Her finner du de beste strendene i Florida

En ferie til solfylte Florida er noe mange kunne tenke seg. Her finner du de vakreste strendene og et yrende liv morgen som kveld. Florida er den sørligste staten i USA, og har en kystlinje på hele 2170 kilometer. Denne kystlinjen byr på en rekke strender og har deilig klima året rundt. Dette er stedet for turister som søker sol og varme, og som er på utkikk etter et feriested som passer alle aldre og interesser.

Florida er et av verdens mest populære reisemål og på vestkysten finner du noen av de mest kjente og mest spektakulære strendene. Vi har tatt en kikk på de mest besøkte og de flotteste strendene du bør utforske når du er i Florida.

Floridas beste strender

Florida er viden kjent som den ultimate destinasjonen og har et perfekt klima hele året. Dette er et perfekt reisemål for alt fra barnefamilier til de som søker sommer, sol og artige opplevelser. I tillegg til unike og verdenskjente strender har Florida et hav av opplevelser som du bør sørge for å få med deg.

South Beach

south beach

South Beach-nabolaget i Miami Beach glitrer av et glamorøst natteliv, luksuriøse hoteller ved havet, god mat og den verdensberømte stranden. Den tre kilometer lange stranden tiltrekker seg rike og berømte mennesker, men er også et kjent feriested for de aller fleste. Her er det bare å leie seg en seng, eller slå seg ned på et håndkle. Senk skuldrene og se på det mangfoldige menneskelivet og det nydelige havet.

Cocoa Beach

cocoa beach

Er du opptatt av strender, surfing og verdensrommet er Cocoa Beach den perfekte stranden for deg. Her har du én mil med lysebrun sand som både barn og voksne kan leke seg i dagen lang. Her er det fine bølger å surfe i og er en populær strand for alle som elsker vannsport.

NASAs base, Cape Canaveral, ligger bare noen kilometer fra stranda. Er du en av dem med interesse for verdensrommet kan du glede deg over oppskytninger av raketter mens du ligger og soler deg.

Clearwater Beach

clearwater beach

Er du på utkikk etter en strand der sanden er sukkerhvit og vannet er krystallklart, er Clearwater Beach stranden for deg. Dette er stedet for reisende i alle aldre. Med ulike aktiviteter og en rekke små sjømatrestauranter og kaféer er denne stranden perfekt. Stranden er intet mindre enn hele 4-5 kilometer lang med en fantastisk strandpromenade.

Vannscooterkjøring, paraseiling og brettpadling i det klare vannet, er blant de ulike aktivitetene du kan prøve deg på hvis du tar turen hit. Stranden er rangert som en av USAs vakreste og er perfekt for deg som er ute etter en avslappende tur.

Panama City Beach

panamacity beach

Panama City Beach er et av de beste stedene å besøke i Florida, spesielt for familier som er ute etter muligheter for å underholde barna. Stedet i det nordvestlige Florida er kjent for å ha verdens vakreste strender.

Byen byr i tillegg på en rekke unike aktiviteter du kan teste ut, både for familier, venner og kjærestepar. Helikopterturer, oppdagelsesturer på leting etter delfiner, dykking og snorkling er aktiviteter du kan teste, og du vil garantert dra hjem med minner for livet.

Honeymoon Island State Park

Honeymoon island

Er du på leting etter et feriested med hvite, pulveriserte sandstrender og krystallblått vann? Da er til Honeymoon Island State Park du skal dra. Denne stranden er fylt med romantikk, ro og privatliv. Hit drar du om du er opptatt av soling, avslapning og vakre naturopplevelser.

Den nydelige ferieøya er perfekt for folk i alle aldre og det skal mye til for  at du kjeder deg. Med aktiviteter som skjellplukking, sykling på de lange naturstiene og dykking i det friske vannet, vil dette være opplevelser som er vanskelig å slå.

Skal du til Florida vil disse strendene gi deg noen fantastiske opplevelser og du vil kunne skape minner for resten av livet. Her kan du velge mellom noen av de mange strendene solskinnsstaten har å tilby, og du kan besøke de som passer deg aller best.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Florida.

Vil du gjøre mer i Florida enn å ligge på stranden? Du kan være helt sikkert på at du aldri vil oppleve et eneste kjedelig øyeblikk.

God tur!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...