Her finner du flotte barnevennlige hotell på Mallorca

Mallorca er en stor sommerfavoritt for barnefamilier og det er ikke uten grunn. Her finner du lang-grunne strender med badeparker, shopping, spillehaller og unike opplevelser som barn i alle aldre kommer til å elske. Tar du turen til Mallorca med barna kan du være helt sikker på at dere får en fantastisk ferie og vi har sett på noen av de mest barnevennlige hotellene som kommer til å gjøre ferien ekstra god. Når du reiser med barn bør du velg et hotell som virkelig vet å sette pris på de små globetrotterene. Det vil gjøre ferien enklere og mer innholdsrik for både barna og deg.

Mange av de store reisebyråene har plukket ut de beste familihotellene som en del av pakkereiser, men du kan fint sette sammen reisen din på egen hånd ved å bestille hotell på nett. Det kan ofte spare deg for en del kroner og du får akkurat det du ønsker deg. Husk at det går fint an å bo både eksklusivt og luksuriøst selv om du reiser med barn. Mange av hotellene har blitt flinke til å inkludere aktiviteter for alle i familien.

Lindner Golf & Wellness Resort

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Lindner Hotels & Resorts (@lindnerhotels)

Lindner Golf & Wellness Resort er et fem-stjerners hotell som ligger i Portals Nous 10 kilometer fra Palma by og kan by på en deilig og avslappende atmosfære. Hotellet ligger plassert midt på en golfbane og er å regne som et fantastisk hotell for alle golf entusiaster, men også for barnefamilier.

Her finner du noe for alle siden hotellet har både barneklubb, lekeplass,  basseng, barnepass, golf og spa. Dette er ferien som handler om at hele familien skal få lave skuldre og gode opplevelser. 1,5 kilometer fra hotellet finner du den populære sandstranden, Illeletes, som ligger vakkert til i en liten bukt.

Hotellet ligger en kort kjøretur fra flyplassen som ligger i Palma og du finner de beste prisene på flyreise her.

Her kan du bestille rom ved Lindner Golf & Wellness Resort. 

Lago Garden hotel og spa

Ved dette unike fem-stjerners familiedrevene hotellet kan du virkelig unne deg selv litt ekstra luksus og det mens du har med barna på ferie. Dette unike hotellet finner du i byen Cala Ratjada som ligger et par timers kjøretur fra flyplassen, men det er det vell verdt kjøreturen. Cala Ratjada er en nydelig by som kan skilte med lange tradisjoner som fiskelandsby. I dag derimot er sjarmen beholdt, men Cala Ratjada har etablert seg som et eksklusivt reisemål på Mallorca og du kommer garantert til å elske denne plassen.

Hotellet er bygget som en liten landsby med flere bygninger spredt rundt på et området i en stor og frodig hage og kan skilte med barnebasseng og barneklubb . Hotellet har tre basseng og ligger 500 meter fra stranden. Husk at i restauranten er det dresskode, og det trenger ikke stresse deg. Det betyr helt enkelt at du skal kle deg pent og ikke i shorts og flip flopper.

Hotellet ligger runt 8 mil fra flyplassen og du finner de beste prisene på flyreise til Palma her.  

Her kan bestille rom ved Lago Garden Hotell og SPA.

Iberostar Ciudad Blanca

Alcudia er kjent som Mallorcas mest barnevennlige destinasjon. Her ligger alt side om side for å glede små og store reisene. Ved Ibostar Ciudad Blanca kan du feriere i egen leilighet med all-inclusive slikt at du kan spise og drikke det meste ved hotellet til gitte tider. Når du bestiller all-inclusive har du betalt for mat og drikke og du trenger ikke tenke på å lete etter en restaurant hver dag med sultne barn på slep.

Iberostar ligger rett ved alcudias kjente sandstrand og kun et steinkast fra sentrum. Området er vakkert beplantet og har flere basseng, inkludert til de helt minste. Hotellet arrangerer aktiviteter for både voksne og barn, samt at de har flere barneklubber, lekerom og lekeplass. Her kan du være sikker på at det blir en ferie på barnas premisser i idylliske omgivelser.

Alcudia ligger et par timer unna flyplassen i Palma og du finner de beste prisene på flyreise her. 

Her kan du bestille rom ved Iberostar Ciudad Blanca.

CM Castell De Mar

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av CM HOTELS (@cmhotels)

Dette hotellet ligger i Cula Mular med stranden som nærmeste nabo. Hotellet har hele 12 etasjer og kan skilte med panormautiskt over det vakre havet. Hotellet ligger 200 meter fra sentrum og er perfekt for barnefamilier.

Her arrangeres aktiviteter for hele familien og kan i tillegg by på eget treningsrom og spa med innendørs basseng.

Leier du en bil kan du glede deg over korte avstander til flere flotte golfbaner og for ikke å glemmer, et fantastisk badeland som dine små håpefulle aldri kommer til å glemme.

CM Castell ligger én times kjøring fra flyplassen og du finner de beste prisene på flyreise til Palma flyplass her.

Her kan du bestille rom ved CM Castell De Mar.

Valtin Playa De Muro

Valtin ligger rett på utsiden av Alcudia og har hyggelige bungalower hvor man kose seg på en lengre ferie. Området ligger kun 25 meter fra stranden og har et stort basseng med egen avdeling for barna. Her finner du miniklubb, tennis og treningsrom samt en egen avdeling for spa og velvære.

Nærmeste by ligger rundt én mil fra hotellet, men du finner stort sett alt du trenger på hotellområdet. Her kan du være sikker på at du får mange fine dager i et område med hyggelige barnefamilier på reise.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Palma flyplass. 

Gled deg til mange gode feriedager med både store og små i fantastiske omgivelser. Husk at Mallorca har en mengde med spennende opplevelser å by på hvis dere vil litt vekk fra hotell området.

God tur!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...