Her finner du de flotteste hotellene i Barcelona

Barcelona er en by som har en rik historie og kultur. Byen har blitt påvirket av mange forskjellige kulturer og sivilisasjoner, inkludert romerne, goterne og maurerne. Dette har ført til en mangfoldig og unik arkitektur, mat og kultur i byen. Barcelona er også kjent for sin fantastiske mat som sjømat, tapas og katalansk mat. Byen har også en sterk vin tradisjon, og mange lokale vinprodusenter har sine vingårder i nærheten av byen.

På grunn av sin beliggenhet ved Middelhavet er byen et populært turistmål for de som ønsker å nyte solen og strandlivet. Byen har flere strender, inkludert Barceloneta, som er en av de mest kjente. I Barcelona kan du oppleve et magisk uteliv og fantastisk shopping. En langhelg hit passer for både par og for vennegjengen. Det er bare å glede seg.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Barcelona. 

Overnatting i Barcelona

Det er mange flotte hoteller i Spania og Barcelona er intet unntak. Her finner du unike hotell som står på UNESCOs verdensarvliste og andre eksklusive hotell som virkelig kommer til å gjøre turen til Barcelona ekstra fin.

Hotel Casa Fuster

Hotell Casa Fuster er et luksuriøst hotell som ble bygget i 1908 og er en opplevelse i seg selv. Faktisk så står hotellet på UNESCOs verdensarvliste, så fantastisk er det. Hotellet ligger i det elegante området Passeig de Grácia.

Her finner du en fantastisk takterrasse med nydelig utsikt over byen. Hotellet har også en eksklusiv restaurant, svømmebasseng, badstue og treningssenter. Hotellets restaurant byr på smakfulle retter i de mest elegante og eksklusive omgivelser. Her kommer du garantert til å finne deg til rette.

Både hotellet og rommene vet virkelig å sette deg tilbake i tid og det er fult forståelig at hotellet har havnet på UNESCOS verdensarvliste.

Her kan du se nærmere på Hotel Casa Fuster i Barcelona. 

Hotel Arts Barcelona

Dette luksuriøse design hotell ligger ved strandpromenaden i byen med flott utsikt over Middelhavet og Barcelona sentrum. Hotel Arts har perfekt beliggenhet med korte avstander til både butikker og livlige barer.

Hotellet har to utendørsbasseng, samt et eksklusivt spa og velvære senter. Her kan du også nyte et ekstravagant måltid i hotellrestauranten som har hele to Michelinstjerner.  I tillegg til den eksklusive Middelhavsrestauranten har hotellet også flere barer som serverer cocktails og småretter.

Her kan du se nærmere på Hotel Arts i Barcelona. 

Mandarin Oriental Barcelona

Dette er et femstjerners hotell som ligger i den trendy bydelen Passeig de Gracia, og tilbyr førsteklasses fasiliteter og service. Mandarin Oriental Barcelona har perfekt plassering og ligger i gangavstand til de fleste butikker og restauranter.

Hotellet har et førsteklasses spa, takterrasse med basseng, innendørs basseng og 24 timers room service.

De romslige og delikate rommene har store badekar, egen tv sture og sittegruppe. Noen av rommene har også egen balkong med utsikt over Barcelonas travle gater.

Her kan du se nærmere på Mandarin Oriental Hotel Barcelona. 

Hotel Neri

Hotell Neri er et helt unik boutiquehotell som ligger i det gotiske kvarteret i Barcelona. Hotellet har en flott blanding av moderne og gammel arkitektur. Bygget er fra 1700-tallet og er en vakker aristokratisk bygning med utsikt over et gjemt torg midt i historiske Barri Gótic.

Hotellet er elegant innredet og pakket med historisk sjarm. Hotellet byr på en helt spesiell opplevelse med musikk, dufter og innredning og er virkelig verdt å besøke. Her finner du en fantastisk hageterrasse på taket og et helt unikt bibliotek. Hele hotellet er til din disposisjon og er du fascinert av både Spania og historie kommer du til å elske dette hotellet.

Her kan du se nærmere på Hotel Neri i Barcelona.

Gled deg til å oppleve Barcelona!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...