker en morsom og avslappende ferie. Hotellets vennlige personale og imøtekommende atmosfære vil sikre at du er garantert et hyggelig opphold.

Her kan du se nærmere på Pavlo Napa Beach Hotel

Ayia Napa er kjent for sin vakre natur og sitt livlige uteliv. Her kan du velge om du vil slappe av i rolige omgivelser eller om du vil være med på fest og moro. Uansett hva du velger finner du alt du kan drømme om rett på utsiden av hotelldøren.

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Familiehotell Alcudia Mallorca

Mallorca i Spania er uten tvil et av nordmenns mest populære reisemål, og det er ikke vanskelig å forstå. Denne vakre øya er perfekt...