Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske utsikt over havet. Øya er en del av øygruppen Kykladene og tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år. Flere av byene på Santorini som Oia, Fira og Imerovigli, er kjent for sin fantastiske arkitektur, trange smug, kafeer, restauranter og butikker. Øya er også kjent for sine vulkanske strender, som den berømte Red Beach, Kamari Beach og Perissa Beach. Her kan du slappe av, nyte solen og bade i det klare blå havet.

Santorini i Hellas er uten tvil et vakkert reisemål, men det kan være greit å vite at området er relativt kuppert og ikke alle strendene har den enkleste fremkommeligheten. Øya har en mengde med flotte hoteller å velge mellom og vi har tatt en kikk på noen av dem.

Katikies Hotel

300 meter over havet finner du dette flotte femstjerners hotellet, Katikies Hotel. Hotellet ligger i den vakre landsbyen Oia og tilbyr luksuriøse rom og suiter med balkong og privat basseng eller boblebad.

Her kan du slappe av i magiske omgivelser og nyte den fantastisk utsikten. Hotellet har flere gourmetrestauranter med panoramautsikt, samt en avslappende spa-og velværeavdeling, perfekt for deg som ønsker en avslappende og luksuriøs ferie.

Her kan du se nærmere på Katikies Hotel

Grace Hotel Santorini

Grace Hotel Santorini er et prisvinnende femstjerners boutique hotell som ligger i den rolige landsbyen Imerovigli. Her får du eksklusiv innkvartering med panoramautsikt over havet. Hotellet har stilfulle og moderne innredede suiter og villaer med privat basseng eller boblebad.

Her kan du også glede deg over en gourmetrestaurant som står oppført i Michelinguiden, et infinity-pool og en luksuriøs spa-og velværeavdeling.

Her kan du se nærmere på Grace Hotel Santorini

Mystique, a Luxury Collection Hotel

Mystique er et luksuriøst femstjerners boutiquehotell som ligger plassert på Oias best kjente klipper. Her kan du slappe av ved evighetsbassenget mens du nyter den spektakulære utsikten over havet og kalderaen.

Hotellet har elegante suiter og villaer med privat terrasse eller balkong, hvor alle rommene er innredet av den kjente interiørarkitekten Frank Leferbvre. Hotellet har også en gourmetrestaurant som serverer autentisk gresk mat, og en avslappende spa-og velværeavdeling.

Her kan du se nærmere på Mystique Luxury Collection Hotel

Andronis Boutique Hotel

Andronis Boutique Hotel ligger i sentrum av Oia i et stille område, rundt fire kilometer fra Paradisos stranden. Her får du elegant innkvartering med balkong og fantastisk utsikt over Kalderaen. Hotellet har luksuriøse suiter og villaer med privat basseng eller boblebad og en prisbelønt økologisk restaurant med en imponerende vinliste.

Her kan du delta på matlagningskurs, yogatimer og bestille en privat middag med levende lys om du ønsker det. Er du interessert i vin bør du også sørge for å være med på tur til ulike vingårder i distriktet.

Her kan du se nærmere på Andronis Boutique Hotel

Santorini Secret Suites & Spa

Santorini Secret Suites & Spa ligger i den sjarmerende landsbyen Oia, plassert på de vulkanske fjellene med magisk utsikt over kalderaen og vulkanen. Her får du eksklusiv innkvartering med romslig terrasse, utsikt over det krystallklare Egeerhavet, samt utendørs basseng eller boblebad.

Hotellet har en gourmetrestaurant som serverer lokale retter, et utendørs basseng med panoramautsikt, samt en spa-og velværeavdeling.

Her kan du se nærmere på Santorini Secret Suites & Spa

Gled deg til å oppleve alt som Santorini har å by på, spesielt de vakre og eksklusive hotellene. Her kommer du garanter til å trives! Skal du reise tidlig fra Gardermoen bør du vurdere å overnatte på hotell Gardermoen, så gjør du reisen ekstra behagelig.

Forrige artikkel
Neste artikkel

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...

Familiehotell Alcudia Mallorca

Mallorca i Spania er uten tvil et av nordmenns mest populære reisemål, og det er ikke vanskelig å forstå. Denne vakre øya er perfekt...