Her finner du de beste restaurantene i Stockholm

Det er lite som føles så godt som et lite avbrekk i hverdagen og tar du en tur til Stockholm vil du garantert få noen deilige dager. Når vi er ute og reiser er det mange av oss som søker etter en liten kulinarisk opplevelse. Det å finne den unike og spesielle restauranten som serverer retter du aldri kommer til å glemme gjør noe ekstra med oss.

Byen kan by en mengde med restauranter som serverer både tradisjonelle og moderne retter laget av de beste råvarer. Vi har tatt en kikk på hvilke restauranter du bør ta en ekstra kikk på når du er i Stockholm.

Nisch

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av nisch. (@nischrestaurant)

Ved Nisch er du garantert en helt fantastisk gourmet opplevelse. Med ferske råvarer og ny meny nesten hver dag vil du alltid ha muligheten til å delta på en helt spesiell matreise. Husk å bestille bord for her kan det fort bli fult. Nisch ligger nydelig til i Dalagatan med utsikt over Vasaparken.

Gondolen

Dette er restauranten med Stockholms beste utsikt, verdensberømte kokker og fantastisk service. Her serverer de tradisjonelle svenske retter med et utsøkt vinkart. Gondolen gjennomgår nå en omfattende renovering og det blir spennende å se hvordan sluttresultatet blir.

Restaurant Frantzen

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av F R A N T Z É N (@restaurantfrantzen)

Denne unike restauranten har hele tre stjerner i Michelinguiden og er en av verdens beste restauranter. Frantzen ligger i Gamla Stan og serverer en kombinasjon av svensk og japansk mat. Her er det kun 19 plasser så du må huske å bestille bord. Du vil garantert få en kulinarisk opplevelse og hver matrett er som et lite kunstverk å regne.

Den Gyldene Freden

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Den Gyldene Freden (@dengyldenefreden)

Denne restauranten står i Guiness World Records som en av verdens eldste restauranter som har de samme omgivelsene som når de åpnet dørene i 1792. De serverer tradisjonell svensk mat. Her er det høyt under taket, ekte og originale tregulv samt lange autentiske trebord.

Restaurant Grill

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Restaurang Grill (@restauranggrill)

Denne originale restauranten byr på en unik opplevelse hvor du kan nyte maten i rom som Orient expressen, Moulin Rouge eller i Versailles. Er du en som elsker grillmat så er dette restauranten du bør velge. Her blir maten tilberedt med fem ulike grill-teknikker og du kommer til å elske det.

Operakjelleren

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Operakällaren (@operakallaren_ok)

Denne kjente restauranten har fra 1961 vært ansvarlig for alt av banketter og middager ved Det Kongelige Slott. Operakjelleren fikk sin førsts Michelinstjerne i 2014. Restauranten har en unik atmosfære og er virkelig verdt et besøk.

Noen dager i denne flotte byen som har så mye og by på kommer aldri til å gi deg kjedelige øyeblikk. Du kan reise til Stockholm både med bil eller med fly. Velger du å fly kan du starte feriedagene dine på en behagelig måte og få mest mulig ut av fridagene dine.

Her finner du de beste prisene på fly til Stockholm.

Byen har en mengde med flotte og unike hoteller som du kan velge mellom. Her kan du bo både eksklusivt og sofistikert.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Stockholm, og vil du utforske noen av Stockholms mest eksklusive hoteller bør du ta en kikk her.

Stockholm har mer å by på en gastronomiske opplevelser og du vil garantert aldri ha et kjedelig øyeblikk.

 God tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...