Her finner du det mest unike hotellet i Peru

Drømmer du om å reise til Peru? Da bør du sørge for å ta turen til the Sacred Valley og byen Urubamba. Byen er et perfekt utgangspunkt for den som vil oppleve deler av dette vakre landet og alt det har å by på. Her kan du utforske salt-minene, den tropiske regnskogen, ruinene etter de sagnomsuste Inkaene og den populære Machu Picchu. Det er få opplevelser som lar deg sitte igjen med så store og ikke minst, mange, inntrykk som en reise til Peru.

Under Inkaenes tid var byen Urubamba inngangen til jungelen og landet til » Chunchos»- det ville folket. Elven var hellig for Inkaene og dalen hadde noen av de mest unike bosettingene under Inka-imperiet.

Overnatt ved ett av verdens mest unike hotell

Byen Urubamba er pakket med en rik historie og du vil garantert få noen helt utrolige opplevelser og inntrykk. Her finner du også et av verdens mest unike hotell- Wifala Harmony Hotel.

Dette unike hotellet i Peru har et helt fantastisk design som du sjelden har sett maken til. Med sine runde former både i bebyggelsen og i interiøret kan du ikke bli annet en glad og lett til sinns fra det øyeblikket du sjekker inn til du reiser. Wifala Harmony Hotel ligger i den vakre dalen Urubamba- Cusco i Peru.

Wifala Harmony Hotel byr på alt du har behov for når du er på ferie, i tillegg til fantastiske omgivelser. Her finner du en bar, lounge og en nydelig hage. Her finner du også både en snack-bar og en Café hvis du vil slappe av litt før dagen setter i gang for fullt. Trenger du skyss til og fra flyplassen så er hotellet mer en behjelpelig med det.

Resepsjonen har åpent hele døgnet og lurer du på noe kan du få hjelp av hotellets concierge som vet å ordne det meste for både deg og andre gjester.

Her kan du se mer av Wifala Harmony Hotell. 

Rommene ved Wifala Harmony har alle utsikt mot hagen med en liten terrasse. Hvert av rommene er designet i en unik stil og inneholder alt du trenger for noen behagelige og innholdsrike dager.

Hotellet sørger for en god start på dagen med en deilig kontinental frokost-buffet eller en vegetarisk frokost om du ønsker det. All maten blir laget med omhu og kjærlighet fra hotellets kjøkken som er kjent for å levere retter med fantastiske smaker.

Området rundt dalen er kjent for både innholdsrike fotturer og har et terreng som passer godt for den som er glad i å oppleve verden på sykkel. Hotellet har utleie av sykkel til både store og små for den som vil prøve det. I nærområdet finner du også spor etter de sagnomsuste Inkaene og salt-gruvene.

Wifala Harmony Hotel passer perfekt for både familier og de som reiser i forbindelse med jobb. Her er alt tilrettelagt for gode dager uansett hva de videre planene er.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom.

Kort om Peru

Peru ligger ved Stillehavet mellom Ecuador og Colombia i nord, Chile i sør og med Brasil og Bolivia i øst. Landet er verdens nest største produsent av både kobber og sølv. Peru er inndelt i tre ulike regioner ved hjelp av Andesfjellene.

På vestsiden finner du de tørre kystområdene som har lite nedbør og få variasjoner mellom sesongene. På Høylandet derimot er det fuktig og jevnlig med regn i tillegg til kjøligere temperaturer enn i resten av landet. På østsiden er klimaet tropisk med høye temperaturer og godt med nedbør i regntiden.

Peru var det siste landet som ble selvstendig i Sør-Amerika og det er ikke uten grunn at dette fantastiske landet står på mang en ønskeliste over land verdt å besøke.

Planlegger du turen på egen hånd? Her finner du de beste prisene på flyreise til Peru.

Lykke til og god tur!

Her finner du mer av hva du kan oppleve mens du er i Urubamba- Peru.

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...