Reise til Hellas uten barn? Her finner du de beste hotellene

Hellas er en yndet destinasjon for tilreisende fra hele verden og er et spesielt populært reisemål for nordmenn. Hvitkalkede hus og turkist hav frister turister til å besøke dette vakre øyriket. Hver øy har sin spesielle kultur og unike sjarm og det er mange grunner til at ferierende reiser tilbake igjen og igjen.

I blant kan det være deilig å reise på en voksen ferie uten barn og vi har funnet noen av de flotteste hotellene som du bør ta en kikk på når du planlegger en reise til Hellas.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Hellas. 

Grace Santorini

Grace Hotell Santorini er et luksuriøst fem-stjerners boutique hotell beliggende på den greske øya Santorini. Hotellet er kjent for sin fantastiske utsikt over Egeerhavet og sin vakre arkitektur.

Her kan du nyte et fantastisk evighetsbasseng, en restaurant, en bar og et spa. Restauranten tilbyr en unik kulinarisk reise og har fortjent sin stjerne i Michelinguiden. Hotellets rom er romslige, velutstyrte og moderne innredet og tilbyr enestående utsikt over havet og det omkringliggende landskapet.

Grace Santorini er det perfekte stedet å bo på denne vakre øya og du kommer garantert til å elske hvert øyeblikk.

Cavo Tagoo Mykonos

Cavo Tagoo Mykonos er et luksushotell beliggende på øya Mykonos. Hotellet er kjent for sin fantastiske utsikt over havet og den vakre arkitekturen som er inspirert av den tradisjonelle mykonoske stilen. Cavo sørger også for service i verdensklasse.

Hotellet har en mengde med faciliteter å by på som et evighetsbasseng, en restaurant, en bar og et spa som tilbyr uendelig med fantastiske behandlinger du kommer til å elske. Restauranten serverer nydelige retter fra Middelhavet med lokale og ferske råvarer.

Alle rommene er er minimalistisk og eksklusivt innredet hvor hvert rom har hvert sitt unike design. Rommene har også enestående utsikt over havet og du kommer garantert til å føle deg som en dronning fra start til slutt.

Mykonos er et populært turistmål og er kjent for sine livlige natteliv, vakre strender og tradisjonelle landsbyer. Cavo Tagoo Mykonos er det perfekte stedet å bo for deg som søker en luksuriøs ferieopplevelse på denne vakre øya.

Katikies Hotel, Santorini

Katikies Hotel er et luksushotell som ligger på den vakre øya Santorini. Hotellet er kjent for sin spektakulære utsikt over Egeerhavet og sine high-end fasiliteter. Her finner du den romantiske atmosfæren 300 meter over havet.

Hotellet har vakre hvite rom med balkong og utsikt over havet. Her kan du starte dagen med frokost og champagne på rommet, eller på terrassen.

Hotellet kan by flere spisesteder, inkludert en gourmetrestaurant og en bar ved det flotte evighetsbassenget.

I tillegg til sine luksuriøse overnattingsmuligheter tilbyr Katikies Hotel et bredt spekter av aktiviteter og tjenester til sine gjester som spa-behandlinger, yoga-klasser og utflukter rundt øya.

Hvis du er på jakt etter et avslappende og luksuriøst feriested ved en av verdens vakreste destinasjonene er Katikies Hotel et utmerket valg.

Mystique, Santorini

Mystique er et femstjerners boutiquehotell som ligger på øya Santorini. Hotellet ligger i Oia, som er en av de mest pittoreske landsbyene på øya. Mystique tilbyr en luksuriøs opplevelse med fantastisk utsikt over havet. Her kan du oppleve de berømte solnedgangene som er en helt unik opplevelse.

Hotellet har 39 rom og suiter som er innredet i en tradisjonell gresk stil med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg og Wi-Fi. Noen av suitene har også private utendørs boblebad eller svømmebasseng.

Mystique har to restauranter som tilbyr moderne gresk mat tilberedt med lokale råvarer, samt en bar med et bredt utvalg av cocktailer og viner.

Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter og tjenester, inkludert en spa, treningsstudio, utflukter og bryllupsplanlegging.

Santorini er kjent for sine spektakulære solnedganger, vulkanske strender og turkise hav. Øya tiltrekker seg turister fra hele verden, spesielt i sommermånedene.

