Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine fantastiske strender og sitt klare blå hav. Marmaris tiltrekker seg besøkende fra hele verden og det er ikke uten grunn. Byen er vakker med alt du kan drømme om innen rekkevidde. Nyt dagene på stranden, ta en tur i byen og spis på en av de mange restaurantene. I Marmaris kan du også ta en kikk på det historiske slottet som ligger på en ås med fantastisk utsikt over havnen og byen. Når du først er i Marmaris bør du også sørge for å besøke gamlebyen. Her kan du utforske de trange gatene, lokale butikker, og nyte autentisk tyrkisk mat og kultur.

Ta deg gjerne en rusletur på Marmaris Marina. Et travelt område med luksuriøse yachter, butikker, restauranter og kafeer, som virkelig er verdt et besøk. Er du den som setter pris på strandlivet bør du ta turen til Icmeler Beach, som er en vakker strand som ligger like ved Marmaris, perfekt for sol, bad og vannsport. Marmaris har en rekke flotte hoteller og vi har funnet frem noen av dem som er verdt å ta en ekstra kikk på.

Motto Premium Hotel&Spa

Motto Premium Hotell er et flott firestjerners hotell med et utendørs svømmebasseng og tyrkisk bad plassert kun 50 meter fra Uzunyali stranden. Hotellet har lekre og romslige rom med alt du trenger av fasiliteter for et hyggelig opphold.

Motto Premium har egen ala carté restaurant som servere lokale retter, samt en bar hvor du kan nyte en avslappende stund.

Her kan du se nærmere på Motto Premium Hotel

Elegance Hotels International Marmaris

Elegance Hotels International Marmaris er et eksklusivt femsterjners hotell beliggende ved stranden i Marmaris. Hotellet har hele tre restauranter, fem barer, to utendørsbasseng, spa og solterrasse ved sjøen. Rommene ved Elegance er luksuriøst innredet i duse farger og har roomservice 24 timer i døgnet.

Hotellet tilbyr en hel del flotte aktiviteter som blant annet dykkerkurs for den som ønsker å oppleve livet under vann, samt treningssenter og underholdning for store og små.

Her kan du se nærmere på Elegance Hotels International Marmaris

Green Nature Diamond

Green Nature Diamond er et femstjerners all inclusive hotell plassert rett ved stranden i Marmaris. Her får du både ute-og innendørs svømmebasseng, spa-og velværeavdeling, samt tilgang til et treningssenter. Alle hotellets rom og suiter er romslige og velutstyrte med alt du trenger for en behagelige ferie.

Hotellet har egen restaurant som tilbereder både lokale og internasjonale retter. Du kan også få spesialtilpassede retter om du ønsker det.

Green Nature Diamond har lekeplass for barna, samt en hel del aktiviteter som biljard, bordtennis, squash, dart og sykling. Er du glad i vannaktiviteter kan du prøve både vindsurfing, padling og dykking.

Her kan du se nærmere på Green Nature Diamond Hotel 

Cook’s Club Adakoy, Marmaris

Cook´s Club Adakoy Marmaris er et femstjerners hotell som er forbeholdt kun voksne over 16 år. Hotellet ligger rett ved Marmaris nasjonalpark og 10 km fra sentrum. Rommene er velutstyrte og flotte med alt du har behov for mens du er på ferie i Marmaris.

Cook´s Club har tre private strender, utendørs basseng, boblebad, spa, tyrkisk bad og et treningssenter. Restauranten ligger plassert med sjøutsikt og du kan oppleve live-matlagning hvis du ønsker det.

Med sin nærhet til sjøen og stranden kan du prøve en hel del med vannaktiviteter som kano, padling og seiling. Du kan også delta på yoga og SUP trening hvis det skulle friste. Når kvelden siger på kan du kose deg rundt bassenget til live musikk fra lokale og kjente DJ´s.

Her kan du se nærmere på Cook´s Club Adakoy Marmaris

Marti Resort Deluxe Hotel

Marti Resort Deluxe Hotel er et femstjerners hotell som ligger ved Icemeler, med en egen strand, og med utsikt over bukta. Her finner du to store bassengområder, rom og suiter med balkong og et velutstyrt treningssenter. Rommene ved hotellet er moderne innredet med store gulv til tak vinduer slik at du er sikret et vakker utsikt.

Marti Resort har både spa-anlegg med badstue og tyrkisk bad, samt barneklubb for de minste. I restauranten finner du buffet med tradisjonelle tyrkiske og vegetariske retter. Hotellet har også fire barer med levende musikk og ulike temakvelder.

Her kan du se nærmere på Marti Resort Deluxe Hotel

Gled deg til å oppleve Marmaris i Tyrkia. Her kommer du til å få mange fine opplevelser.

Forrige artikkel

Relaterte artikler

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...

Familiehotell Alcudia Mallorca

Mallorca i Spania er uten tvil et av nordmenns mest populære reisemål, og det er ikke vanskelig å forstå. Denne vakre øya er perfekt...