Besøk Titanic Museum og stig ombord som en ekte Titanic farer

Det er få der ute som ikke har hørt om Titanic og det skjebnesvangre forliset  hvor flere hundre mennesker mistet livet. Det finnes flere Titanic Museum og ett av dem ligger i Pigeon Forge og kan skilte med en tro kopi av det ekte Titanic skipet. Den ikoniske trappen som alle kjenner fra filmen med Kate Winslet  er bygget opp-helt lik, til den nette sum av 1 million dollar. Med et besøk her vil du virkelig se og kjenne på hvordan det var å være passasjer på denne unike båten som til dags dato fortsetter å trollbinde besøkende i alle generasjoner.

Dette er også en fantastisk opplevelse for den yngre generasjonen og her kan barna virkelig få et innblikk i historien rundt Titanic.

Her kan du se nærmere på denne unike opplevelsen.

Om Titanic

Titanic var et berømt dampskip som sank 15. april 1912 etter å ha kollidert med et isfjell under sin jomfrutur fra Southampton i Storbritannia til New York City i USA. Skipet var ett av de største og mest luksuriøse på den tiden. Dessverre var det også overfylte og ikke utstyrt med nok livbåter for alle passasjerene.

Som et resultat mistet over 1500 mennesker livet i ulykken, noe som gjør det til en av de verste maritime tragediene i historien.

Pigeon Forge

Pigeon Forge, er et vakkert sted som ligger i den sørøstlige delen av Tennessee. Det er et populært turiststed som tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år. Byen bærer på en lang historie og har mer å på enn kun Titanic museet å by på. Pigeon Forge er et eldorado for både store og små.

Titanic Museet

Titanic Museum i Pigeon Forge er et museum som er dedikert til å minnes og hedre de som omkom da Titanic forliste i 1912. Besøkende til museet får en helt unik mulighet til å lære om skipskatastrofen og de menneskene som var om bord. Museet inneholder en rekonstruert avdeling av skipet, samt mange originale gjenstander og artefakter fra Titanic.

Museet er også kjent for å tilby en interaktiv opplevelse, der besøkende kan føle på iskaldt vann og prøve å balansere på et skeivt og krengende dekk for å forstå hvordan det var å være om bord på skipet under katastrofen.

Opplevelse for store og små

Dette er virkelig en helt spesiell opplevelse og du behøver ikke kunne en masse om Titanic forliset, for her lærer du alt om historien til både skipet, rederiet og passasjerene. Denne opplevelsen passer for både store og små og alle kommer garantert til å ønske seg tilbake flere ganger.

Her kan du bestille billetter til Titanic museet.

Når du stiger ombord (inn i museet) så entrer du skipet som en av de tidligere passasjerene med eget ombordstigningskort, og du kan leve deg helt inn i rollen. Hvem av passasjerene blir du? Den som bodde på første klasse, eller den som satt på økonomiavdelingen og ventet på et bedre liv i Amerika?

Inngangsbilletten koster rundt 350 kr og er vell verdt hver eneste krone. Vil du bestille billetter til Titanic museet så kan du gjøre det her.

Gled deg til denne spesielle opplevelsen, du kommer til å elske den.

God tur!

Her finner du de beste prisene på flyreise. 

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...