Petasos Beach Resort & Spa, Mykonos

Petasos Beach Resort & Spa er et femstjerners luksushotell som ligger på en privat halvøy mellom Platis Yialos og Psarou-stranden på Mykonos i Egeerhavet. Hotellet ligger ved Kalo Livadi-stranden, som en av de største og mest populære strendene på øya.

Petasos Beach Resort & Spa har 98 rom og suiter som er elegant innredet i nyoppussede rom. Mange av rommene har en egen balkong, eller terrasse, med utsikt over havet eller hagen.

Hotellet har to restauranter som tilbyr deilig mat fra det lokale greske kjøkkenet, samt en strandbar som serverer snacks og cocktailer. Hotellet har også et stort basseng over to etasjer med en foss. Rundt bassenget finner du solsenger hvor du kan nyte lange og late dager.

Hvis du ønsker kan du trekke deg tilbake ved hotellets spa-og velværesenter som har en størrelse 500 kvadrat. Hotellet har også et et fullt utstyrt treningssenter.

I tillegg til fred, ro og velvære ved hotellet, tilbys det flere vannaktiviteter. Er du en av dem som drømmer om å gifte deg i utlandet kan du glede deg over at hotellet tilbyr luksuriøse bryllupsreisepakker.

Mykonos er et populært reisemål for både par og venner, spesielt om sommeren når øya har et stort utvalg av fester og festivaler.

Astra Suites, Santorini

Astra Suites er et femstjerners boutique hotell som ligger på klippene i den vakre landsbyen Imerovigli. Hotellet har en spektakulær beliggenhet på en klippe og tilbyr fantastisk utsikt over det turkisblå Egeerhavet og den berømte vulkanen. Her kan du få med deg soloppgang og solnedgang i helt unike omgivelser.

Astra Suites har fantastiske suiter som er elegant innredet med unike kunstverk, lys og ornamenter. Flere av rommene har også boblebad og basseng, i tillegg til egen balkong eller terrasse, med utsikt over havet.

Hotellet har en egen restaurant som serverer tradisjonelle greske retter og du kan nyte noen kulinariske måltider i restauranten eller på terrassen på rommet.

Astra Suites har et utendørsbasseng med solsenger og en avslappende jacuzzi hvor du kan nyte den fantastiske utsikten.

Ved Astra Suites kan du gifte deg om du vil, eller bare nye en velfortjent ferie. Hotellet tilbyr gratis transportservice til og fra flyplassen. Perfekt for den som reiser på ferie for å slappe av uten å være nødt til å tenke på noe.

Santorini er en vakker øy, men området hvor Astra Suites ligger er kjent for å ha noe av den beste utsikten på hele øya og er et populært sted å bo for romantiske par.

Mykonos Grand Hotel & Resort

Mykonos Grand Hotel & Resort er et femstjerners luksushotell som ligger ved Ayios Yiannis stranden som er en av de mest populære strendene på øya.

Grand Hotel & Resort har fantastiske rom og suiter som er elegant innredet og designet i kube formet kykladisk arkitektur. Flere av rommene har privat basseng og boblebad hvor du kan nyte utsikten og slappe av.

Hotellet har et par restauranter som serverer fantastiske retter fra Middelhavet. Her finnes også en strandbar som serverer snacks og cocktailer. Hotellet har et stort utendørsbasseng med solsenger, en bar og et spa med et bredt utvalg av behandlinger og massasjer.

Elounda Mare Hotel Kreta

Elounda Mare Hotel er et femstjerners luksushotell som ligger i Elounda området på en vakker bukt med utsikt over Mirabello bukten og den berømte Spinalonga øya.

Hotellet har 82 rom og suiter hvor alle er elegant innredet og utstyrt med alt du trenger for en deilig ferie. Flere av rommene har basseng og terrasse og du kommer garantert til å trives.

Hotellet har flere restauranter som byr på kulinariske opplevelser du sent vil glemme. I tillegg til alt du trenger av fasiliteter byr hotellet også på et stort utendørsbasseng, en bar og et flott treningssenter med et spa.

Kreta er den største øya i Hellas og er kjent for sin vakre natur og sitt krystallklare vann. Øya har mange vakre strender, fjellandsbyer og historiske steder som den berømte Knossos palasset. Elounda området på Kreta er spesielt kjent for sine luksuriøse hoteller og vakre bukter med turkist vann, og tiltrekker seg turister fra hele verden.

Her finner du flere overnattingsmuligheter i Hellas. 

Gled deg til å oppleve vakre Hellas og alle de fantastiske og eksklusive hotellene. Dette blir garantert en drømmereise.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Hellas. 

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...