Her finner du 3 av verdens mest hjemsøkte hotell

Det verserer nok av historier i den vide verden om hjemsøkte steder og mange av oss har en viss fascinasjon for det ukjente. Er du en av dem som er interessert i gamle historier, fortellinger og døde som går igjen så bør du ta en overnatting på et sted som har rykte på seg for å huse mer enn oss levende. Det finnes flere fantastiske overnattingssteder som i tillegg til å ha vakre bygninger og beliggenhet også kan vise til innholdsrik historie. Vi har tatt en kikk på noen steder hvor det skal være mulig å krydre tilværelsen med et lite gjenferd eller to.

Er du en av dem som ikke er spesielt opptatt av hverken paranormale hendelser eller hjemsøkte steder kan du likevel få noen fine dager. Her finnes overnattingsmuligheter på alt fra gamle slott til unike hoteller som kan by på kulinariske matopplevelser og fantastiske omgivelser.

Dragsholm slott

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dragsholm Slot (@dragsholmslot)

Det er ikke sjeldent det ryktes at slott kan føles som om de er hjemsøkte. Dette flotte hotellet på Sjælland i Danmark er intet unntak. En liten svipptur fra København finner du Dragsholm slott som skal ha hele 100 overnaturlige gjester, skal vi tro alle historiene som verserer.

I tillegg sies det at gjenferdet av en ung kvinne kan oppleves hvis du er heldig, eller uheldig, alt ettersom hvordan du ser det. Den unge kvinnen blir referert til som den hvite damen. I følge historien skulle den unge damen bli giftet bort til en velstående venn av hennes far, men hun var forelsket i en helt vanlig borger og ble gravid med han. I sinne og frustrasjon ble hun beordret muret inne i veggen på slottet av tjenerene. I lang tid ble historien avfeiet som rykter. Helt til den dagen slottet skulle gjennomgå en større restaurering og arbeiderene fant skjellettet av en ung kvinne i veggen. Historien skal ha det til at den hvite damen leter etter mannen sin den dag i dag.

Er man en av dem som elsker gripende historier og muligheten for å oppleve noe overnaturlig så er dette slottet et perfekt reisemål. Skulle ikke triste kjærlighetssagaer og drap være spesielt fristende kan du glede deg over at restauranten har én stjerne i Michelinguiden. De serverer utsøkte delikatesser og sørger for en kulinarisk opplevelse i et særdeles historisk miljø.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom.

Hotel Bilan

Tar du turen til Karlstad i Sverige kan du få deg en spennende overraskelse. På 1860-tallet var dette hotellet intet mindre enn et fengsel og en av de innsatte var Sveriges første seriemorder. Han var ikke kun en morder, han var faktisk en prest i tillegg. Han ble dømt til døden for å ha forsøkt å ta livet av menigheten sin med arsenikk i altervinen. For å slippe unna dødsstraffen valget morder-presten å ta sitt eget liv ved å henge seg i fangecellen.

I dag er fengselscellen blitt bevart som en del av fengselmuseumet i kjelleren på hotellet. Det er ikke rart det ryktes at denne presten ikke har fått fred og bruker efterlivet på å gjøre dagene forstyrrende for de levende.

Vil du se nærmere på dette hotellet og bestille rom for en helt spesiell opplevelse? Da bør du ta en kikk her.

Asia Hotell

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Asia Hotel Bangkok (@asiahotelbkk)

Vi forbinder ofte Asia med varme dager hele året og som det perfekte reisemål når det er som kaldest her hos oss. Reiser du til Hotell Asia i Bankok kan du oppleve mer enn sol og varme. Her skal det være mulige å høre rare lyder på badet og forstyrrende gråting. I tillegg har også gjester fortalt at de har opplevd å bli tatt på av noe ukjent mens de sov på natten.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom for en fantastisk ferie.

Gled deg til noen ekstra hjertebankene netter på et av disse hotellene.

Lykke til og god tur!

Skal du ut å reise? Her finner du de beste prisene på hotellovernatting.

Relaterte artikler

Prøv disse flotte hotellene på Tenerife

Tenerife er en unik perle beliggende ved Atlanterhavet og er den største av Kanariøyene. Her finnes en mengde med aktiviteter og opplevelser, sol, strand...

Flotte hoteller i Alicante

Alicante er en perle på Costa Blanca i Spania og lokker til seg turister og besøkende med solskinn nesten hele året. Alicante har faktisk...

Opplevelser i Roma

Roma, den vakre hovedstaden i Italia, er en by med en fantastisk historie og en mengde med opplevelser. Her kan du utforske monumenter og...