Her finner du et av verdens dyreste og mest eksklusive hotell i Sveits

For mange mennesker fremkaller navnet InterContinental bilder av et luksuriøst internasjonalt hotell. Dette kjente hotellet ligger i Zürich, Sveits, noe som gjør det til det eneste internasjonale hotellet i landet. InterContinental Geneva er et av de mest kjente hotellene i verden. Det består av 89 rom og 14 suiter som ligger ved bredden av Genfersjøen.

Hver suite på hotellet har et unikt tema og er designet med det for øyet at rommene skal fremstå som eksklusive og helt spesielle. For eksempel ligner en suite på et egyptisk tempel, en annen et arabisk palass og en tredje en fransk hytte. All denne skjønnheten har en pris; et av verdens dyreste hotell – med en prislapp på 160 000 kroner pr natt for presidentsuiten.

InterContinental er ikke et det du forbinder med et typiske hotell. I stedet for å ligge på bakkenivå, ligger den på toppen av en klippe med fantastisk utsikt over Genfersjøen. På dette utsiktspunktet vil du føle at du nesten flyter over vannet samtidig som det har en helt fantastisk utsikt.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom.

Bo med de rike og berømte

Selv om dette er et veldig eksklusivt hotell kan du også få standard double room for 5000 kroner natten. Om du vil leve med de rike og berømte på et av verdens flotteste hotell kan det fint la seg gjør selv for den uten den tykkeste lommeboken. Hotellet er barnevennlig og har i tillegg alt fra lekerom til svømmebasseng og spa.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom.

På innsiden av InterContinental

Selve bygningen består av to fløyer forbundet med et atrium – så det føles som en vakker innendørs hage. Hver etasje har egen inngang, samt egen leder og assisterende ledere. Dette gir mulighet for forbedret kundeservice som oppfyller de store forventningene til hotellet.

Lobbyen er ikke mindre utsøkt enn noen av de andre fasilitetene. Det kan skilte med marmorgulv, bladgull-aksenter og et kuppelformet tak som gir fra seg en illusjon av å være inne i en katedral.

Alle områder i dette området er tilgjengelige med rullestol, slik at gjester med funksjonshemninger enkelt kan navigere seg rundt i disse områdene-uten problemer. Hotellets ansatte vil personlig guide deg gjennom de labyrintiske gangene som utgjør denne lobbyen til du finner det du leter etter.

Vil du se nærmere på dette hotellet? Da bør du ta en kikk her.

Hotellrom med alt du kan ønske deg

Når du ankommer rommet ditt vil du virkelig oppleve hvor luksuriøse boenhetene virkelig er. Hvert rom har en elegant sittegruppe med sofa og peis (i noen suiter). Det er også eget bad med boblebad og walk-in-garderobe.

Balkongen har fantastisk utsikt over Genfersjøen og Pilatus-fjellet i det fjerne. I tillegg til disse fasilitetene vil du også få gratis forfriskninger som øl, champagne og et fruktfat ved ankomst. Disse gjennomtenkte detaljene viser hvor mye omtanke som er lagt ned i å få hver gjest til å føle seg velkommen og spesiell under oppholdet på The InterContinental Geneva.

Kulinarisk opplevelse

Mens mange mennesker besøker Sveits for å oppleve tradisjonell sveitsisk mat, kommer andre hit for å smake på mer eksotisk mat fra rundt verden. I den forbindelse utmerker The InterContinental Geneva seg og overgår de fleste forventninger.

Dette hotellet har blant annet en restaurant på stedet, kafé-terrasse og grillstasjon ved bassenget. Gjestene kan også velge mellom italiensk og fransk mat på hotellets to restauranter som begge åpner tidlig for å imøtekomme frokost- og middagspreferanser.

Det er også en kafé på lobbyområdet hvor du kan slappe av mellom måltidene, ta igjen litt forefallent arbeid, eller spille spill mens du nipper til favorittdrikken din.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Sveits. 

Underholdning

Hotellet har en mengde med underholdning å by på under oppholdet- spesielt hvis du har benyttet seg av The InterContinentals underholdningsalternativ. Dette hotellet har nemlig ti toppmoderne teatre hvor gjestene kan se live-show syv dager i uken med topp aktører fra hele verden!

Hotellet har også en liten spillhall tilgjengelig med tre ulike videospill for den som liker den type aktiviteter og underholdning. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og du får aldri et kjedelig øyeblikk.

Gjester kan også delta i turneringer, eller spille mot andre besøkende, hvis det er ønskelig. Vil du delta på noe av underholdningen må du huske å bestille på forhånd.

Vil du se nærmere på dette eksklusive hotellet så finner du det her.

Leter du etter opplevelser og attraksjoner mens du er i Geneve? Da bør du ta en kikk på disse alternativene.

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...