Her kan du bade med ekte Griser på Bahamas

Bahamas er en stat i Vest-india og er et fristende sted for mange å reise. Det asurblå havet og den myke sanden får mange nordmenn og andre av verdens tilreisende til å sørge for å oppleve denne vakre plassen en gang i livet. Med sine 315 soldager i året skal du være veldig uheldig om du ikke opplever deilige temperaturer og strålende sol. En tur til Nassau på Bahamas er et yndet reisemål og her kan du ta et avbrekk fra strandlivet med en rundtur i båt hvor du kan snorkle, dykke og bade med griser. Ja, tro det eller ei, Bahamas er kjent for sine badende griser og det er en fortryllende opplevelse. I en privat speedbåt får du garantert en minnerik dag i Nassau. Er du heldig så får du kanskje også oppleve de flotte skilpaddene i sitt naturlige miljø.

Nassau er hovedstaden og den største byen på Bahamas. Nassau ligger på øya New Providence og har hele 210 000 innbyggere. Selv om byen har mange fastboende vil du likevel føle at du er på ferie uten at du hverken står eller går i kø. Nassau er mest kjent for alle sine flotte strender og du kommer garantert til å finne en som passer perfekt for deg.

Rose Island- Grisenes øy

Å bade med griser og dykke blant fargerike fisk er for mange en drøm som går i oppfyllelse og det er ikke uten grunn. Når du tar turen ut med en privat speedbåt vil båten ta deg med til Pearl Island og Rose Island. Det er på Rose Island du får gleden av å bade med vaskekte griser. Grisene bor på øya året rundt og har blitt en stor attraksjon for mange tilreisende.

Her kan du se nærmere på den private turen for bading med griser og snorkling. 

Pearl Island- Dykkernes paradis

Pear Island er en vakker privat øy og tar i mot turister i hopetall hvert ensete år. Øya tar aldri i mot alle turistene samtidig og du kommer til å få en helt unik opplevelse. Her kan du dykke og snorkle i dette fantastiske vannet hvor du kommer til å se livet under vann som kommer til å beigeste deg i lange tider fremover.

Vil du bestille denne eksotiske turen? Ta en kikk her.

Greit å vite

Når du skal være med på båttur møter du opp ved Bay Shore Marina. Du kommer deg lettest dit ved hjelp av Taxi og hotellet hjelper deg slik at du blir fraktet trygt frem og tilbake.

Underveis på båtturen er det lagt inn et stopp for lunsj på vakre Rose Island, her finnes nemmelig mer enn kun badende griser og du kan glede deg til en deilig lunsj. (Husk at lunsj ikke er inkludert i prisen, men du kan ta med egen niste om du heller ønsker det). Du får vann mens du er på turen og du kan også få en øl eller to om du betaler en liten ekstra sum.

Turen koster fra rundt 2800 kr per person, og det er garantert verdt hver krone. Det er mange før deg som har hatt glede av akkurat samme turen og som gjerne hadde gjort det igjen.

Bahamas er et perfekt reisemål for de som skal på bryllupsreise, på familieferie eller for dem som bare ønsker å komme seg bort fra Norge når kulden setter inn. Den beste tiden på året å feriere på Bahamas er fra desember til april og du er sikret sol og varmegrader på rundt 30 grader og oppover. Selv om det er godt og varmt på Bahamas kan du glede deg over at du alltid har tilgang til det krystallklare vannet som sørger for å avkjøle deg.

Her bestiller du tur for snorkling, bading med griser og andre spennende opplevelser på Nassau.

Lykke til og god tur, denne turen kommer du aldri til å glemme !

Her finner du de beste prisene på flyreise til Bahmas

 

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...