De beste hotellene i Amadores på Gran Canaria

Gran Canaria er et perfekt reisemål for nordmenn, spesielt på vinteren, og er en populær destinasjon for reisende fra hele verden. Her er temperaturene deilige hele året, men fra desember til april kan været minne om en norsk sommer uten regn. Badetemperaturene kan være litt kalde, men det er sol og godt og varmt store deler av dagen. Gran Canaria har mange byer som er populære og en av de som høster mest lovord er Amadores. Her finner du den kjente Amadores stranden som tiltrekker seg turister fra hele øya.

Amadores ligger en kort spasertur fra Puerto Rico og er kjent for sin hvite sandstrand som er en kilometer lang og ligger i en bukt. Her blir du sjelden plaget av vinden og ved stranden finner du både butikker og restauranter og ulike vannaktiviteter. Blir du lei av å ligge på stranden kan du leie bil og kjøre rundt på øya og se flotte byer og ulik arkitektur.

Amadores har flere ulike hoteller å velge mellom og vi har tatt en kikk på hvilke du bør se nærmere på. Husk at mange av hotellene ligger plassert i fjellsiden så velg et hotell som har morgensol.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Gran Canaria. 

Holiday Club Jardin Amadores

Dett er et 5-stjerners hotell med leiligheter som ligger plassert i fjellsiden i Amadores. Her har rommene egen balkong, restaurant og selvfølgelig en fantastisk sjøutsikt. Hotellet har også et utendørsbasseng som er åpent hele året. Hotellet ligger 400 meter fra stranden, men du må belage deg på og forsere en liten oppoverbakke på på vei fra stranden.

Alle rommene på hotellet har god plass og er utstyrt med et eget sittehjørne, spiseplass og kjøkken. Her får du alt du trenger av fasiliteter i tillegg til separate soverom for litt ekstra fred og ro når det er behov.

Hotellet tilbyr gratis transport til og fra flyplassen og kan i tillegg hjelpe deg med å få leiebil og annet du måtte ha behov for under oppholdet ditt.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom.

Holiday Club Playa Amador

Dette hotellet ligger 150 meter fra Amadores-stranden og har både egen restaurant og bar. Her får du eksklusive leiligheter som har alt du trenger i tillegg til både badekåpe og tøfler. Leilighetene har terrasse med en magisk utsikt over havet samtidig som det er både romslig og innbydende.

Hotellet har egen restaurant på stedet for dager hvor man ikke orker å se etter nye og spennende spisesteder. Her serveres også både frokost og lunsj for den som ønsker det.

Trenger du bil under oppholdet hjelper hotellet deg med glede. Det er mye flott å se på øya så en biltur passer perfekt for mange.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom.

Gran Amador

Gran Amador ligger 500 meter fra Amadores-stranden og har både et eget utendørsbasseng og et lite minimarked på området. Her får du praktiske leiligheter utstyrt med alt du trenger.

Du kan både starte og avslutte dagen på den behagelige balkongen. Her kan du også nyte lange dager ved bassenget, spise i restauranten og sørge for noen deilige feriedager.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom. 

Gloria palace Hotel og spa

Gloria Palace Hotel og Spa er et av de flotteste hotellene som ligger i Amadores. Hotellet ligger magisk plassert i fjellsiden og har panoramautsikt over havet.

Gloria palace ligger 200 meter i fra stranden og har i tillegg et evighetsbasseng hvor du kan nyte synet av det vakre havet mens du ligger ved bassengkanten.

Hotellet er bygget i naturstein og alle rommene er romslig med egen balkong. I tillegg har hotellet et eget spa, boblebad og et treningsstudio. Det finnes også en restaurant på stedet som serverer både buffet og ala carté. Velger du all-inklusive muligheten vil du få førsteklasse servering og nydelig mat.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom. 

Gled deg til mange deilige dager på Gran Canaria. Trenger du inspirasjon til opplevelser når du besøker denne deilige øya bør du ta en kikk her. 

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...